auto soomest.
Moderaator: Moderators
auto soomest.
Sooviks tuua soomest ymber ehitatud Chero,millel hetkel puudub ülevaatus .Kui keeruline seda on teha eestis?Või tasub see ikkagi ennem soomes ära teha?
Re: auto soomest.
soome registris,
Soomes on lihtsam ümberehitusi registrisse saada kui Eestis. Seal suhtutakse asjasse mõistlikult, mitte nagu meil. Seega mina prooviks seal regatud saada ja siis Eestis arvele.
Autode diagnostika, hooldus, uued varuosad. Haapses.
Stay focused and work smart!
no eks ma v6tan tyybiga yhendust homme,peab kysima,miks tegemata.soomes on lihtsam jah,seal kontroll ja passi märge.usun,et pole keeruline,aga niisama ehku peale ei hakka lappi söitma,j6ulud ka läbi ja pole suusahuviline.tänud
Isegi kui Soomes arvele saad, siis Eestis on MNT-s niipalju tahmasid, et neile pead puust ja punaseks ise ette näitama. Et näe siin on see asi Soome passis kirjas ja siin see. Ma endale metsatöö kastika Soomest tõin, millel modifikatsioone väga pole, va tõste ja suuremad rehvid, siis pidin veel ise meestele ära näitama, et suuremad rehvid passis kirjas ja et kõrgem on ka. Saue MNT büroole see ikkagi ei sobinud, et Eestis on teised nõuded ja pidin veel taga allsõidu tõkke ümber modifitseerima (veel madalamale panema) ja eest rauad maha lõikama (sest EU serti pold sisse vermitud). See ei lugenud, et EU-s arvel on masin ja ülevaatused jutud olemas. Öeldi, et Eestis on teised nõuded!
Autode diagnostika, hooldus, uued varuosad. Haapses.
Kuuldavasti nii kipub olema,loogika puudub,muidu on igatpidi köva EU aga kuskilt jälle nagu ei ole kaa.see ARK ja ülevaatus on nagu loto,oleneb kohast ja inimesest,kelle otsa satud.muidu jätaks soome registrisse aga iga aasta sellepärast soome ülevaatusele söita ei viitsiks.