Tere 4x4 mehed ja naised.

Sest selles foorumis ei eksisteeri 0 postiga kasutajaid. Seega, ole viisakas, viska siia Tere. Vastasel juhul leiad järgmise kuu esimesel päeval, et sa polegi enam kasutaja :(

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
raimo
Got ARB and Nitrous?

Tere 4x4 mehed ja naised.

Postitus Postitas raimo »

Umbes pool aastat tagasi ostsime perele teiseks autoks 4.0 Grand Cherokee WJ. Paar nädalat tagasi tulin mõttele, et läheks ja vaataks metsa, et milleks siis see linnamaastur suuteline on. Sõitsin linnast välja, keerasin kuskile kruusateele ning sealt edasi metsasihi peale ja sealt veel edasi keerasin lagedaks raiutud metsa sisse. Ei hakka siin praegu ütlema kus ma käisin, ehk tunneb keegi metsatuka ära ja saab mu peale pahaseks, et käisin tema maa peal müttamas (ühtegi puud ja põõsast ma ära ei lõhkunud!).
Lülitasin sillad lukku ja oh imet... (siis minu jaoks oli see ime, on see mul ju esimene 4x4 auto) Rattad poolenisti mudas, kännud ja muu nodi kraapis põhja, oli juba selline tunne, et siia metsa ma jäängi, aga ei. Auto püsis oma ülesannete kõrgusel ja minus tärkas tõsine huvi off road-i vastu. Järgmiseks etapiks plaanin tuua saksast 4.7 V8 Granny ning hakata seda siis tõsiseks 4x4 autoks ehitama. Ainult üks asi piinab mind. Kas bensukaga saab ikka igale poole, sellel saab ju jagaja märjaks ja ongi kõõks. Või on mõni salanipp mida ma ei tea?
Igaljuhul tänan kuulamast ja vastamast!
Raimo.
Viimati muutis raimo, K Jaan 10, 2007 10:40 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Veiko
I know how to fix stuff

Postitus Postitas Veiko »

Tere
Siin on teema kus on sellisest asjast juba juttu:
http://www.4x4.ee/forum/viewtopic.php?p ... ght=#29025
Veiko
+372 5232468

Life is short drive hard.

Ronin off-road-i meeskond
Vasta