Eks asjaosalisedtea täpsemalt rääkida, kuidas hommikutundideni kestnud päästmine edenes ja millised olid kahjustused.

Moderaator: Moderators
Kui tahad võin sind sinna safarile viia,aga vintsima pead ise.See koht asub 15 min.kaugusel Tallinnast,isegi mina kukkusin läbi jää mis siis veel ülejäänud autodest rääkida.Steelman kirjutas:Kas oli puude puudus kuhu vintsitrossi kinnitada et omaljalal tulema ei saand. Muda ju pildijärgi nii palju ei ole
Kuhukanti see jääb? Vintsimise vastu pole mul midagi, põhiline et puid oleks mis vintsimist kannatavadtango kirjutas:Kui tahad võin sind sinna safarile viia,aga vintsima pead ise.See koht asub 15 min.kaugusel Tallinnast,isegi mina kukkusin läbi jää mis siis veel ülejäänud autodest rääkida.Steelman kirjutas:Kas oli puude puudus kuhu vintsitrossi kinnitada et omaljalal tulema ei saand. Muda ju pildijärgi nii palju ei ole
Mõtle nüüd hoolega järgi, kas sa ikka tahad.Steelman kirjutas:Kuhukanti see jääb? Vintsimise vastu pole mul midagi, põhiline et puid oleks mis vintsimist kannatavadtango kirjutas:Kui tahad võin sind sinna safarile viia,aga vintsima pead ise.See koht asub 15 min.kaugusel Tallinnast,isegi mina kukkusin läbi jää mis siis veel ülejäänud autodest rääkida.Steelman kirjutas:Kas oli puude puudus kuhu vintsitrossi kinnitada et omaljalal tulema ei saand. Muda ju pildijärgi nii palju ei ole
Puid seal kandis on, aga seal suudeti vist ühest vintsist jagu saada.Steelman kirjutas:Kas oli puude puudus kuhu vintsitrossi kinnitada et omaljalal tulema ei saand. Muda ju pildijärgi nii palju ei ole
puudega see värk et need tõmbab seal vintsiga jalapealt maha, seal on ikka tõsine soo. mina sinna ei soovita minnaSteelman kirjutas:Kuhukanti see jääb? Vintsimise vastu pole mul midagi, põhiline et puid oleks mis vintsimist kannatavadtango kirjutas:Kui tahad võin sind sinna safarile viia,aga vintsima pead ise.See koht asub 15 min.kaugusel Tallinnast,isegi mina kukkusin läbi jää mis siis veel ülejäänud autodest rääkida.Steelman kirjutas:Kas oli puude puudus kuhu vintsitrossi kinnitada et omaljalal tulema ei saand. Muda ju pildijärgi nii palju ei ole
Ehk leiad siit abi...? http://www.4x4.ee/forum/viewtopic.php?t=5914smurhv kirjutas: Patrolil on esisilla remonti vaja, mõlemad esi lehtvedrud said kannatada ning parempoolne on täiesti katki.