93 Grand Cherokee 5,2 suri ära (lahendatud)

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
tns1
Rookie

93 Grand Cherokee 5,2 suri ära (lahendatud)

Postitus Postitas tns1 »

Tervist,

Lühidalt sümptomid: ühe päeva jonnis auto, süüte sisse keerates kõik muu toimis, aga check engine tuli ei läinud põlema ning auto ketras tühja. Natukene jebida süütega edasi-tagasi ja hakkas too tuli ka põlema, paremalt eest kapoti alt (PCM ma eeldan) hakkas sirinat kostuma ja auto käivitus. Mõtlesin, et lükkan sujuvalt 1 päeva probleemi edasi ja tegelen siis remondiga, kuid täna õhtul koju liikudes suri käigu pealt pill välja ja enam käima ei lähe. Süüde olemas, kuid check engine põlema ei lähe ja ketrab tühja. Kiire googeldamisega võiks kahtlustada PCM-i, mida vist annab ka remontida (joota üht-teist). Igaljuhul, kuna ma elektris pole üldse tugev ja jalgratast leiutada ei taha, siis eelkõige tahaks teada, et kes Tallinnas oleks nõus auto enda hoole alla võtma ja mure lahendama? Või oskate äkki soovitusi jagada :)

Parimatega,
Tõnis.

Edit;

Vedasin auto hoopis sõbra töökoja juurde, kakkusin aju maha ja kiskusin lahti ning tõdesin fakti, et sealt kogu silikooni eemaldamine, et toda remontida on hetkel liiga suur töö. Leidsin teise aju (küll koodid erinevad ja 95 masina pealt) ning panin külge. Esimese hooga tühikäiku polnud ja madalal pöördel ei käinud, niiet flashisin seaded ära ja käis nagu kellavärk. Hirmsasti aeti taga küll erinevates lammutustes samasid numbreid, kuid ausaltöeldes mina küll mitte mingisugust vahe ei tunneta, sõitis mul kunagi 1,6 liitrine rullikas bemm samamoodi 1.8 mootori ajuga ja mingit küsimust polnud :D

Mingi hetk üritan seda vana aju arstida ka, testimiseks kasvõi. Ehk saab tagavaraks :)
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”