Arutelu kuulutuste sisu ja sõnastuse ümber
Moderaator: Moderators
- kiiking
- Julgeb Organiseerida
- Kontakt:
Arutelu kuulutuste sisu ja sõnastuse ümber
Müüa on üldjuhul lihtsam, kui ostja teab konkreetse asja hinda, asukohta ja müügi tingimusi. Milleks teha selliseid http://www.4x4.ee/forum/viewtopic.php?t=5928
postitusi, et a-la müün, ei müü, hinda ei tea ise ka, netsi ei kauple jne? Kas kõigil on aega mööda Vabariiki ringi sõita ja aparaate üle vaadata( ei ole ju)? Mina teen ettepaneku vormistada müügid- ja ostud korrektselt, ehk, et nii müüa kui ka ostja saaks üheselt aru, mis müüakse või siis ostetakse. Sellega saaks kõikide kulutusi oluliselt vähendada( nii aega kui ka raha)
Lugupidamisega
Uki
5211589
kiiking@neti.ee
postitusi, et a-la müün, ei müü, hinda ei tea ise ka, netsi ei kauple jne? Kas kõigil on aega mööda Vabariiki ringi sõita ja aparaate üle vaadata( ei ole ju)? Mina teen ettepaneku vormistada müügid- ja ostud korrektselt, ehk, et nii müüa kui ka ostja saaks üheselt aru, mis müüakse või siis ostetakse. Sellega saaks kõikide kulutusi oluliselt vähendada( nii aega kui ka raha)
Lugupidamisega
Uki
5211589
kiiking@neti.ee
Herr Kiiking, kui sul ostusoovi pole, siis miks sa hakkad kohe jama ajama? Alex´il korralik Niva müüa ja sina... Anti-reklaam kah muidugi reklaam, kuid milleks teise mehe masinat/kuulutust maha teha? Pildid on? On. Masina lähiajaloo saad teada? Saad. Hinnast on aimu? Mina oma lolli aruga küll sain suurusjärgu teada.. Kui huvi on, siis võtad omanikuga ühendust ja vaatad auto "näpuga" üle. Aga palun ära hakka kohe jaurama, et ei ole konkreetset hinda, läbisõitu jne. Niva asukoht on ju kah väga täpselt märgitud...
Ka kõige kehvem saabas jätab lumele jälje...
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Härrased- RAHU!
See pole jututuba, vaid ärifoorum!
[Moderaator]
[Moderaator]
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
- kiiking
- Julgeb Organiseerida
- Kontakt:
vastus Kuzmitzile
Herr Kuzmitz vastan:
Olen käinud vaatamas nii mõndagi autot, mis pildil on kuskil metsas väga heas kondensioonis. Kui müügihetkel vaatama läksin, siis oli hoopis teises oleksus. Arvan, et kui müüa mingit asja, siis peaks olema täpne info asja kohta müügihetkel, mitte siis kui osteti või kui kasutati. Ma arvan, et ostja tahab ikkagi täpsemat infot saada. Ma ei saa aru sellest, et kui siin on aparaadi müügi kuulutus, siis miks ei võiks olla asjast ka täpne ülevaade ostetavast asjast, mis lihtsustaks selle ostmist( ega me siis ometi kedagi petma kavatse hakata)? Milleks siis sellised nipid, et netis ei kauple? Samas oleme metsas kõik sõbrad ja aitame üksteist alati. Milles küsimus?
Ma olen sellel alal roheline aga ekstreemspordis olen ma suht kodus ning mulle pole mõtet päris totakat juttu ajada.
NB: Selleks, et üksteisega hästi läbi saada peab ka üksteisest aru saama!
Lugupidamisega
UKi
5211589
kiiking@neti.ee
Olen käinud vaatamas nii mõndagi autot, mis pildil on kuskil metsas väga heas kondensioonis. Kui müügihetkel vaatama läksin, siis oli hoopis teises oleksus. Arvan, et kui müüa mingit asja, siis peaks olema täpne info asja kohta müügihetkel, mitte siis kui osteti või kui kasutati. Ma arvan, et ostja tahab ikkagi täpsemat infot saada. Ma ei saa aru sellest, et kui siin on aparaadi müügi kuulutus, siis miks ei võiks olla asjast ka täpne ülevaade ostetavast asjast, mis lihtsustaks selle ostmist( ega me siis ometi kedagi petma kavatse hakata)? Milleks siis sellised nipid, et netis ei kauple? Samas oleme metsas kõik sõbrad ja aitame üksteist alati. Milles küsimus?
Ma olen sellel alal roheline aga ekstreemspordis olen ma suht kodus ning mulle pole mõtet päris totakat juttu ajada.
NB: Selleks, et üksteisega hästi läbi saada peab ka üksteisest aru saama!
Lugupidamisega
UKi
5211589
kiiking@neti.ee
- Patrol2,8
- Got ARB and Nitrous?
Kas sellest oli siis raske aru saada?Landy kirjutas:Härrased- RAHU!
[Moderaator]
Tglt ise ka ma ei saand aru.
Muide pole kuskil mainitud et netis ei kauple.Ja üldse lühidalt loe rohkem foorumit siis oleksid teadlik et selle autoga tehti suht hiljuti metsas sķitu niiet viimased pildid on värskemad kui mķne poe saiad.
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Saan aru, et pole jututuba. Uki, vaata veel kord http://www.zone.ee/amanda/ ja kirjuta, millest sa puudust tunned.
Paremast ja ausamast infost müüdava auto kohta ei oskaks unistatagi. Ten points müüjale. Inimesele, kes Niva ostust huvitatud, on siin kõik olemas.
Jääb ainult segaseks, kuidas Alex soovitud sukisukisse ennast ära plaanib mahutada
Loodaks sellest sama hea pildiseeria saada.
Paremast ja ausamast infost müüdava auto kohta ei oskaks unistatagi. Ten points müüjale. Inimesele, kes Niva ostust huvitatud, on siin kõik olemas.
Jääb ainult segaseks, kuidas Alex soovitud sukisukisse ennast ära plaanib mahutada
- Valge Hiir
- MudDrag MaaleTooja
- Kontakt:
Hr.Kiiking mulle jääb arusaamatuks mis sind häirib?
Auto mark ja mudel on teada.
Hinnaklass on teada.
Asukoht on teada.
Müüja kontaktid on teada.
Olemas on ka abimaterjal olnust ja olevast. Mida ei saa just kõikide müüdavate autode kohta öelda.
Maastikuautost mida kasutatakse süstemaatiliselt sihtotstarbeliselt ei saagi olla mingit konstantset seisukorda - on hetke seisukord. Metsas sõitev auto on nagu Tallinna linn - ei saa kunagi valmis. Pidevalt vaja midagi putitada, vahetada või juurde ehitada. Selleks et täpne pilt ette saada ( kui sa ikka tahad seda autot osta ) võta müüjaga ühendust ja vaata aparaat üle.
See et netis ei kauple on ja ainult tervitatav. Enne vaata asi üle ja siis tee oma pakkumine. Mina isiklikult kauplen ( usu mind ma teen seda tänu oma tööle iga päev ja mitu korda )selliste tegelastega, kes enne kauba nägemist juba hinda kangutavad, ainult üles poole.
Auto mark ja mudel on teada.
Hinnaklass on teada.
Asukoht on teada.
Müüja kontaktid on teada.
Olemas on ka abimaterjal olnust ja olevast. Mida ei saa just kõikide müüdavate autode kohta öelda.
Maastikuautost mida kasutatakse süstemaatiliselt sihtotstarbeliselt ei saagi olla mingit konstantset seisukorda - on hetke seisukord. Metsas sõitev auto on nagu Tallinna linn - ei saa kunagi valmis. Pidevalt vaja midagi putitada, vahetada või juurde ehitada. Selleks et täpne pilt ette saada ( kui sa ikka tahad seda autot osta ) võta müüjaga ühendust ja vaata aparaat üle.
See et netis ei kauple on ja ainult tervitatav. Enne vaata asi üle ja siis tee oma pakkumine. Mina isiklikult kauplen ( usu mind ma teen seda tänu oma tööle iga päev ja mitu korda )selliste tegelastega, kes enne kauba nägemist juba hinda kangutavad, ainult üles poole.
Mud Yourself!
In mud since 1999.
In mud since 1999.
no ilmselt olen mina sis se juhm kes aru ei saa.,.,.MISASJA te jahute siin üldse? ega siin pole müüa mingi uus masin millel on tehaseandmed vaja välja lugeda ,pilt ütleb rohkem kui 1000 sõna, ja kaabu maha selle sepa ees kes isegi niipalju pilte on viitsinud klõpsida, hr kiik,kui on ikka tõsine huvi mingi isendi vastu siis võta telefon pihku ja helista uuri...minumeelest pole siin teemas üldse midagi arutada...ja selle võiks lukku panna...
