31" versus 32"

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Suletud
Kasutaja avatar
awd
Fitting 38"
Kontakt:

31" versus 32"

Postitus Postitas awd »

Hetkel seisan valiku eest kas ostan 32" pärisrehvid (Bridgestone Dueler MT) või siis 31" Insa Turbo Saharad, mis on tunduvalt odavamad, ja, nagu ma aru sain, need ei pakuta 32" suuruses.

Küsimus on selline kas on üldse mõtet maksta kaks korda rohkem selleks et saada 1.27 sentimeetri kõrgem autot? Või pakub pärisrehv ka parema juhitavuse maantel, tugevama rehvikülge, rohkem kilomeetreid?

Maastur on igapäevases kasutuses ka linnas ja maantel, plaanis mudarehvid all hoida kogu suveperiodi ülatuses.

Tänan.
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Tavaliselt kipub kaks korda kallim rehv ka kaks korda kauem vastu pidama. Konkreetsete rehvide kohta küll ei oska öelda, aga BFG All Terrainiga saab läbida muretult 60 000km, samas sama rehvi odavamad kloonid on lõppenud otsa 25-30 000km juures. Samuti on korralikum rehv ka paremini balansis. Ja kui sa tagatipuks saad ka veel kõrgusevõitu juurde, siis peaks ju otsus selge olema.

http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp ... 4x011-tire&
+372 5028488
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Mina ostsin jooksu Dueler MT rehve ja olin päris rahul. Pidas ja vedas hästi, isegi lumel ilma naelata. Suuremal kratsimisel ei võtnud rehvist tükke lahti, mida ei saa öelda BFG MT kohta...
Asfaldil ulub iga mudarehv, seega pikad asfaldisõidud ei saa olema just mõnu, kui makki kõvemaks ei keera.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Dueler MT peaks olema kõvema seguga kui BFG MT.
+372 5028488
kala
DJ ja AÜ

Postitus Postitas kala »

mul olid jälle need insad kunagi,sõitsin nendega igal pool,mudas töötab jälle paremini kui see dueler,maantee peal ülatavalt vaikne,kulub kiiremini kui päris rehv!
kas 32 on 11.5 lai?
mix 33 ja väixe tõste peale ei mõtle?
56157755
Kasutaja avatar
awd
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas awd »

nojah, peaks olema 11.5 lai.

TR1 reglement tõste ei luba.
Päkapikk
Fitting 38"

Postitus Postitas Päkapikk »

Insaturbo Sahara peaks olema Yokohama Geolandar'i koopia.
Kui vähegi kannatab, siis osta uus rehv. Taastatud rehviga on reeglina nii, et mida suurem rehv seda viletsam sõita.

Parandan mõtet: Seda viletsam on sõita teepeal.
Viimati muutis Päkapikk, E Mär 05, 2007 4:20 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Urvo
ega nii ei saa ju rallit sõita, krt

Postitus Postitas Urvo »

mina võin tagumikutundest rääkida. Olen võistelnud cherokeega nii 31" insadega kui ka 32" Goodyear MTR'ga. Sõiduomadustel ei tähendanud suurt vahet, kuid läbivusel oli tunda küll erinevust. MTR oli parem, ei oska öelda kas seetõttu, et suuremad. MTR on ka oluliselt pehmem rehv kui Insa, mis teeb sõitmise ka mugavamaks, eriti just metsas.

Üldiselt kui TR1'st räägid siis soovitan ikkagi "õigeid" rehve kasutada. Esiteks peavad paremini vastu(tugevam segu ja oluliselt parem tehnoloogia) oksatorgetele ja muule nännile, mis rehvi närib.
Kasutaja avatar
Veiko
I know how to fix stuff

Postitus Postitas Veiko »

Minu tähelepanek on veel selline,et kui taastatud rehv tühjaks lasta siis see ei vaja laiemaks,orginaal aga vajub.
Veiko
+372 5232468

Life is short drive hard.

Ronin off-road-i meeskond
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

Veiko kirjutas:Minu tähelepanek on veel selline,et kui taastatud rehv tühjaks lasta siis see ei vaja laiemaks,orginaal aga vajub.
Siinkohal küll parandaks. Võibolla jällegi on taastatul ja taastatul vahe, aga meie suki all olevad Marixid vajuvad ikka vääga laiaks kui õhk välja läheb. Meil nimelt üks tagumine laseb veidi õhku läbi kuskilt (ca kahe kuuga vajub lössi, parandada pole seega mõtet). Kui rõhku veel 1 atm, siis on ikka päris lai juba.
Kasutaja avatar
Veiko
I know how to fix stuff

Postitus Postitas Veiko »

Shreki teami Nival olid Insa Turbod all ja sealt ma seda järeldasin.
Veiko
+372 5232468

Life is short drive hard.

Ronin off-road-i meeskond
Kasutaja avatar
awd
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas awd »

Tänan teid. Seekord valin kvaliteetrehve.

Andke siis vihje kustkohast võib saada 32x11.5x15 Bridgestone Dueler MT mõistliku hinnaga (alla 10000/jooks).

Otsin ka 8x15 plekkvelge, 6x139.7, offset -24 vist, 4tk. Autoks on Pajero II.

awd(ät)hot.ee
Kasutaja avatar
awd
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas awd »

Rehvid käes, otukuulutus liigutatud ostuteemasse. võib lukku panna.
Suletud

Mine “Tahan osta aga ?”