Soov osta nissan patrol y61,aga...
Moderaator: Moderators
Soov osta nissan patrol y61,aga...
tervist,soovin osta patrol y61,kuid ei tea ta tüüpvigadest midagi.foorumit sai sirvitud,kuid korduvaid vigu siit nagu ei leidnud.kere roostelembusest olen teadlik.vaatasin siis 3.0 116kw isendit-täpsemalt jutt siis sellest autost:
http://www.auto24.ee/used/2064110
võibolla isegi keegi foorumlastest seda vaatamas käinud ning teab midagi konkreetse isendi kohta pajatada?olen igasuguse tagasiside eest tänulik.
http://www.auto24.ee/used/2064110
võibolla isegi keegi foorumlastest seda vaatamas käinud ning teab midagi konkreetse isendi kohta pajatada?olen igasuguse tagasiside eest tänulik.
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Re: Soov osta nissan patrol y61,aga...
Ära mädnevad tagatuled stange sees on ka tüüpveaks. Peamiteks vaenlasteks rooste ja ebausaldusväärne mootor.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
hästi,mootori kohapealt hetkel üritangi end foorumi teel harida.mis seal täpsemalt nõrgaks kohaks on?
- inseneer
- Legod Varuosadest
See auto meil käinud, olen ise sõitnud sellega. http://www.auto24.ee/used/2064110
Mootoril polnud vigu, masin selline põllumajandusversioon.
Mootoril polnud vigu, masin selline põllumajandusversioon.
I. Nikker, rikutud alates 2001 +372534O8157
http://imedepold.ee/
http://imedepold.ee/
põllumajandusversioon?kuidas kere poolest oli muidu?
soe soovitus et selle summa eest, nagu see masin maksab, sa suht tõenäoliselt saad sellises korras masina et lähima aasta jooksul kulub vahetust või keevitust vajavatele osadele raha suurusjärgus 2500.- kuni 3500.- EUR.
Nõrgad kohad: Mootor, kütusepump. Kulunud pidurid. Katki minevad piduritorud. Lekkiv radikas. Kerepuksid. Esisild koos kogu komplektiga. Amordid. Kogu puksiring. Põhjaalune ja mis kõihe tähtsam- Raam.
Enda masinal teinud need kõik asjad korda ja usu et odav see pole. Mul päevane läbisõit ca 150 kuni 200km päevas keskeltläbi ja õlivahetused on jube tihti. Ka sillaõlisid tuleb sel autol vahetada. Käigukastiõli ja ka vahekasti õli.
Nõrgad kohad: Mootor, kütusepump. Kulunud pidurid. Katki minevad piduritorud. Lekkiv radikas. Kerepuksid. Esisild koos kogu komplektiga. Amordid. Kogu puksiring. Põhjaalune ja mis kõihe tähtsam- Raam.
Enda masinal teinud need kõik asjad korda ja usu et odav see pole. Mul päevane läbisõit ca 150 kuni 200km päevas keskeltläbi ja õlivahetused on jube tihti. Ka sillaõlisid tuleb sel autol vahetada. Käigukastiõli ja ka vahekasti õli.
Y61
#540 Mudmen
#540 Mudmen
-
- Rock Crawler
"Nõrgad kohad: Mootor, kütusepump. Kulunud pidurid. Katki minevad piduritorud. Lekkiv radikas. Kerepuksid. Esisild koos kogu komplektiga. Amordid. Kogu puksiring. Põhjaalune ja mis kõihe tähtsam- Raam. "
Vaidlen eelmisele kommentaarile küll nüüd vastu. Kui sa loed kõik need asjad ette ja ütled et on nõrgad siis mis sel autol tugev on? Sillad on sellel masinal väga tugevad, seal ju ei olegi õieti mingeid pukse mida vahetada. Pidurid kuluvad igal autol, ei ütleks et sellel nüüd eriliselt rohkem. Kerepuksid ei ole ka nüüd siuksed mida igaasta pead vahetama. Radika lekke ja katki minevate piduritorude kohta ei tea kommenteerida, pole kokku puutunud. Amorte ei saagi võrrelda X5ga
. Ja 3.0 mootor on igati ökonoomne ja jõuline selle auto kohta. Olen Y61 vääga rahul, parimaid autosid mis mul olnud on. Pigem ei soovita seda 2.8 mootorit. Minu arvamus 
Vaidlen eelmisele kommentaarile küll nüüd vastu. Kui sa loed kõik need asjad ette ja ütled et on nõrgad siis mis sel autol tugev on? Sillad on sellel masinal väga tugevad, seal ju ei olegi õieti mingeid pukse mida vahetada. Pidurid kuluvad igal autol, ei ütleks et sellel nüüd eriliselt rohkem. Kerepuksid ei ole ka nüüd siuksed mida igaasta pead vahetama. Radika lekke ja katki minevate piduritorude kohta ei tea kommenteerida, pole kokku puutunud. Amorte ei saagi võrrelda X5ga

Jeep GrandCherokee 2011 overland
Jeep GrandCherokee 285/75R16 Special track, 12000lbs vints.
Dodge RAM
F15
Mida võimsam Jeep, seda kaugemale on Patrolit vaja !
Jeep GrandCherokee 285/75R16 Special track, 12000lbs vints.
Dodge RAM
F15
Mida võimsam Jeep, seda kaugemale on Patrolit vaja !

