kolin mootoris
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
kolin mootoris
Tundub nagu oleks klõbin mootoris- külma mootoriga on eriti hästi kuulda ning sõites madalate pööretega, kõrgematega enam ei saa aru et miskit oleks.
Mootoriks 4.0 135 kw, Grand Cherokee ZJ
Kui sagedased on taolised probleemid sellel mootoril, mis võiks olla murelapseks?
Õlitase oli viimati kontrollides miinimumi lähedal, kuid normis.
Mootoriks 4.0 135 kw, Grand Cherokee ZJ
Kui sagedased on taolised probleemid sellel mootoril, mis võiks olla murelapseks?
Õlitase oli viimati kontrollides miinimumi lähedal, kuid normis.
Katused ja fassaadid: www.orku.ee
-
maksipoiss
- Rock Crawler
Re: kolin mootoris
Mingis ameerikamaa jeepufoorumis soovitati selle mootori igatmasti tiksumiste puhuks, et harju ära. 
- TiitR
- I live off from the mud
Re: kolin mootoris
Millal viimati õli mootoris vahetati?
mootoris klõbin
Külma mootoriga ning sõites madalate pööretega kostub mootorist klõbina moodi hääl. Mootoriks 4.0 135 kw, grand cherokee ZJ.
Kas sedasorti probleemid on selle mootori puhul sagedased, kas ma peaks muretsema?
Mis võiks siin murelapseks olla? (tean et loll küsimus, kuid kellegil ehk on ideid ja kogemusi, saaksin kusagilt alustada).
Kas sedasorti probleemid on selle mootori puhul sagedased, kas ma peaks muretsema?
Mis võiks siin murelapseks olla? (tean et loll küsimus, kuid kellegil ehk on ideid ja kogemusi, saaksin kusagilt alustada).
- TiitR
- I live off from the mud
Re: mootoris klõbin
Sul 1 samasugune teema juba tehtud ju?komaxiv kirjutas:Külma mootoriga ning sõites madalate pööretega kostub mootorist klõbina moodi hääl. Mootoriks 4.0 135 kw, grand cherokee ZJ.
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=19&t=62001
vb kett venind??? või pinguti väsind...
Aega läheb aga asja saab...
Donald
58290905
Donald
58290905
TiitR kirjutas:Sul 1 samasugune teema juba tehtud ju?komaxiv kirjutas:Külma mootoriga ning sõites madalate pööretega kostub mootorist klõbina moodi hääl. Mootoriks 4.0 135 kw, grand cherokee ZJ.
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=19&t=62001
vabandan, otsisin seda taga ja ei leidnud, seepärast tegin uue...