L200 4-veo tuluke armatuuris
Moderaatorid: Maasturid, Moderators
-
- Off Roader Wannabe
L200 4-veo tuluke armatuuris
Tere,
Masin aastast 2005 ja 85 kw.plaan soetada aga häiris see tuluke seal armatuuris.vilkus koguaeg.siis kui 4 veo sisse lylitad siis jääb põlema.see ilmselt ok..aga kui tagaveo peale paned,siis peaks kustus olema?
Masin aastast 2005 ja 85 kw.plaan soetada aga häiris see tuluke seal armatuuris.vilkus koguaeg.siis kui 4 veo sisse lylitad siis jääb põlema.see ilmselt ok..aga kui tagaveo peale paned,siis peaks kustus olema?
L200 2.5 2005, Hilux 3.0 2010
Re: L200 4-veo tuluke armatuuris
Kui eder-tagurpidi sõites äkilisi liigutusi teed kas siis ei lõpeta tuli vilkumist?
Aga niipalju kui ma verivärske maasturiomanikuna olen asja uurinud siis L200 esisillalülitus vaakumiga. Arvatavasti esisilla juures membraan ära külmunud ja vilkumine tähendab mittetäielikku lülitust.
Aga niipalju kui ma verivärske maasturiomanikuna olen asja uurinud siis L200 esisillalülitus vaakumiga. Arvatavasti esisilla juures membraan ära külmunud ja vilkumine tähendab mittetäielikku lülitust.
Ehk siis mittetäielikku väljalülitamist.
-
- Off Roader Wannabe
Väike küsimus veel antud probleemi osas.
Kui see tähendab mitte täielikku välja lülitust ,siis mõjutab see ka kütuse kulu?
Kaua sellise probleemiga ringi sõita võib? Millegile seal halvasti ei mòju?
Kui see tähendab mitte täielikku välja lülitust ,siis mõjutab see ka kütuse kulu?
Kaua sellise probleemiga ringi sõita võib? Millegile seal halvasti ei mòju?
L200 2.5 2005, Hilux 3.0 2010
Tere
Nüüd ma keerasin küll oma tranduletti perse. Nimelt tulin libedalt tänavalt ja ristmikul lükkasin vahekasti kangi 4H pealt 2H peale. Tuli ei kustunud, sild jäi sisse ja kuidagi suutsin seal ristmiku peal nõndaviisi ära uimerdada, et hakkasin jalgu jääma ja pidin kiirendama. Siis käis nõks (mitte pauk) ja sild tuli välja, aga roheline tuluke jäi armatuuris pidevalt põlema. Läksin siis libeda peale ja paaru andes vedas ainult tagasild, kui esisilla sisse lülitasin siis mõlemad. Maanteel ebanormaalset müra ei ole (kuigi ma nii vähe selle autoga sõitnud, et kõik mürad ei ole selged), kui kang on 2H peal - küll aga hakkab teatud põõretel?, -kiirusel?, -põõramisel? esisilla tuluke tuhmimalt põlema... Kui vabakäigupeale tõmban siis mäest alla sõites pooma ei hakka, kiirus isegi kasvab.
Kuidas asjale läheneda, et tulukese kustu saaks? Kas sellel autol veakoodi saab lugeda Tartu kandis (2001.a. L200 2.5TD)?
Nüüd ma keerasin küll oma tranduletti perse. Nimelt tulin libedalt tänavalt ja ristmikul lükkasin vahekasti kangi 4H pealt 2H peale. Tuli ei kustunud, sild jäi sisse ja kuidagi suutsin seal ristmiku peal nõndaviisi ära uimerdada, et hakkasin jalgu jääma ja pidin kiirendama. Siis käis nõks (mitte pauk) ja sild tuli välja, aga roheline tuluke jäi armatuuris pidevalt põlema. Läksin siis libeda peale ja paaru andes vedas ainult tagasild, kui esisilla sisse lülitasin siis mõlemad. Maanteel ebanormaalset müra ei ole (kuigi ma nii vähe selle autoga sõitnud, et kõik mürad ei ole selged), kui kang on 2H peal - küll aga hakkab teatud põõretel?, -kiirusel?, -põõramisel? esisilla tuluke tuhmimalt põlema... Kui vabakäigupeale tõmban siis mäest alla sõites pooma ei hakka, kiirus isegi kasvab.
Kuidas asjale läheneda, et tulukese kustu saaks? Kas sellel autol veakoodi saab lugeda Tartu kandis (2001.a. L200 2.5TD)?
....
Viimati muutis Märt, P Mai 17, 2015 9:10 pm, muudetud 1 kord kokku.

+372 535 47 474 http://www.boatbox.ee
Vee- ja mototehnika müük, remont, hooldus, varuosad.
Arvutidiagnostika Can-Am, Sea-Doo, Ski-Doo, Lynx.
- TiitR
- I live off from the mud
Mul sama värk, et nelivedu ja aeglusti toimivad, kuid indikaator lamp põlema ei lähe...no kohe üldse ei lähe armatuuris mingi lambike põlema. Müüja väitis, et ilmselt pirn läbi põlenudMärt kirjutas:Mu autol nelivedu, aeglusti toimivad, kuid armatuuris lamp pölema ei hakka. Lamp ise korras, varuosa jooniselt ei leidnud seda lülitit üles mis lülitusvölli korpuse peal peaks olema?! Muidugi vaakumiga ka mingi jama, kardaan jääb ise järgi. Käsitsi liigutades tuleb järelt ära.

-
- Fitting 38"
Saan ka oma auto näitel öelda, et armatuuris mingit neliveo tuld ei sütti, sillaluku tuli jääb vilkuma, aga nelivedu toimib ja tagasild lukustub korrektselt. Tundub olevat täiesti tavaline praktika L200 puhul vist.
- TiitR
- I live off from the mud
Mul teistmoodi küss ka, et müüja sõnutsi on minu autol üldse LSD tagasillas (ühtegi eraldi nuppu tagasilla jaoks pole autos), aga kuna indikaator tulukesi ei põle, kas võib tõene info olla?
- Maasturid
- Legod Varuosadest
- Kontakt:
Kui lülitatavat lukku pole siis ongi LSD sest vaba difriga 1997- mudelit pole kohanud.TiitR kirjutas:Mul teistmoodi küss ka, et müüja sõnutsi on minu autol üldse LSD tagasillas (ühtegi eraldi nuppu tagasilla jaoks pole autos), aga kuna indikaator tulukesi ei põle, kas võib tõene info olla?
Tõsta tagasild üles ja keeruta ratast kui mõlemad pöörlevad ühes suunas on sillas LSD kui teine vastupidi siis vaba või on lülitatava lukuga.
http://www.maasturid.ee
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
Mul sama ja peaks olema ikka LSD jah.TiitR kirjutas:Mul teistmoodi küss ka, et müüja sõnutsi on minu autol üldse LSD tagasillas (ühtegi eraldi nuppu tagasilla jaoks pole autos), aga kuna indikaator tulukesi ei põle, kas võib tõene info olla?

+372 535 47 474 http://www.boatbox.ee
Vee- ja mototehnika müük, remont, hooldus, varuosad.
Arvutidiagnostika Can-Am, Sea-Doo, Ski-Doo, Lynx.
Ehk on veel silla küljes vastav sildike alles,et vale õli ei kasutaks.
olge marurahulikud!
Minu 2003 aasta oma oli lahtise difriga.