Ostetud : XJ'le laiad tiivalaiendid

Vajad mingit varuosa või varustust maastikuautole, pole probleemi, pane kuulutus ja jää ootele

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
marauder
True Off Roader!

Ostetud : XJ'le laiad tiivalaiendid

Postitus Postitas marauder »

Otsin selliseid laiu laiendeid nagu pildil. Vöivad olla replicad ja ka natuke vigased.

https://www.google.ee/search?q=bushwack ... B640%3B480
Viimati muutis marauder, T Jaan 27, 2015 11:09 pm, muudetud 1 kord kokku.
Team saarlased
Kasutaja avatar
mud monster
Rock Crawler

Re: O: XJ'le laiad tiivalaiendid

Postitus Postitas mud monster »

Tegemist on Buschwaceri tiivalaienditega. Maksavad 500-600eur komplekt sisaldab kinnituspolte ja tihendit (täpset hinda ei mäleta enam) Eestis toob kohale tx.ee Tartus Võru tänaval. Tegemist on väga korraliku asjaga ja kannatab korralikku metsas ragistamist Ise olen neid kasutanud juba 1,5aastat ja ei kahetse küll seda valikut . Muidugi võib ka USA st või Saksast tellida. USA probleemiks on see et nad ei saada Eestise.
Odavam variant on Poolas alaplast.pl teevad abs plastikust hind oli umbes 250.-eur kvaliteet alla keskmise polte ja tihendeid kaasas ei ole. . kestsid metsas 1aasta ja mõrasid täis, tükid tulevad ära. samas kui väga ei ragista talvel siis vast kestavad.
Ebay kubiseb pakkumistest mis on tehtud klaas plastist hinnaga 100-150eur. neid peaks üldse kõige kehvemaks versiooniks. Polte ja tihendeid kaasas ei ole. Saabuvad üldjuhul värvimata kujul vajavad ümberlõikamist eeltööd ja värvimist. 2aastat kasutamist millest 2korda metsas käidud suvel, kujust täiesti ära värv ei püsi peal ja esimese korraliku oksaga puru taga. väiksemaid oksi kannatavad.
Alles hilja aegu keegi pakkus siin foorumis 100või 150 rahaga mingeid kahjuks ei leidnud praegu kuulutust üles.
Valik tee ise.

School street Mud monster
aarne1234@hot.ee
School Street Mud Monster team
Toyota Lc 80, 2x Jeep xj, Suzuki KQ 700 jn jn.
Mudasõbrad aastast 2007
aarnemud@gmail.com
tel.56463624 (telefoniga laulatatud pole ja sõnum sobib ka!)
saarlane20
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas saarlane20 »

pane mingi paks lint,niikuinii rügad metsas ära, need nii mõtetult mädad kui puud saab.
grandile e bayst oli 180 ring
Orukoll
Tel:+372 5370 8500
email:saarlane20@hot.ee
Kasutaja avatar
marauder
True Off Roader!

Postitus Postitas marauder »

need 150 eurised müüdud. Ma küll helistasin kutile ja broneerisin ära aga paari päeva pärast kui Tartus kohal olin, oli juba ikka kelelgile maha müünud.
Team saarlased
Kasutaja avatar
mud monster
Rock Crawler

Postitus Postitas mud monster »

Õiget Buschwacerit sa naljalt ära ei lõhu! kokku on 3 tuttaval õiged asjad metsa autodel ja keegi pole suutnud neid ära lõhkuda! Väga paks ja elastne plastik. Kõik see mida müüakse järgitehtuna ongi P....k 100-200 õigetasja ei saa. Kõik need odavad on hinna suurus järjekorras omal nahal järgi katsetatud ja olen jõudnud õigete Buschwaceriteni mille kvaliteedi ja vastupidavusega olen ülimalt rahul.(hind on kallis kuid raha on paberist ja seda trükitakse juurde)

School street Mud Monster Team
School Street Mud Monster team
Toyota Lc 80, 2x Jeep xj, Suzuki KQ 700 jn jn.
Mudasõbrad aastast 2007
aarnemud@gmail.com
tel.56463624 (telefoniga laulatatud pole ja sõnum sobib ka!)
Vasta

Mine “Ost”