Hüdrosilinder
Moderaator: Moderators
Hüdrosilinder
Seoses UAZile kasti ehitamisega tahaks soetada ühe hüdrosilindri umbes 60-70 cm kolvikäiguga. Tahaks teada, kui palju selline kasutatud maksta võiks, siis oskan arvestada kas ma võtan üldse ette selle leiutamise või teen kasti tõstmise hoopis hi-liftiga vms.
tel. 5107471
Väike-Maarja/Kanepi
Väike-Maarja/Kanepi
-
v6sa
- I live off from the mud
Re: Hüdrosilinder
PM kaubamajas hinnad üleval.
Kasutatud kaupa liigub poole hinnaga.
Kasutatud kaupa liigub poole hinnaga.
Potsu, Krooks, GLK, Frontud ja hübriidruss veavad enamasti kõigi ratastega. Üldiselt olen rahul...
Kus sa sellise vorsti sinna topid? Hüdrosilindreid on soovis pidevalt müügis, võimalik et leian ka oma tagavarast miskit. Üldiselt oleks sinna hea jätkudega silinder, rs-09 kastil selline all. Gaz 53-el ka selline aga jube pomm uaz-ile.
Asukoht viljandimaa Suslepa. Tel 53365288 - Toomas
-
v6sa
- I live off from the mud
Kaasiku silinder on üle meetri pikk lahtisurutuna. Ning kokkutõmmatult ka 40+ cm. Kaalub paarkümmend kilo. Tõsine tükkrt23 kirjutas: ...
Üldiselt oleks sinna hea jätkudega silinder, rs-09 kastil selline all. Gaz 53-el ka selline aga jube pomm uaz-ile.
RS silinder on hea, kuid neid liigub korralikena harva ja veel harvem kuulpesasid sellele.
Aitab ka tavaline silinder, kui panna ettepoole kaldu nii, et kallutamisel kastipõhja venitatakse ja tõstepunkt kastipõhjal kallutamisel tõuseb alumise kinnituse kohale. Natuke nuputamist ja saab ka üheastmelise silindriga päris hea nurga kätte.
Potsu, Krooks, GLK, Frontud ja hübriidruss veavad enamasti kõigi ratastega. Üldiselt olen rahul...