- kiiking
- Julgeb Organiseerida
- Kontakt:
teema
Ommik kõigile
Ma loengi palju foorumit ja sealt ongi jäänud silma see, et (netis ei kauple)ja samas kõlab pidevalt, et raha pole safari jaoks , auto kokku panemise jaoks jne. Ja siis tahame, et kellelgi teisel oleks see raha, et tulla vaatama autot jne. Peame siis lugu ka teistest ja paneme kuulutusse üles kogu info, et ei peaks uhama mööda Vabariiki ringi.
Natuke endast ka:
Tahan oma kutsikad(loe praegu 17) panna asjaga tegelema. Nad ise tahavad hirmsasti. Käisin 2005 laadoga reisi kaasa ja sealt neile külge jäi vist. Omale meeldib ka looduses olla ( mitte päris mudas).
Mind huvitab selles foorumis see, et saaks asjatundliku nõu, aga vist ei saa. Kõik on kõvad sõitjad ja arvavad, et nad on surematud ja sõidavad igavesti. Noortele toeks ei ole ma selles foorumis veel kedagi näinud. Enamustele lollidele küsimustele vastatakse siin nii, et miks ise ei uuri jne.
KAHJU.
See ilus spordiala sureb välja lihtsalt, sest te ise ei innusta noori sellega tegelema. Isegi safaritele minek on eriline saladus(peab helistama organiseerijale jne).
Ja kui rääkida kuulutustest, siis ikkagi arvan ma, et siinsed kuulutused võiks omada suuremat infi. Auto24 saame niigi üldsõnalise infi teada. OFF-ROAD foorumis võiks ju siis asjahuvilistele rohkem infot anda.
Suurima lugupidamisega
Uki
Ma loengi palju foorumit ja sealt ongi jäänud silma see, et (netis ei kauple)ja samas kõlab pidevalt, et raha pole safari jaoks , auto kokku panemise jaoks jne. Ja siis tahame, et kellelgi teisel oleks see raha, et tulla vaatama autot jne. Peame siis lugu ka teistest ja paneme kuulutusse üles kogu info, et ei peaks uhama mööda Vabariiki ringi.
Natuke endast ka:
Tahan oma kutsikad(loe praegu 17) panna asjaga tegelema. Nad ise tahavad hirmsasti. Käisin 2005 laadoga reisi kaasa ja sealt neile külge jäi vist. Omale meeldib ka looduses olla ( mitte päris mudas).
Mind huvitab selles foorumis see, et saaks asjatundliku nõu, aga vist ei saa. Kõik on kõvad sõitjad ja arvavad, et nad on surematud ja sõidavad igavesti. Noortele toeks ei ole ma selles foorumis veel kedagi näinud. Enamustele lollidele küsimustele vastatakse siin nii, et miks ise ei uuri jne.
KAHJU.
See ilus spordiala sureb välja lihtsalt, sest te ise ei innusta noori sellega tegelema. Isegi safaritele minek on eriline saladus(peab helistama organiseerijale jne).
Ja kui rääkida kuulutustest, siis ikkagi arvan ma, et siinsed kuulutused võiks omada suuremat infi. Auto24 saame niigi üldsõnalise infi teada. OFF-ROAD foorumis võiks ju siis asjahuvilistele rohkem infot anda.
Suurima lugupidamisega
Uki
See on tore, et Sa palju foorumit loed. Järgmisena võta ette müügifoorumi REEGLID. Ja siis võid lugeda alltoodud teemast xcv küsimust ja keelutsooni ning meie vastust. Tegelt tahaks ka teada, kust kuradi kohast Sa loed välja postitaja vanuse?
http://www.4x4.ee/forum/viewtopic.php?t ... c&start=15
EDIT: Kiikingu postitus "ommik kõigile" oli algselt Alexi müügikuulutuse all.
http://www.4x4.ee/forum/viewtopic.php?t ... c&start=15
EDIT: Kiikingu postitus "ommik kõigile" oli algselt Alexi müügikuulutuse all.
Viimati muutis 414 AVM, N Veebr 08, 2007 10:00 am, muudetud 1 kord kokku.
