K: Stereo esipaneel? - Lukku...

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Suletud
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

K: Stereo esipaneel? - Lukku...

Postitus Postitas TiitR »

Selline pooltotakas küsimus/palve, et äkki mõnel vedeleb kodus katkine cd makk (mudel allpool), millel displei korras? Asi selles, et tahaks jahiautos ka vahest "häält" kuulda :D , kuid krt displei on täiesti pime ja krt kõiksugu faaderid, bassid, trebled ja balansid on paigast ära ja no ei näe neid paika keerata, raadiokanali saad ka siis teada, kui reklaam tuleb :D .
Või annab seda risu kuidagi remontida hoopis?
Makiks endaks on Clarion CD1500R

Asun Tartumaal, kuid post liigutab üle Eesti, tel. 5013610

Pilt
Viimati muutis TiitR, P Aug 16, 2015 1:14 am, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
eerik2
Fitting 44"

Re: K: Stereo esipaneel?

Postitus Postitas eerik2 »

Põhimõtteliselt peaks olema võimalik neid valgusdioode vahetada. Oma Pioneeril ma vahetasin. Kindlalt oskavad Võru tänava Stereo-Alarmi vennad öelda. Sealt võid ka paneeli küsida.
F-250XLT 7,3D
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

eerik2 kirjutas:Põhimõtteliselt peaks olema võimalik neid valgusdioode vahetada. Oma Pioneeril ma vahetasin. Kindlalt oskavad Võru tänava Stereo-Alarmi vennad öelda. Sealt võid ka paneeli küsida.
Tänud. Mis selline pull muidu maksta võib ka? Äkki hoopis teine stereo sisse soetada?
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Edit: Selle teema võib vist vabalt lukku panna, kuna natuke netis tuhlamist ja müüakse täiesti toimivaid mp3 junne mingi 20..25.-ga. Pole nagu mõtet rohkem pead vaevata.
Suletud

Mine “Bizniz”