M: LC150 karterikaitse
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
M: LC150 karterikaitse
Kolimise käigus tuli kuurist välja:
3mm metallist Toyota LC150 (EU mudel) karterikatise. Tegemist AFN tootearendus käigus proovi tootega.
Ostja saab 0% km'iga arve.
osta saab minu käest 5o5l635
hind.. 100 euri.
Toodel on peal mõned kriimud.
Asukoht Tallinn.
3mm metallist Toyota LC150 (EU mudel) karterikatise. Tegemist AFN tootearendus käigus proovi tootega.
Ostja saab 0% km'iga arve.
osta saab minu käest 5o5l635
hind.. 100 euri.
Toodel on peal mõned kriimud.
Asukoht Tallinn.
--
onu Raiu
onu Raiu
Re: M: LC150 karterikaitse
50 siis mulle sobib
cadillac kirjutas:50 siis mulle sobib
kirjutasin sulle juba mitu päeva tagasi... ?
--
onu Raiu
onu Raiu
Tundub, et kasutaja "cadillac" tegi lihtsalt nalja, igatahes olge ettevaatlikud kui teile antakse likvideeritud firma andmed arve kirjutamiseks.rvv337 kirjutas:cadillac kirjutas:50 siis mulle sobib
Kaitse endiselt müügis, uus hind: 50.- sulas.
--
onu Raiu
onu Raiu
hakkasin muutma eelmist postitust, kuna tolle cadillac'i sõber informeeris mind, firma reg koodiga, millest selgus, et vaatasin vale firma andmeid.. mina vaatasin steel group oü, aga tema andis hot steel group oü..rvv337 kirjutas:Tundub, et kasutaja "cadillac" tegi lihtsalt nalja, igatahes olge ettevaatlikud kui teile antakse likvideeritud firma andmed arve kirjutamiseks.rvv337 kirjutas:cadillac kirjutas:50 siis mulle sobib
Kaitse endiselt müügis, uus hind: 50.- sulas.
olin mina poole vabanduse kirjutamise peal kui helistas see sama "cadillac" ehk Jüri ka kukkus torus räuskama kuulamata mis mul talle öelda oli..
soppa on inetu loopida, olin valmis vabandama aga hetkel ei näe põhjust miks peaksin seda tegema.
--
onu Raiu
onu Raiu