Firma suvepäevad

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Suletud
Kasutaja avatar
saaremaaendel
Got ARB and Nitrous?

Firma suvepäevad

Postitus Postitas saaremaaendel »

Tere.
Lubasin sekretärile siit foorumist asja uurida.
Teema selles,kas lõuna-,kagu-eestis keegi korraldab 4x4 teemalist matka,seiklust,või muud taolist huvitavat ajaviidet.Jutt Räpina Paberivabriku suvepäevadest.Inimeste arv tavaliselt umbes30-40 kes osalevad.Kuupäev 21 august 2015.
Ette tänades.Marek
5230678
reoelanik
Off Roader Wannabe

Re: Firma suvepäevad

Postitus Postitas reoelanik »

Soovitan sellist: http://www.veematkad.ee/.
Endine töökoht viimased viis aastat võtnud suvepäevade täiskorraldust nende käest. Tõsi, küll parvematkad olid rohkem teema, aga vennad ise kes korraldavad on väga lahedad :) Paar korda sai uuritud ka offroad safari kohta, aga pole veel selleni jõudnud. Võta ühendust, minu arust liigutavad nad autosid ka kaugemale kui kodulehel kirjas.
Kasutaja avatar
beginner
True Softroader

Postitus Postitas beginner »

4x4 koha pealt mul nendega kogemus puudub, muus osas võib Veematkasid soovitada küll. Seda firmat on pikka aega kasutanud ürituste korraldajana üks suurem asutus, mida ma hästi tean. Pikaajalise koostöö põhjuseks on kvaliteet ja võimekus pakkuda midagi erinevat standardlahendustest. Üritused on varieerunud 10 inimesega meeskonnatöökoolitustest kuni paarisaja osavõtjaga suve ja talvepäevadeni.
Kasutaja avatar
saaremaaendel
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas saaremaaendel »

Teema võib sulgeda
5230678
Suletud

Mine “Bizniz”