Grand Cherokee varustus
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Grand Cherokee varustus
Tere,
tahaksin teada oma auto tehase poolt peale pandud lisavarustuse kohta. Kas netis on mingi koht kuhu VIN kood trükkida ja saab varustuse nimekirja kätte? Eks kindlasti esindused jms aitavad ka aga äkki saan internetiga hakkama.
Auto on '99 Grand Cherokee.
Foorumis kolamine mulle tulemusi ei andnud.
Tänud!
tahaksin teada oma auto tehase poolt peale pandud lisavarustuse kohta. Kas netis on mingi koht kuhu VIN kood trükkida ja saab varustuse nimekirja kätte? Eks kindlasti esindused jms aitavad ka aga äkki saan internetiga hakkama.
Auto on '99 Grand Cherokee.
Foorumis kolamine mulle tulemusi ei andnud.
Tänud!
Chevrolet Blazer; 4,3 V6
---------------------------
Ford Ranger; 2000 a.
Jeep Grand Cherokee; 4,7 V8
Ford Ranger; 2000 a.
Re: Grand Cherokee varustus
Meil on originaalprogramm, saada mulle VIN kood, vaatan homme järgi.
Jeep Grand Cherokee ´96 4.0 7" Long Arm +35x12,5R15 +Detroit TrueTrac 2x, sõidab Soome off-road maastikul.
TR3 beginner
TR3 beginner
usamosse kirjutas:http://www.vindecoderz.com/EN/Jeep
Vaata ehk on abiks, seda mul mitu korda küsitud.
Tänud, mõtleb jube kaua aga loodan, et lõpuks selle ka ära laeb:)
Chevrolet Blazer; 4,3 V6
Ford Ranger; 2000 a.
Ford Ranger; 2000 a.
- TiitR
- I live off from the mud
Proovisin ka enda autot pullipärast. Ei mõelnud küll kaua, täitsa tavaliselt luges linki?martinito kirjutas:usamosse kirjutas:http://www.vindecoderz.com/EN/Jeep
Vaata ehk on abiks, seda mul mitu korda küsitud.
Tänud, mõtleb jube kaua aga loodan, et lõpuks selle ka ära laeb:)

Lingi avas aga kui VIN sisetada siis mul see Please wait jääbki sinna. Homme proovin enda isikliku arvuti peal, kus ei ole liiga palju tulemüüre vahel jms...
Chevrolet Blazer; 4,3 V6
Ford Ranger; 2000 a.
Ford Ranger; 2000 a.
Mul Elioni ühenduse ja Elioni DNS'idega töötab momentaalselt.
Minu auto kohta tundub et klapivad küll lood ja jutud, niivõrd kui olen saanud kontrollida.
Oleks hea kui võrdled mida näitab tehase proge ja mida näitab sama VIN kohta lingitud koht, teaks kui usaldusväärne viimane on.indrek79 kirjutas:Meil on originaalprogramm, saada mulle VIN kood, vaatan homme järgi.
Minu auto kohta tundub et klapivad küll lood ja jutud, niivõrd kui olen saanud kontrollida.
A mida imet te sealt uurite, kas rooli taha istudes ja nupukesi vahtides ja proovides ei selgu miskit ?
Võimalik, et juhm küsimus

XC 70
puhvel kirjutas:A mida imet te sealt uurite, kas rooli taha istudes ja nupukesi vahtides ja proovides ei selgu miskit ?
Lihtsaim tee teada saada, kas see mis peal on ka tehase poolt saadud. 15 aastaga võib igasuguseid punne autole juurde tekkida või maha minna. Minul pigem püsikiiruse hoidjaga küsimus, et kas on ilusad nupud aint või peab see päriselt ka olema (loe: armatuuril Cruise tuli süttib ja muud nupud ka olemas aga miskit muud ei toimu peale selle). Enne kui hakata lahti kakkuma on hea ju teada mis autol originaalis peal on... vot nii.
Aga juhmimaid küsimusi oskan ma ka küsida, sest see auto mul alles teist päeva käes:D
Chevrolet Blazer; 4,3 V6
Ford Ranger; 2000 a.
Ford Ranger; 2000 a.
Mul on aind cruis nupp seda peal hoides hoiab kiirust, teist pressides lisab... Aga peale ei jää ja mingit tulukest armtuuris pole... Vahetasin ka pirne, et nagu ei peakski olema... Vb kah keegi teab mis viga? Kellade blokk vahetatud või mis... Masin jeep gc 94a 4.0 limited. (passi järgi)
Aega läheb aga asja saab...
Donald
58290905
Donald
58290905
Sul ei peagi tulukesega olema, CHR tegi alguses ilma. Roolil vajutad vasaku nupu alla, peab fikseeruma ja parema nupu vajutusega määrad kiiruse hoitavaks, peale seda korraks vajutades suurendad, parema kõrval olevaga vajutades vähendad sammhaaval kiirust, need nupud on tagastuvad. Välja lülitad siis taas kas roolilt vasakuga, või painad korra pidurit. Tulega versioon tekkis siis kui ajude andmesiin tehti OBD-II peale.
usamosse kirjutas:Sul ei peagi tulukesega olema, CHR tegi alguses ilma. Roolil vajutad vasaku nupu alla, peab fikseeruma ja parema nupu vajutusega määrad kiiruse hoitavaks, peale seda korraks vajutades suurendad, parema kõrval olevaga vajutades vähendad sammhaaval kiirust, need nupud on tagastuvad. Välja lülitad siis taas kas roolilt vasakuga, või painad korra pidurit. Tulega versioon tekkis siis kui ajude andmesiin tehti OBD-II peale.
ok seda arvasingi, aga mul ei lukusta ära... nn konn kontrollitud, vaakum kah olemas. neid kapotialuseid jeblasi paar tykki ära vahetand, ja ei mõhkugi...
Donald
58290905
Donald
58290905
donalds kirjutas:usamosse kirjutas:Sul ei peagi tulukesega olema, CHR tegi alguses ilma. Roolil vajutad vasaku nupu alla, peab fikseeruma ja parema nupu vajutusega määrad kiiruse hoitavaks, peale seda korraks vajutades suurendad, parema kõrval olevaga vajutades vähendad sammhaaval kiirust, need nupud on tagastuvad. Välja lülitad siis taas kas roolilt vasakuga, või painad korra pidurit. Tulega versioon tekkis siis kui ajude andmesiin tehti OBD-II peale.
ok seda arvasingi, aga mul ei lukusta ära... nn konn kontrollitud, vaakum kah olemas. neid kapotialuseid jeblasi paar tükki ära vahetand, ja ei mõhkugi...
aga olgem ausad, seda metsas vaja polegi, aind metsa sõites võiks nagu toimida...
Donald
58290905
Donald
58290905
Siin lehel valides menüüst Equipment listing ja sisestades oma vin´i saab ka info kätte. Downloaditud faili avada näiteks brauseriga.
Seal küll kirjas, et alla ´98 ei saa infot aga kevadel ise proovides sain ilusti oma ´95 oma kätte.
Seal küll kirjas, et alla ´98 ei saa infot aga kevadel ise proovides sain ilusti oma ´95 oma kätte.
Proovisin... No results found. Proovisin nii 95' kui 96' aasta masinaga.