Jeep Grand Cherokee

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
eedman
Rookie

Jeep Grand Cherokee

Postitus Postitas eedman »

Mul mureks minu jaoks uue- teistele ehk vana 96aasta grand cherokee full automatic autoga. nimelt panin oma autole tagasi aku peale külma seismist, ja nüüd kui aku peal, ei suuda ma autol teimerit(kella) õigeks sättida. ehk keegi abiks või näpunäited interneti teel.
ja teine mure kui kellelgi on Blaupunkt KeyCard1 kaardiga makk, siis auto piiksub koguaeg. mida tegema peaksin. mul kui KeyCard'i välja võtan, piiksumine jääb järgi, kui panen selle tagasi, hakkab uuesti piiksuma(nagu häire). algul mängib muusikat, ja siis jääb vait ja hakkab piiksuma. Ma arvasin, et asi jälle külmas ilmas, auto mul natuke talvel külmemad ajad lihtsalt seisnud ja mõtlesin, et automakk vist liiga külm ja ei lase ehk sellepärast sidet korralikult läbi. aga kes teab, ehk keegi siin suudab mind aidata.
Tänud ette ja kui vaja, võib ka helistada 56793095 ja suhtlusega aidata.
Erikoff
Rock Crawler

Re: Jeep Grand Cherokee

Postitus Postitas Erikoff »

Kella sai vist määrata kui hoiad "set" all. Võin ka eksida :bg
Jeep GrandCherokee 2011 overland
Jeep GrandCherokee 285/75R16 Special track, 12000lbs vints.
Dodge RAM
F15
Mida võimsam Jeep, seda kaugemale on Patrolit vaja ! :lol:
Kasutaja avatar
Ax
True Off Roader!

Postitus Postitas Ax »

Raadiol lülita välja TP (vist oli), see otsib hirmsa hooga miskist liiklusteavet või midagi sinnakanti ja kui ta ei leia siis hakkabki piiksuma. Sori menüüdes ja lülita igasugu PTY, Regional ja muu kola välja. AF võid jätta.
Takkajärgi tarkus on täppisteadus.
eedman
Rookie

Postitus Postitas eedman »

Blaupunkt KeyCard1 kaardiga automakk?? minu jaoks on see praegu nagu täiesti võõras asi. oleks soov teada sellest Plaupunkt makist ja Keycard1-st. kuidas pean sellega ümber käima.
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”