Miski teeb häält

Moderaatorid: Maasturid, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
manal
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Miski teeb häält

Postitus Postitas manal »

Autoks pajero 2008, 3.2
Midagi teeb juhipoolse ratta juures häält. Remondimees arvas et sarniir aga peale vahetust miski ei muutunud.
Lindistasin häält hoides tasakesi sõites kätt aknast väljas umbes esiratta kohal.
https://youtu.be/OVzMIT8gTAo
poiss
Rock Crawler

Re: Miski teeb häält

Postitus Postitas poiss »

Järgmisena arvab remondimees, et rooliots ja jälle midagist ei muutu. Nii saad varsti uue esisilla kokku :D .
Lase panna pädevatel diagnoos, tuleb odavam kui aina juppe vahetada. Wireless autoremondi kohti on veel vähe ja youtube enamasti ei remondi. Küll aga asukoha järgi saaks sulle soovitada doktorit, kes opereerib haiglakanalil tööriistadega , et pajeeroo jääks düsistusteta ellu.
Vahetaks 4x4- saani, paadi ja helikopteri vastu, saaks igapäev tööle, poodi ja koju.
Gl
Kasutaja avatar
manal
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

poiss kirjutas:Järgmisena arvab remondimees, et rooliots ja jälle midagist ei muutu. Nii saad varsti uue esisilla kokku :D .
Lase panna pädevatel diagnoos, tuleb odavam kui aina juppe vahetada. Wireless autoremondi kohti on veel vähe ja youtube enamasti ei remondi. Küll aga asukoha järgi saaks sulle soovitada doktorit, kes opereerib haiglakanalil tööriistadega , et pajeeroo jääks düsistusteta ellu.
Ootan soovitusi :)
Kasutaja avatar
LR90
I live off from the mud

Postitus Postitas LR90 »

kui suureks saan, hakkan DEFENDERIKS
poiss
Rock Crawler

Postitus Postitas poiss »

Kui su signatuur ei valeta, siis tartu rajoon? Šarniiri vs püsika kolin on ikka väga erinevad asjad. Usun ,et iga endast lugupidav sillastendi omav firma leiab selle vea üles. Heebliga šarniiri loksutades annab see ju tagasisidet kas peetis või mitte. Sama kehtib ka igasuguste otsade, kummipukside ja kondikeste kohta. Vahel vaja ka korraks lahti keerata ja näpuvahele võtta.Mõnikord proovida pinge all vs pingevabalt. Väga raske on diagnoosi panna hääle järgi, teadmata kui kiiresti veereb ratas ja millisel teekattel. Kas hääl muutub rattaid välja keerates, ise vaikselt liikudes, samas muutub gaasiga rohkem doseerides? Võimalusi hääle tekitajaks on palju, seega kui see vealeidmine nn koduste vahenditega pole võimalik tulebki end servise poole sättida.
Teadmata firma tausta ja töövõtteid kas Aardla autoteenindus ei diagnoosi viga?
Vahetaks 4x4- saani, paadi ja helikopteri vastu, saaks igapäev tööle, poodi ja koju.
Gl
Kasutaja avatar
Gerd
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Gerd »

Mulle tundus see olevat selline krägisev hääl???? .... Enamvähem sama asi, mis mul oli.... Minul tegi seda häält xenon tulede kõrguse regulaator...orig.osa nr on 8651A064. Ajuvabalt kallis varuosa...veits alla 400 euri.... Mina pole seda veel vahetanud, ja tundub et see on otsad ka andnud (tulede valgusvihu on alla keeranud), lasin sinna mingit suvalist määret, veidi aega kriuksus veel aga nüüd on vait....kuna pimedas sõitu vähe ja suvi (valge aeg) ees, siis lähiajal ei plaani kah :) Asub see tükk siis juhipoolse ülemise lääba peal ja seal selline andur ja liigendid.
Pajero, 2007 a. 3,2D , 125kw.....punane püss :D
Kasutaja avatar
manal
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Gerd kirjutas:Mulle tundus see olevat selline krägisev hääl???? .... Enamvähem sama asi, mis mul oli.... Minul tegi seda häält xenon tulede kõrguse regulaator...orig.osa nr on 8651A064. Ajuvabalt kallis varuosa...veits alla 400 euri.... Mina pole seda veel vahetanud, ja tundub et see on otsad ka andnud (tulede valgusvihu on alla keeranud), lasin sinna mingit suvalist määret, veidi aega kriuksus veel aga nüüd on vait....kuna pimedas sõitu vähe ja suvi (valge aeg) ees, siis lähiajal ei plaani kah :) Asub see tükk siis juhipoolse ülemise lääba peal ja seal selline andur ja liigendid.
Käisin remondikohas, midagi seal tehti ja miski k vaiksemaks jäi aga natukene siiski krägiseb. Äkki tõesti võiks vaadata seda tulede kõrguse regulaatorit.
Vasta

Mine “Mitsubishi”