trummelpidurite hooldus
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
trummelpidurite hooldus
Tere,
Tegu Nissan Terrano 2 1997 aasta, 2.4 bensiin.
Olen mitu korda kokku puutunus sellise probleemiga, et tagumised trummelpidurid jäävad natuke peale. Olen neid mitu korda lahti kiskunud ära puhastanud ja kõiksugust määret sisse pannud.
Ikkagi alguses sõidab nromaalslet ja siis hakkab pooma rattaid.
Kas saab keegi öelda, ehk on olemas mingi spetsiaalne määre selle koha jaoks? Just selle süsteemi jaoks, mis nagu reguleerib trummleid, see kui pedaali vajutad ja üks konks seal ühte hammastega mutrit peale keerab. Mingi spets vahend äkki on olemas, mis on selle koha jaoks just väga hästi sobilik?
Tegu Nissan Terrano 2 1997 aasta, 2.4 bensiin.
Olen mitu korda kokku puutunus sellise probleemiga, et tagumised trummelpidurid jäävad natuke peale. Olen neid mitu korda lahti kiskunud ära puhastanud ja kõiksugust määret sisse pannud.
Ikkagi alguses sõidab nromaalslet ja siis hakkab pooma rattaid.
Kas saab keegi öelda, ehk on olemas mingi spetsiaalne määre selle koha jaoks? Just selle süsteemi jaoks, mis nagu reguleerib trummleid, see kui pedaali vajutad ja üks konks seal ühte hammastega mutrit peale keerab. Mingi spets vahend äkki on olemas, mis on selle koha jaoks just väga hästi sobilik?
- RistoRR
- Rock Crawler
- Kontakt:
Re: trummelpidurite hooldus
See konks koos hammastega on automaatpinguti, see peabki klotse vastavalt vajadusele lähemale keerama. Oled kindel, et liiga peal pidur on?
Patrol Y60 35'' Silverstone
Bensiiniga võite pintsleid pesta, diislis peitub jõud!
55676422 kui vaja abi vms
Bensiiniga võite pintsleid pesta, diislis peitub jõud!
55676422 kui vaja abi vms
See automaatregulaator peabki vastavalt klotsi kulumisele "peale keerama". Samas ei tohiks ta seda teha kui klots ei ole kulunud.
Ise olen pidurite juures kasutanud vasemääret, aga liialdada ei maksa kuna kogub tolmu külge: http://pood.automaailm.ee/est/autokauba ... uctID=3154
Ise olen pidurite juures kasutanud vasemääret, aga liialdada ei maksa kuna kogub tolmu külge: http://pood.automaailm.ee/est/autokauba ... uctID=3154
Jah, ma saan aru, et ta peab peale keerama just siis kui klots natuke ära kulub. Kuid mul selline tunne, et ta keerab ka siis kui klots kulunud pole ja lõpus jääbki pidur natuke peale. Olen neid mitu korda lahti võtnud, ja seda mutrit hammastega tagasi kerinud, niikaua kuni trummel ei istu vabalt tagasi peale. Alati süsteemi lahti võtnud ja määrinud ja liikuma pannud. Enam ei tea mis selllega ette võtta. Jääb peale kogueag.
Saad anda mingi eesti lingi kus seda müüakse või purgist pildi, et paremini aru saada millist sa täpsemalt mõtled.
-
- I live off from the mud
- Kontakt:
Ilmselt see siis.Hydroid kirjutas:Saad anda mingi eesti lingi kus seda müüakse või purgist pildi, et paremini aru saada millist sa täpsemalt mõtled.

Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
Mina kasutan sellist toodet http://www.motoelectrical.co.uk/crc-sho ... ant-parts/
Motoral müüb näiteks.
Motoral müüb näiteks.
See värk peaks olema seotud ka käsipiduriga,ehk jamab seal midagi.Sest ega ta siis seda automaati juurde ei keera kui klotsid on parasjagu lähedal.
olge marurahulikud!
- TiitR
Ise mõtlesin ka kässariga seonduvat pakkuda, kuid minu trummelpiduri aeg jäi sinna VAZ-i aegadesse ja ei julenud sõna võttaUko kirjutas:See värk peaks olema seotud ka käsipiduriga,ehk jamab seal midagi.Sest ega ta siis seda automaati juurde ei keera kui klotsid on parasjagu lähedal.

-
Seisupiduri hoob ikka tagastub trumlis? Või jääb mingil põhjusel (tross poob, hoovad ise roostes või kõverad) poolde vinna?Uko kirjutas:See värk peaks olema seotud ka käsipiduriga,ehk jamab seal midagi.Sest ega ta siis seda automaati juurde ei keera kui klotsid on parasjagu lähedal.
Potsu, Krooks, GLK, Frontud ja hübriidruss veavad enamasti kõigi ratastega. Üldiselt olen rahul...
Veendu, et silindrid liiguvad korralikult, veendu, et käsipiduri hoovad ja trossid liiguvad korrektselt. Kui kõik liigub ja toimib siis järgmine asi võib olla pidurivoolik mis ei lase survet maha.
Kunagi oli jant ühe RAF latvia bussiga millel jooksid kaootilisel ajal lihtsalt esi pidurid peale jooksid, võti kätte, õhutusnppel lahti ja kõik jälle korras kuni järgmise korrani, kusjuures kahe korra vahel ei puukinud isegi mitte piduri pedaali vajutada, miks se kõik nii oli ei tulnudki välja ja jama kestis kuni bussi lõpuni.
PatrolY61 3.0D 35"
viis 3363923
viis 3363923
- taxopets
- True Off Roader!
Seal oli tihti veaks kas peapumpa valesti puuritud tagasivooluauk või selle ummistumine. Viimati mul Uazil sama häda tutika peapumbaga. Auk u. 1mm. valesti ja pidurid korralikult maha ei tule.allar kirjutas:Kunagi oli jant ühe RAF latvia bussiga millel jooksid kaootilisel ajal lihtsalt esi pidurid peale jooksid, võti kätte, õhutusnppel lahti ja kõik jälle korras kuni järgmise korrani, kusjuures kahe korra vahel ei puukinud isegi mitte piduri pedaali vajutada, miks se kõik nii oli ei tulnudki välja ja jama kestis kuni bussi lõpuni.
Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
See viga viitab piduripedaali vabakäigu puudumisele.allar kirjutas:Kunagi oli jant ühe RAF latvia bussiga millel jooksid kaootilisel ajal lihtsalt esi pidurid peale jooksid, võti kätte, õhutusnppel lahti ja kõik jälle korras kuni järgmise korrani, kusjuures kahe korra vahel ei puukinud isegi mitte piduri pedaali vajutada, miks se kõik nii oli ei tulnudki välja ja jama kestis kuni bussi lõpuni.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
tere.trummli kulumisest tekib välisäärde kõrgem serv,ka see võib kiiluda.kui serv on olemas tuleks see relakaga maha käiata.