Tere.
Lubasin sekretärile siit foorumist asja uurida.
Teema selles,kas lõuna-,kagu-eestis keegi korraldab 4x4 teemalist matka,seiklust,või muud taolist huvitavat ajaviidet.Jutt Räpina Paberivabriku suvepäevadest.Inimeste arv tavaliselt umbes30-40 kes osalevad.Kuupäev 21 august 2015.
Ette tänades.Marek
Firma suvepäevad
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
- saaremaaendel
- Got ARB and Nitrous?
Firma suvepäevad
5230678
Re: Firma suvepäevad
Soovitan sellist: http://www.veematkad.ee/.
Endine töökoht viimased viis aastat võtnud suvepäevade täiskorraldust nende käest. Tõsi, küll parvematkad olid rohkem teema, aga vennad ise kes korraldavad on väga lahedad
Paar korda sai uuritud ka offroad safari kohta, aga pole veel selleni jõudnud. Võta ühendust, minu arust liigutavad nad autosid ka kaugemale kui kodulehel kirjas.
Endine töökoht viimased viis aastat võtnud suvepäevade täiskorraldust nende käest. Tõsi, küll parvematkad olid rohkem teema, aga vennad ise kes korraldavad on väga lahedad

- beginner
- True Softroader
Re: Firma suvepäevad
4x4 koha pealt mul nendega kogemus puudub, muus osas võib Veematkasid soovitada küll. Seda firmat on pikka aega kasutanud ürituste korraldajana üks suurem asutus, mida ma hästi tean. Pikaajalise koostöö põhjuseks on kvaliteet ja võimekus pakkuda midagi erinevat standardlahendustest. Üritused on varieerunud 10 inimesega meeskonnatöökoolitustest kuni paarisaja osavõtjaga suve ja talvepäevadeni.
- saaremaaendel
- Got ARB and Nitrous?