Tere neljaveo mehed!
Moderaator: Moderators
Tere neljaveo mehed!
Tere!
Mina siis MR, nelivedu ei ole mulle mitte ainult rõõm vaid igapäevane vajadus. Siiamaani olen kulgenud erinevatel eluetappide järgmiste neliveolistega; Niva, Uaz, Isuzu Trooper,Toyota Hilux, Mazda B2500.
Igapäev kulgen Mazda pick upiga, pühapäeval lähen metsa isuzuga millega on emotsionaalne side kuna antud auto nn pere reliikvia (mingi 9 aastat olnud)
Kui kellegil huvi võin isuzu kohapelat valgustada, õige kummiga on teine maastikul päris tubli.
Mina siis MR, nelivedu ei ole mulle mitte ainult rõõm vaid igapäevane vajadus. Siiamaani olen kulgenud erinevatel eluetappide järgmiste neliveolistega; Niva, Uaz, Isuzu Trooper,Toyota Hilux, Mazda B2500.
Igapäev kulgen Mazda pick upiga, pühapäeval lähen metsa isuzuga millega on emotsionaalne side kuna antud auto nn pere reliikvia (mingi 9 aastat olnud)
Kui kellegil huvi võin isuzu kohapelat valgustada, õige kummiga on teine maastikul päris tubli.
Isuzu trooper, Mazda B2500

Uku Velbri +372 56 48 43 78
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
- Valge Hiir
- MudDrag MaaleTooja
- Kontakt:
Ja ära unusta Tarzani elutarka hoiatust - kolista enne vastu puud, et oravad välja jookseks.Valge Hiir kirjutas:Sul on metsas miski oksauguga puu vä..?MahviaDeTyrk kirjutas:just just - kummiga metsa ja siis puusse

Uku Velbri +372 56 48 43 78