njah,seljuhul seda nissanit ostma ei torma.peab ikka vana patroli soetama.
Erikoff kirjutas:"Nõrgad kohad: Mootor, kütusepump. Kulunud pidurid. Katki minevad piduritorud. Lekkiv radikas. Kerepuksid. Esisild koos kogu komplektiga. Amordid. Kogu puksiring. Põhjaalune ja mis kõihe tähtsam- Raam. "
Vaidlen eelmisele kommentaarile küll nüüd vastu. Kui sa loed kõik need asjad ette ja ütled et on nõrgad siis mis sel autol tugev on? Sillad on sellel masinal väga tugevad, seal ju ei olegi õieti mingeid pukse mida vahetada. Pidurid kuluvad igal autol, ei ütleks et sellel nüüd eriliselt rohkem. Kerepuksid ei ole ka nüüd siuksed mida igaasta pead vahetama. Radika lekke ja katki minevate piduritorude kohta ei tea kommenteerida, pole kokku puutunud. Amorte ei saagi võrrelda X5ga. Ja 3.0 mootor on igati ökonoomne ja jõuline selle auto kohta. Olen Y61 vääga rahul, parimaid autosid mis mul olnud on. Pigem ei soovita seda 2.8 mootorit. Minu arvamus
Kes rääkis sildade lagunemisest? Kirjutasin et silla sisu laagrid, simmerid käändmikud jne. Kui sa pole neid vahetanud siis ära kommenteeri. Jutt käis konkreetselt autodest, mille hind on ala 3k eurot. Peaksid aru saama et vanus on määrav ja asjad lihtalt lagunevad, kui neid kasutada sihtotsatarbe päraselt.
Kui hästi meenutan siis esisilla pukside, laagrite, määrete, simmerite, amortide komplekt maksis ca 1200.- ja need olid korralikud asjad.
Usu et enamus patrolid, mida müüakse ootavad kerepukside vahetust. Seda juhul kui neid juba vahetatud pole. Juhul kui kerepuksid on terved siis vajavad tegemist pukside kandurid, mis on tõenäoliselt läbi ussitanud.
Üldse roosteuss on kõige suurem vaenlane kogu masinale.
Tore kui sa liikled oma üli 3.0 mootoriga patroliga nii 20km päevas. Mina räägin enda sõitudest, kus vean raskeid haagiseid 1t, 2t, 2,5t ja peale, ning nii iga päev ja ca 150km päevas.
Tugev on auto mootor, nii 2.8 kui 4.2. See 3.0 ongi just pask, sest nende mootoritega ongi probleemid ja just masinatel mis on vanad ja väsinud. Mine ntx Karla autosse ja uuri pumbaremondi kohta, kui palju maksab. Minu auto ls on alles 230k, mootor pidevalt hooldatud ja sellega probleemid puuduvad. Olen 2 aastaga sõitnud ca 70k kilomeetritmja remondi ja hoolduse alla on läinud ca 4500 eurot raha. Alles vahetasin enda elektroonilise pumba manuaalse vastu, summa kokku ca 700.-
Palun enda auto manual lahti, seal on ilusti kirjas kui teed heavy sõitu, siis õlivahetusvälbad on palju sagedamad. Küttekulu on minu kasutuse juures selline et paagiga saan sõita max 700km (95 liitrit). Pedaal on enamus ajast normaalses asendis ja vahel ka põhjas.
Eks kellele ema, kellele tütar. Minu jaoks on selle auto otstarve millekski muuks kui kellegi väljatõmbamine kuskilt liinide alt, korra nädalas. Minul konkreetselt teenib auto raha ning remondi ja hoolduse pärast ei nuta.
Eks ostja ju ise alati otsustab ning hiljem kas siis rõömustab või kurvastab.
Isiklikult Patrol mulle meeldib, ja kui töölooma on vaja siis soovitan osta, aga mitte neid odava otsa masinaid!
Viimati muutis smurhv, L Sept 05, 2015 10:50 am, muudetud 1 kord kokku.
Y61
#540 Mudmen
#540 Mudmen
[quote="Erikoff"]"Nõrgad kohad: Mootor, kütusepump. Kulunud pidurid. Katki minevad piduritorud. Lekkiv radikas. Kerepuksid. Esisild koos kogu komplektiga. Amordid. Kogu puksiring. Põhjaalune ja mis kõihe tähtsam- Raam. "
. Ja 3.0 mootor on igati ökonoomne ja jõuline selle auto kohta. Olen Y61 vääga rahul, parimaid autosid mis mul olnud on. Pigem ei soovita seda 2.8 mootorit. Minu arvamus
[/quote
Ja kirjuta ilusti nüüd vastuargumendid. Kaua oled omanud enda autot? Mitu km päevas läbid? Mis aasta masin? Mitu eurot oled kulutanud remondile?

Ja kirjuta ilusti nüüd vastuargumendid. Kaua oled omanud enda autot? Mitu km päevas läbid? Mis aasta masin? Mitu eurot oled kulutanud remondile?

Y61
#540 Mudmen
#540 Mudmen
Kahe aastaga ca 70k km teeb iga päev sõites alla 100 km'i päevas (~96 km).smurhv kirjutas: Mina räägin enda sõitudest, kus vean raskeid haagiseid 1t, 2t, 2,5t ja peale, ning nii iga päev ja ca 150km päevas.
...
Olen 2 aastaga sõitnud ca 70k kilomeetrit

Muus osas olen kasutajaga smurhv nõus, tegemist väga hea autoga kui oled nõus ka autosse piisavalt raha sisse panema.
(Kah sõitmud erinevate Patrolitega mitmeid aastaid)