RMK müüb
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
RMK müüb
Infoks, et RMK müüb 4x4 masinaid: www.osta.ee/rmk
Re: RMK müüb
Kujutan ette kui äratappetud nad on !!!
Aru ma ei saa, millest see pidev hala, et ei saa RMK-lt heas korras masinaid kätte hea hinnaga? Minu, kui maksumaksja arvates on väga positiivne, et riigiasutus sihtotstarbelise kasutuse juures need masinad suht läbi sõidab.airport kirjutas:Kujutan ette kui äratappetud nad on !!!
Soetasin Ostast isegi ühe RMK ´95 Hiluxi, 380k kellal. Ei põle häda midagi, regulaarselt hooldatud. Sellise vanuse juures muidugi norimiseks leiab ikka midagi, kuid üldiselt hästi säilinud. Tagapidurid-silindrid; üks pooltelg, millel laager oli liugu lasknud; käsipiduri tross vajasid vahetamist. Muud nagu vahetamist ei vajanud. Istmed said ka värskemad pandud.Miniatuurne käigukastikangi tõrge oli kah. Värvisin Bauhofist ostetud värviga üle, ise rahul:)
Korra küll ehmatasin kangeks kui kasti põhja plastkatet hakkasin ära võtma - esimesena hakkas silma, et pleki ja plasti vahe kõik tihkelt vaklasi täis, lähemalt silmitsedes selgus, et ikka mustad ja hallitanud viljaterad.
Mart
Korra küll ehmatasin kangeks kui kasti põhja plastkatet hakkasin ära võtma - esimesena hakkas silma, et pleki ja plasti vahe kõik tihkelt vaklasi täis, lähemalt silmitsedes selgus, et ikka mustad ja hallitanud viljaterad.
Mart
Olles ise aastaid RMK autosid hooldanud. Nendeks olid 3 hiluxi ja üks ranger. Üks hilux oli vana talasildadega,sellel autol oli läbisõit peaaegu 500 000 km aga näiteks raam oli nii ilus ja ilma roosteta nagu 5000 sõitnud autol. Põhjuseks oli auto sihtotstarbeline kasutamine. Jahil käigud ja jahituristide sõidutamine mööda põlde ja metsi.
Nii üks d-max tuleb minu hoovile sellelt Oksjonilt.
Anna tagasisidet siis