Uku Velbri +372 56 48 43 78
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
No kuulge, nüüd te vaidlete küll juba vaidlemise pärast. Mehed ärge ajage jonni nagu väikesed tüdrukud. Ok, olen nõus et antud Niva näide oli sitasti toodud aga ettepanek iseenesest on ju igati tervitatav et kuulutus oleks võimalikult täpne ja PILTIDEGA auto igast küljest ja kui viitsib siis ka seest. Olen ise käinud ühte siit foorumist leitud Mitsubishi Pajerot vaatamas kuna siin ei olnud pilte. Telefonis oli jutt selline et noh, nats roostet siin ja seal, sisu natuke pesta ja ongi juba hea... Tegelik olukord oli aga nii RÕVE et ma ei hakka siinkohal aega ega sõnu raiskamagi ja see oleks liiga pikk jutt et te seda lugeda viitsiksite. No ütleme nii et minu metsaauto välimus ja sisemus on ikka selle kõrval pääääris kena ja puhas. Nagu te kõik ise teate tööpäevad on ju nii täis et midagi kusagile vahele panna ja autot vaatama sõita rikub mõnikord pool päeva ära. Noh, ja kui siis satud sellise selli otsa kes loodab leida idioodi kes tema saasta ära ostab ja sellega peljude inimeste väärtuslikke töötunde raiskab siis tekib tahmine talle arve esitada.
Lihtsalt minu tagasihoidlik arvamus.
Lihtsalt minu tagasihoidlik arvamus.
Metsas, vahelduva eduga, alates 2002a. Suvesõidust
Pakun laadur - ekskavaatorite-, kallurite- ja hüdrokraanadega madelautode teenuseid.
56614969
Pakun laadur - ekskavaatorite-, kallurite- ja hüdrokraanadega madelautode teenuseid.
56614969
Tere
Ei taha kedagi solvata, aga kui helistavad näiteks sellised ostjad nagu herr kiiking, siis vahel mõtlen et kuidas oleks viisakas neile telefonis ilusti öelda et ära palun tule mu autot vaatama, sest sinult pole oodata muud kui müüja mõnitamist ja nagunii sulle auto ei sobi(nähtud selliseid tüüpe
). Pigem oled inimene, kes tahab saada näiteks paarikümne tuhande eest tuttuut salgongiautot! Ja no alati ei tule ju müüjale kõik meelde kohe mis viga, sest ise harjunud. Ja naljakas on see viimasel ajal, et kui müüd turuhinnast miski paarkümmend tuhat odavamalt, siis helistavad mingid tüübid ja arvavad et sa oled lihtsalt jobu kes kingib auto ilma rahata ära(eeldavad et auto sama ilus prillikivi kui palju kallimad konkurendid) 
Ei taha kedagi solvata, aga kui helistavad näiteks sellised ostjad nagu herr kiiking, siis vahel mõtlen et kuidas oleks viisakas neile telefonis ilusti öelda et ära palun tule mu autot vaatama, sest sinult pole oodata muud kui müüja mõnitamist ja nagunii sulle auto ei sobi(nähtud selliseid tüüpe
- Alex
- Fitting 38"
- Kontakt:
Re: Arutelu kuulutuste sisu ja sõnastuse ümber
Enne kui teema lukku pannakse, siis katsuks teada saada härra Kiikingi ärrituse põhjust minu kuulutuse puhul?Kuulutuses on olemas nii hind,asukoht kui ka hetkeseis ehk siis pildid kolm päeva vanad?No mida veel?Ja kus kohal on kuulutuses rida, et netis(netsi) ei kauple?Siiani on mul nägemisega küll kõik korras olnud.kiiking kirjutas:Müüa on üldjuhul lihtsam, kui ostja teab konkreetse asja hinda, asukohta ja müügi tingimusi. Milleks teha selliseid http://www.4x4.ee/forum/viewtopic.php?t=5928
Lugupidamisega
Uki
5211589
kiiking@neti.ee
Keegi minu teada ei osta müügi Kuulutust vaid ikkagi kuulutuses olevat kaupa.Kuulutust ülespannes olid mul muideks kõrvalaknas müügi reeglid lahti.
Ootaks otsest põhjendust(kui see suurt tüli ei tee ja ajakulu ei nõua)kas meilile või siia postkasti.
Aga probleemi tõstatamine on väga õige kuid kui näiteks tuuakse minu kuulutus, siis väga tahaks teada mis moodi peab hr.Kiikingule vastuvõetav kuulutus välja nägema?
p.s.vabandused kõigi ees kuna koduarvutil puudub täpiklaviatuur...selle patu tunnistan küll omaks.
Alex @ tiba segadusse aetud...
