Proovime iks teha sellise raja mida tavamasinaga läbida ei õnnestu ja mõtiskleme natu tingimuste üle

Moderaatorid: toilu, MahviaDeTyrk, Moderators
Toimub = Kallastel - Peipsi järve jäälGuuru kirjutas:Tere! Kus toimub? Ja mis on võistlusel osalemise tingimused?
Huvi pärast küsiks mis seal sellist tuleb et tava masinaga ei õnnestu läbida. Rehvi miinimum mõõt on ka 760mm(30"), et milleks ette valmistuda.MahviaDeTyrk kirjutas:No eelmine aasta rikkus sula asja ära - üritame siis nüüd uuesti
Proovime iks teha sellise raja mida tavamasinaga läbida ei õnnestu ja mõtiskleme natu tingimuste üle
Eks ta enamuses siiski saab olema sama rada mis sõidukatel, millede võistlus samal päeval on - miski rajaosa leiutame juurdeKult kirjutas:Huvi pärast küsiks mis seal sellist tuleb et tava masinaga ei õnnestu läbida. Rehvi miinimum mõõt on ka 760mm(30"), et milleks ette valmistuda.
Lahtistega on parem kurve võtta !! Ja nagunii kerivad kõik 4 ratast enamus ajast tyhhjaKult kirjutas:Huvi pärast küsiks mis seal sellist tuleb et tava masinaga ei õnnestu läbida. Rehvi miinimum mõõt on ka 760mm(30"), et milleks ette valmistuda.MahviaDeTyrk kirjutas:No eelmine aasta rikkus sula asja ära - üritame siis nüüd uuesti
Üldisem küsimus ka et kas lukus diffritega või lahtistega peaks olema parem sõita sellist üritust.
Ma ise mõtlesin et kui niigi minna mudarehviga jää peale mis väga ei pea, siis vast abiks ikka kui kõik kaabivad, kurvis kisub ikka külje ette ja siis peaks ju eelis olema et lukus.Soolapuhuja kirjutas: Lahtistega on parem kurve võtta !! Ja nagunii kerivad kõik 4 ratast enamus ajast tyhhja
Ma ise mõtlesin, et nii umbes 28 veebruari õhtuks saame ehk vastuse sellel küsimuseleKult kirjutas:Ma ise mõtlesin et kui niigi minna mudarehviga jää peale mis väga ei pea, siis vast abiks ikka kui kõik kaabivad, kurvis kisub ikka külje ette ja siis peaks ju eelis olema et lukus.Soolapuhuja kirjutas: Lahtistega on parem kurve võtta !! Ja nagunii kerivad kõik 4 ratast enamus ajast tyhhja
Võistluste kalendrit ei tahtnud eelnevalt vaadata? Kattub täpselt võistlustega.MahviaDeTyrk kirjutas:https://www.facebook.com/events/1397854 ... 3/?fref=ts
Miski FB sait kah asjale
Sel ajal kui see kuupäev paika pandi ei olnud võistluste kalendrit (või vähemalt ei olnud ma seda näinud)asko4x4 kirjutas:Võistluste kalendrit ei tahtnud eelnevalt vaadata? Kattub täpselt võistlustega.