alvadi varuosad
Moderaator: Moderators
alvadi varuosad
Selline küsimus siinsele rahvale et millised on kogemused selle firmaga. Tellisin eelmise aasta novembri alguses neilt hiluxile soendusradika mis pidi jõudma max viie päevaga. Jäin ootama läks juba 7 päeva küsisin et millal kaup saabub öeldi et kaup teel alles. Läks umbes kuu aega sedasi mingisuguste vabandustega ja radikat ei kusagil. Kuna auto omanik tahtis jõuludeks kindlasti autot saada sai vana radikas kuidagi ära lapitud ja auto taas sõitma. Helistasin ja ütlesin et olge nii kenad ja saatke mulle raha tagasi kuna radikat mul enam vaja ei ole. Raha ootan tänaseni küll oli raamatupidaja puhkusel, siis jälle haige, ega kellelgi aega tegeleda. Täna saatis mulle sõnumi et on riias ja võtab ühendust kui tagasi jõuab. Summa 214 eurot on minu jaoks ikka suur raha et see lihtsalt niisama õhku rippuma jätta. Asja juures üks huvitav seik veel et see mees kes võttis vastu minu tellimuse on Tarmo ja tal pidavat olema alvadi varuosade kõrval veel üks varuosabiznis. Ja suhelnud olen ma otse temaga. Korra kui helistasin alvadi numbrile ja küsisin hiluxi soendus radika kohta anti mulle Tarmo nr. Võibolla keegi on olnud samas olukorras või oskab miskit head nõu anda kuidas edasi talitada.
Re: alvadi varuosad
Head nõu anda ei oska aga just eile tellisin ka sealt jupi.
Igati abivalmis suhtumine oli, koheselt mu kõne vastu ei võetud aga kõllati tagasi, soome numbrile. Järgmine nädal olen vast targem, et kuidas sujus.
Läbi udu koidab, et olen miskit varemgi tellinud ja on sujunud.
Igati abivalmis suhtumine oli, koheselt mu kõne vastu ei võetud aga kõllati tagasi, soome numbrile. Järgmine nädal olen vast targem, et kuidas sujus.
Läbi udu koidab, et olen miskit varemgi tellinud ja on sujunud.
XC 70
- tuningman
- I live off from the mud
Sõber on oma a6-le sealt juppe tellinud.
Ise ta elab soomes ja jupid toodi ilusti kulleriga koju ukse ette kätte.
Ise tellin juppe aga allcar-ist, on odavamad.
Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Mad Toy 2016
Olen tellinud ja kaubaga probleeme pole olnud, kui muidugi B osade kvaliteet välja arvata mõnikord...
55624799
taivok277@gmail.com
taivok277@gmail.com
Ei tea , mõned osad tellisin ka seal ja ei olnud mingid probleemi , aga kuna mull mõlemad autod on Jeep ID tellin ainult topparts -st ja olen väga rahul , ja nad isegi rooliotsade ja sharniiridele annavad pool aasta garantii ja vahetavad ilma probleemita .
Siiani toiminud kenasti. Ja eks kvaliteet sõltub, kui palju tahad maksta.
Tellisin pajerole radika ja tuli ka kauem kui lubatud oli aga autoosad.ee tellisin kütte filtri vähem kui 24 tundi oli mul see käes kuressaares 
Mitsubishi Pajero 2.8TD 2.5 tõste 33 MT geolandar
- sportlane50
- Fitting 44"
Kvaliteeti ei kommenteeri, hind on madal ja kvaliteet vastav. Tarneaja osas pole kunagi probleeme olnud.
Anda rendile (auto)haagis Harjumaalt. Puksiirteenus.
+372 56 9I7 955
+372 56 9I7 955
tuningman kirjutas:Sõber on oma a6-le sealt juppe tellinud.
Aga kuidas seal allcar-is end kasutajaks tegid ?
Üritan siin ja hakkab vastu sunnik, asi toimib aind neti kaudu, täidad kõiksugu lahtrid ja peaks ok olema aga....
tel nr-i lahtrisse pane mida tahad, plärtsub ikka, et ainult numbrid käivad siia lahtrisse....
Algul panin Eesti ja soome nr-i, paar kriipsu vahel, ok kui ainult numbrid, võtsin kriipsud ära....ikka sama tekst.
Jätsin ühe nr-i aind, ikka sama tekst.
Asendasin teise numbriga....ikka sama tekst
Sealjuures asu-elukoha riiki saab ka valida kenasti.
XC 70
- TiitR
Mul juba jupp aega konto allcar´is. Mingit probleemi konto loomisega küll ei mäletapuhvel kirjutas:tuningman kirjutas:Sõber on oma a6-le sealt juppe tellinud.
Aga kuidas seal allcar-is end kasutajaks tegid ?
Üritan siin ja hakkab vastu sunnik, asi toimib aind neti kaudu, täidad kõiksugu lahtrid ja peaks ok olema aga....
tel nr-i lahtrisse pane mida tahad, plärtsub ikka, et ainult numbrid käivad siia lahtrisse....
Algul panin Eesti ja soome nr-i, paar kriipsu vahel, ok kui ainult numbrid, võtsin kriipsud ära....ikka sama tekst.
Jätsin ühe nr-i aind, ikka sama tekst.
Asendasin teise numbriga....ikka sama tekst![]()
Sealjuures asu-elukoha riiki saab ka valida kenasti.
P.S tel. nr-i sisestasin kusjuures ilma riigi suunakoodita.
Viimati muutis TiitR, N Veebr 12, 2015 9:34 pm, muudetud 1 kord kokku.
- tuningman
Kahjuks ei mäleta enam. Tegin sinna konto mingi 3a tagasi.puhvel kirjutas:Aga kuidas seal allcar-is end kasutajaks tegid ?
Siis ei olnu küll mingit probleemi,
aga eile oli sisselogimisega jama,
leht lihtsalt jooksis pange.
Ingmar 56328868
Mad Toy 2016
Mad Toy 2016
- TiitR
Just tshekkasin üle...logib kenasti sisse.tuningman kirjutas:Kahjuks ei mäleta enam. Tegin sinna konto mingi 3a tagasi.puhvel kirjutas:Aga kuidas seal allcar-is end kasutajaks tegid ?
Siis ei olnu küll mingit probleemi,
aga eile oli sisselogimisega jama,
leht lihtsalt jooksis pange.
Katsetasin ka, kohe lasi kasutajaks end teha.
siiamaani ootan raha.Helistanud ja sõnumeid saatnud iga paari päeva tagant. Kõnedele ei vastata ja nüüd ka enam sõnumitele mitte.Viimane katse homme helistan alvadi üldnumbrile ja püüan asja korda saada. Kui see ei aita siis peab asja korrakaitse organitele vist ikka üle andma.