Tõlkeabi vaja HUB i kohta.
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
Tõlkeabi vaja HUB i kohta.
Uurisin oma masinale HUB ide võimalikkust ja Warn i lehelt jäi selline imelik kiri ette: Not For Front Axle Disconnect Systems, kas keegi oskab selle lahti mõtestada.
masin ise Vitara aastast 2000 ja originaalis veetakse poolasse, satelliite ja muud kola rataste poolt pidevalt kaasa st. käivad ringi kuigi sõidan tagaveoga.
Vanematel mudelitel olen näinud manual HUB e aga esindusest väideti, et nemad pole näinud ja tellida ka ei saa.
masin ise Vitara aastast 2000 ja originaalis veetakse poolasse, satelliite ja muud kola rataste poolt pidevalt kaasa st. käivad ringi kuigi sõidan tagaveoga.
Vanematel mudelitel olen näinud manual HUB e aga esindusest väideti, et nemad pole näinud ja tellida ka ei saa.
Minu andmetel ta nii odava otsa masin, et selle raha eest keskdifrit ei saa. Neliveoga tahab teine igas kurvis kangesti otse ka minna kui vähegi võimalust on(libedal pinnal) ja kõvemal aluspinnal keerates poob ka tugevalt..
Esisilla sisselülimisel ühendatakse tal sillas suruõhu jõul satelliitide korpus selle korpusega mille küljes taldrik on(ei mäleta ka nii täpselt, pole juba aasta seda värki lammutanud).
Mõtlen just seda, et mis kahju Hubid võivad sillale teha
Esisilla sisselülimisel ühendatakse tal sillas suruõhu jõul satelliitide korpus selle korpusega mille küljes taldrik on(ei mäleta ka nii täpselt, pole juba aasta seda värki lammutanud).
Mõtlen just seda, et mis kahju Hubid võivad sillale teha
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
See eelmine postitsu näitas, et sul pole nelikveo süsteemidest ja difritest eriti ettekujutust.
Soovitan selle:
http://www.landrover.ee/foorum/viewtopic.php?t=15
läbi lugeda ja siis uuesti vastata.
Soovitan selle:
http://www.landrover.ee/foorum/viewtopic.php?t=15
läbi lugeda ja siis uuesti vastata.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
- Veiko
- I know how to fix stuff
Warni hubid on mõeldud asendama tehase käsitsi lukust lahti keeratavaid hube.Kui sul on automaatsed hubid siis sinna need ei sobi otsa mitte.Kui aga nauke ringi ehitada siis hakkavad sinna ka sobima.Mida täpselt tuli ümber teha seda ma ei mäleta aga kuskilt netist ammu leitsin artikli selle kohta.
Veiko
Veiko
+372 5232468
Life is short drive hard.
Ronin off-road-i meeskond
Life is short drive hard.
Ronin off-road-i meeskond