lukus

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
saldion
Got ARB and Nitrous?

lukus

Postitus Postitas saldion »

Lukku
Viimati muutis saldion, K Jaan 13, 2016 9:33 pm, muudetud 2 korda kokku.
Hea sõna ja revolvriga saavutab palju rohkem kui ainult hea sõnaga!!!
Kasutaja avatar
Bill
Rock Crawler

Re: 30-31.01 kaitseliiduga metsa mürama.

Postitus Postitas Bill »

Olen tulemas nagunii oma tuttavate KL-u meestega.Kui on mingit spetsiifilist infot seoses ürituse või auto kohta, siis võid mulle PS-i saata.Terv Bill
Kasutaja avatar
Siiri
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Siiri »

Oleme tulemas.
Auto peal on meid 2, sõidukiks II gen lühike Pajero. Mahutame endale lisaks veel 2 inimest.
Auto maastikurehvi ja vintsiga, vast saab ise hakkama.
rato
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas rato »

2ukselised autod on sellistel üritustel reeglina problemaatilised. Hea oleks potentsiaalsetele abilistele ka selgitada, kas transporditavad liiguvad koos rakmete, relvade ja muu varurtusega, kas autosid kasutatakse toiduveoks jne. Kuna rakmed ja kott võtavad ruumi, kuna kuulipilduja ja tankitõrjetorud on pikad ja termosed pahatihti lekivad, siis see oleks vajalik info. KL ja 4x4 kommuuni koostöö on olnud suht pikk, Ernade ja muude asjade käigus. Kui vaja on 4 autot, ca. 8 inimesele sihtidel ja teedel liikumiseks, siis tundub see mulle vastutegevuse jaona ehk jalastumine on seal kiire, mistõttu 2-ukselisest autost väljuda on paha koos tavaariga.
Metsas käiakse ikka seljakotiga. Jimny.
Ex kallimad: LC LJ73 ja G300td
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”