NP-242 vahekasti kett
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
NP-242 vahekasti kett
Minu Grand Cherokee vahekasti kett tahab vahetust. Soovitati panna originaal (soovitajaks CarService), odavamad pidid ruttu välja venima. Et hinnavahe ilmselt korralik (täpsed hinnaküsimised veel tegemata aga orig, ca 6500.-) uuriks enne kogemusi - kas tõesti kestavad odavamad ketid ainult 3-4 kuud?
Ega grandiga vist võistle keegi 
Hinda pole veel kuskilt uurinud, sellise suurusjärgu ütles telefoni teel mees, kes CarService telefonile vastas. Homme hakkan otsima, kust millise hinnaga tellida. Vahepeal niipalju infi leidnud, et Borg Warner või Morse on orig. keti tootjad, ehk nende omad samaväärsed.
Kust üldse ketti lisaks esindusele küsida? Partsud, American Beauty, veel kuskilt?
Hinda pole veel kuskilt uurinud, sellise suurusjärgu ütles telefoni teel mees, kes CarService telefonile vastas. Homme hakkan otsima, kust millise hinnaga tellida. Vahepeal niipalju infi leidnud, et Borg Warner või Morse on orig. keti tootjad, ehk nende omad samaväärsed.
Kust üldse ketti lisaks esindusele küsida? Partsud, American Beauty, veel kuskilt?
-
Suur Irokees
- Off Roader Wannabe
http://shopping.jeep4x4center.com/popup ... r=83504575reimo kirjutas:Ega grandiga vist võistle keegi
Hakkab tekkima tunne, et tuleb tõesti tellida kuskilt netist.
Silberautos ~5900.-, TopParts ~6000.-, American Beautyst pole veel vastust saanud ja USPartsi telefon ei vasta...
USA netipoodides algavad hinand ~75$, viimati pakutud lingi pildil on pakend vähemalt BorgWarner Morse oma, kes originaalegi tarnib, seega hinnavahe ligi 5x, ükski transa ei lähe ilmselt nii kalliks.
Silberautos ~5900.-, TopParts ~6000.-, American Beautyst pole veel vastust saanud ja USPartsi telefon ei vasta...
USA netipoodides algavad hinand ~75$, viimati pakutud lingi pildil on pakend vähemalt BorgWarner Morse oma, kes originaalegi tarnib, seega hinnavahe ligi 5x, ükski transa ei lähe ilmselt nii kalliks.
Vaata www.rockauto.com seal on keti hinnaks 80-100USD.
Nüüd kas telli sealt ise või võta osa kood ja tee selgeks tootja ning mine Top Partsi tagasi. Nad ise kipuvad jah kalleid orkis asju pakkuma, kui koode ette ei oska anda.
Nüüd kas telli sealt ise või võta osa kood ja tee selgeks tootja ning mine Top Partsi tagasi. Nad ise kipuvad jah kalleid orkis asju pakkuma, kui koode ette ei oska anda.
+372 5028488
Vahekasti ketti pole tellinud, aga tean et muid juppe küll on sealt saadud päris norm hinnaga... Tasub uurida ka, et palju tollimaksu näiteks küsitakse selle tellimuse pealt, kui kusagil välisriigis tutvusi, siis ka seda, et mis sinna tellimine maksaks... Maksude vahe võib päris kopsakas tulla! Sai vist segane jutt, aga ehk saad pihta...
55624799
taivok277@gmail.com
taivok277@gmail.com
Usast tellides võin vabalt abiks olla.Taivo kirjutas:Vahekasti ketti pole tellinud, aga tean et muid juppe küll on sealt saadud päris norm hinnaga... Tasub uurida ka, et palju tollimaksu näiteks küsitakse selle tellimuse pealt, kui kusagil välisriigis tutvusi, siis ka seda, et mis sinna tellimine maksaks... Maksude vahe võib päris kopsakas tulla! Sai vist segane jutt, aga ehk saad pihta...
terv,
rommi
Paistab, et mul jäänud kunagi selle teema lõpetus kirjutamata - tellisin tookord omale keti sellisest kohast nagu EndlessMtnFab ( http://endlessmtnfab.com/ )
Selle pakkujaga sain ühendust läbi Jeeps-offroad.com foorumi.
Kuulasin sealseid soovitusi ja ei tellinud kõige odavamat (hinnad hakkasid $55.-), kuna see ei pruugi kesta. Kui õieti mäletan, sain $115.- täpselt sama keti, mida pakendatakse ka Mopari karpi. Tootja markeering ketil oli täpselt sama, mis originaalil ja minu mälu järgi tuli asi mulle koos transa ja Eesti riigi maksudega kätte alla 2000.- (samas saadetises olid veel ka stabika puksid).
Selle pakkujaga sain ühendust läbi Jeeps-offroad.com foorumi.
Kuulasin sealseid soovitusi ja ei tellinud kõige odavamat (hinnad hakkasid $55.-), kuna see ei pruugi kesta. Kui õieti mäletan, sain $115.- täpselt sama keti, mida pakendatakse ka Mopari karpi. Tootja markeering ketil oli täpselt sama, mis originaalil ja minu mälu järgi tuli asi mulle koos transa ja Eesti riigi maksudega kätte alla 2000.- (samas saadetises olid veel ka stabika puksid).
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks