Abi rehvide valimisel vaja !

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
Taim--
Rookie

Abi rehvide valimisel vaja !

Postitus Postitas Taim-- »

Nii plaanis soetada jeep grand cherokeele (2004a) rehve.
Enda plaan oleks osta cooper discoverer stt 265/70/17
Sooviks saada siis targematelt nõu milliseid rehve valida, igapäev metsa ei satu ning ehk saab keegi aidata ?
Karl.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Re: Abi rehvide valimisel vaja !

Postitus Postitas TiitR »

Ilmselt peaksid natuke täiendama oma juttu seoses "iga päev metsa ei satu", kuna STT on juba korralik metsakas ja kas nii suure klotsiga oleks otstarbekas? Võimalus Cooperilt ju ka ST Maxx rehvid, eriti kui metsa satub harvem. Aga eks see ole iga inimese enda soov, millist sinna täpsemalt tahetakse.
Lisaks, minu mäletamist mööda see soovitud mõõt (eriti MT puhul) ilma väikese kere kergitamiseta alla ei mahtunud? :roll:
rato
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas rato »

mul on olnud STT igapäevakasutuses ja pole liiga "metsakas" midagi. Talvel jääb libedaks aga suvel on okei. Metsa lähed lased tühjemaks ja maanteel sõiduks lööd rohkem täis. Äärekive kartma ei pea ja tänu küljele jooksvale mustrile ka aitab külgkaldega rööbastes paremini edasi liikuda, samuti kaitseb velge nii veljekaitserandiga kui küljemustriga. Oli nii G kui LC all ja ainsad miinused olid need, et talvel jääga nendega ei sõida ja kõva pinnasega savirööpast välja ei tule. Metsakuiva kuuse murtud oksi ega teravaid kive ei kartnud. Kui sa tahad parema läbivusega talvekaid, siis naelutatud S/T oli hea ja ilmselt saaks ka hea talveka kui võtta trepadorid, lamellida keskosa ära ja panna naelad sisse. Kui suvekateks, siis ma küll soovitaks STT soojalt.
Metsas käiakse ikka seljakotiga. Jimny.
Ex kallimad: LC LJ73 ja G300td
Taim--
Rookie

Postitus Postitas Taim-- »

Tänud;)
Tõste täitsa olemas ning sain ka hea vastuse siit. Mõtlesingi kas tänaval/metsas on normaalne nendega sõita

Küsiks veel kuskohast võiksin neid normaalse hinnaga leida ?
Kasutaja avatar
Sander
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Sander »

Panin pange :D
Viimati muutis Sander, L Jaan 23, 2016 9:22 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

Sander kirjutas:Pole küll sama mõõt aga äkki on huvi http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=61& ... 44#p374244
Eriti, kui mehel on 17" veljed eks?
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”