Urmas...eks kaalujälgimine tuleb suki puhul abiks
KVF 750...Jõhker Jõud , Uaz 3962 Sanitarka Viis null123 kuus seitse
- kiiking
- Julgeb Organiseerida
- Kontakt:
kuulutused
Tere
Ma väga vabandan kõigi ees. Edaspidi loen reeglid tähelepanelikult läbi ja postitan oma arvamused õigetesse kohtadesse.
See konkreetne niva müügi kuulutus ei olnud põhjuseks minu väljaütlemisteks vaid üldine selline dendents, et müüdava asja kohta pole piisavalt infi. Elu on niigi piisavalt kiire ja kui vajaliku informatsiooni saab kätte kohe siis on see ju ainult hea.
Kuna aeg läheb kogu aeg edasi, siis soovitan moderaatoritel reeglid üle vaadata.
Alexi ees veelkord vabandan- küsimus ei onud sinu kuullutuses. Lihtsalt sattus sinna alla.
Tahtsin parimat aga välja tuli nagu tavaliselt.
lugupidamisega
Uki
NB: Ma pole mingi viriseja tüüp. Olen aastaid juhtinud Eesti Kiikingi Liitu ja saan inimestega hästi läbi aga kui asi peab edasi minema ja arenema, siis proovin olla põhimõttekindel. Olen ise ka vahel suunaleidmisega hädas.Teha asju nii nagu kogu aeg on tehtud on kindlasti mugav aga see ei vii edasi.
Ma väga vabandan kõigi ees. Edaspidi loen reeglid tähelepanelikult läbi ja postitan oma arvamused õigetesse kohtadesse.
See konkreetne niva müügi kuulutus ei olnud põhjuseks minu väljaütlemisteks vaid üldine selline dendents, et müüdava asja kohta pole piisavalt infi. Elu on niigi piisavalt kiire ja kui vajaliku informatsiooni saab kätte kohe siis on see ju ainult hea.
Kuna aeg läheb kogu aeg edasi, siis soovitan moderaatoritel reeglid üle vaadata.
Alexi ees veelkord vabandan- küsimus ei onud sinu kuullutuses. Lihtsalt sattus sinna alla.
Tahtsin parimat aga välja tuli nagu tavaliselt.
lugupidamisega
Uki
NB: Ma pole mingi viriseja tüüp. Olen aastaid juhtinud Eesti Kiikingi Liitu ja saan inimestega hästi läbi aga kui asi peab edasi minema ja arenema, siis proovin olla põhimõttekindel. Olen ise ka vahel suunaleidmisega hädas.Teha asju nii nagu kogu aeg on tehtud on kindlasti mugav aga see ei vii edasi.
Re: teema
[quote="kiiking"]Ommik kõigile
Natuke endast ka:
KAHJU.
Noh, eks me eelda, et ikka algteadmised offroadist on kõigl olemas. Mis puudutab safaritesse, siis avalikult ei tasu neid enam üldse reklaamida. Vanad olijad teavad, mis tähendab üks uljas poiss oma maasturiga männitukas. Organiseerijale on see suur peavalu ja hiljem ka teistele.
Kui tahad safaritel osaleda,siis peab olema täidetud nii ohutus, kui muud nõuded- see on kõik siin foorumis kirjas. Tobe on kõiki, keda ei tunne ja kes on safarile tulnud, kontrollida, kas ikka on puukaitsevöö jne... . Seega helistama peab...
Võimalus on kõigil nö"noortel" osaleda võistlustel näiteks turist klassis.
Mis puudutab seda Nivat, siis seal on tõesti max info! Aga vaatama pead ikka ise minema. PS! Poistele on see paras putitamiseks ja sõitmiseks.
Tervitades
Indrek
Natuke endast ka:
KAHJU.
Noh, eks me eelda, et ikka algteadmised offroadist on kõigl olemas. Mis puudutab safaritesse, siis avalikult ei tasu neid enam üldse reklaamida. Vanad olijad teavad, mis tähendab üks uljas poiss oma maasturiga männitukas. Organiseerijale on see suur peavalu ja hiljem ka teistele.
Kui tahad safaritel osaleda,siis peab olema täidetud nii ohutus, kui muud nõuded- see on kõik siin foorumis kirjas. Tobe on kõiki, keda ei tunne ja kes on safarile tulnud, kontrollida, kas ikka on puukaitsevöö jne... . Seega helistama peab...
Mis puudutab seda Nivat, siis seal on tõesti max info! Aga vaatama pead ikka ise minema. PS! Poistele on see paras putitamiseks ja sõitmiseks.
Tervitades
Indrek
Defender 110, Discovery V8