Teen siis oma teise postituse siia teemasse juba natuke konkreetsema küsimusega. Kuna endal ei ole puhtalt aja pärast võimalik ööd ja päevad garaažis veeta, siis otsin töökoda või lihtsalt osavat remondimeest kellel oleks natuke aega tegeleda mu 5,2 liitrise Grand Cherokeega. Proovisin kõigepealt abi leida Heinaküünist ,aga neil olevat kuni augustini pidevalt tööd ees. Lisan siis väikse listi mis oleks järjekorras vaja teha. Esiteks tehniline seisukord üle vaadata. Käigukast tõrgub ja viivitab vahepeal käikude vahetusega. Teiseks on hetkel keskmine kütusekulu maanteel kuskil 30-40 liitrit saja kilomeetri kohta (Ma pole kindel mis see reaalselt peaks olema, aga tundub et tiba võiks madalam olla). Eelmine omanik on autole paigaldanud mingisuguse koonusfiltri mis ei tundu väga õige lahendus seal olevat.
Kui tehniline pool on korras, siis sooviks teha ka mõningaid modifikatsioone. Hetkel on auto juba vähesel määral eelmise omaniku poolt tõstetud ja rehvid ei ole ka originaalid, siiski sooviks seda veel nii palju kõrgemaks tõsta kui see mõistlike kuludega on võimalik ja alla panna ka natuke suuremad rehvid. Selle käigus oleks vaja paigaldada ka flantsid ja koopalaiendid. Masinale sooviks alla saada ka põhjakaitset.
Siit ka minu küsimus. Kui keegi leiab ,et tal oleks aega sellise tööga tegeleda või oskab keegi soovitada kuhu pöörduda ,siis ootan meeleldi infot? Lisaks ootan igasugu pakkumisi varuosadele mida mul antud tööde käigus võib vaja minna.
Asjalike vastuseid ootama jäädes.
Otsin remondimeest või töökoda Jeep Grand Cherokeele.
Moderaator: Moderators
- sambla-aadu
- Rock Crawler
Re: Otsin remondimeest või töökoda Jeep Grand Cherokeele.
Kui ei pelga vahemaad, siis Datsun saab sind ilmselt aidata. Kontakteeruge omavahel.
51963080
Re: Otsin remondimeest või töökoda Jeep Grand Cherokeele.
Ei, vahemaad ma ei karda. Proovin lähiajal kontakteeruda.
Suured tänud soovituse eest.
Suured tänud soovituse eest.