patroli õhulugeja
Moderaatorid: jr, Moderators
patroli õhulugeja
Auto hakkas kohati jamama küll kaob jõud ära ja puterdab siis jälle kõik korras. hakkasin siis õhulugejat uurima ja koodi järgi näitab et peal nissan mikra õhulugeja. On see võimalik?
Autoks patrol 2003a. 3,0 116kw
Re: patroli õhulugeja
Mul on koodi järgi Nissan Pathfinderi oma nt 
Uued rehvid ja veljed Rehviparadiis.eu 
- TiitR
- I live off from the mud
Minul näitas MAF andurit sama koodiga nii Nissan Primerale kui ka VW Polo vmskyberloom kirjutas:Auto hakkas kohati jamama küll kaob jõud ära ja puterdab siis jälle kõik korras. hakkasin siis õhulugejat uurima ja koodi järgi näitab et peal nissan mikra õhulugeja. On see võimalik?
aga mida ma võiks osta kas patroli oma või micra?
- TiitR
Kui koodid klapivad, siis pole ju vahet, mille pähe müüakse?kyberloom kirjutas:aga mida ma võiks osta kas patroli oma või micra?
Ja minu omal on selline õhulugeja mille pistik ei sobi, sinna on vahe rats tehtudTiitR kirjutas:Minul näitas MAF andurit sama koodiga nii Nissan Primerale kui ka VW Polo vmskyberloom kirjutas:Auto hakkas kohati jamama küll kaob jõud ära ja puterdab siis jälle kõik korras. hakkasin siis õhulugejat uurima ja koodi järgi näitab et peal nissan mikra õhulugeja. On see võimalik?
Autoks patrol 2003a. 3,0 116kw...Jutt siis Terranost.
PatrolY61 3.0D 35"
viis 3363923
viis 3363923
Omale ostsin patroli oma taketist-mis oli tuksis osaliselt, ja seejärel tellisin proovika kängurudemaalt ja sõidan siiani ja maksis miski 52 raha, taketi omast küsiti seevastu 180! Ja soomes küsiti ulmelised 480 raha samast jurakast. Ühesõnaga müüakse sulle mida iganes-ise pead suutma aru saada millega tegu ja mis kõlbab!
Isehakanud loodusesõber!!! Mees kes ei karda väljakutseid!!!
Margus +37256633834
Margus +37256633834
Ausist siis tuli 52€ kätte se lugeja? tundub kuidagi liiga ilus, aga jhmarxkoll kirjutas:Omale ostsin patroli oma taketist-mis oli tuksis osaliselt, ja seejärel tellisin proovika kängurudemaalt ja sõidan siiani ja maksis miski 52 raha, taketi omast küsiti seevastu 180! Ja soomes küsiti ulmelised 480 raha samast jurakast. Ühesõnaga müüakse sulle mida iganes-ise pead suutma aru saada millega tegu ja mis kõlbab!
lollidel võrtasksegi raha ära, igalpool nii vist
PatrolY61 3.0D 35"
viis 3363923
viis 3363923
- TiitR
Minu oma maksis läbi heade tutvuste 148.- (mälu järgi praegu panin, aga midagi sellist see oli), margiesindus pakkus originaali 500.- ja b-gruppi 300.- eest. Minu oma sai igatahes Hitachi oma külge (originaalis samuti Hitachi).allar kirjutas:Ausist siis tuli 52€ kätte se lugeja? tundub kuidagi liiga ilus, aga jhmarxkoll kirjutas:Omale ostsin patroli oma taketist-mis oli tuksis osaliselt, ja seejärel tellisin proovika kängurudemaalt ja sõidan siiani ja maksis miski 52 raha, taketi omast küsiti seevastu 180! Ja soomes küsiti ulmelised 480 raha samast jurakast. Ühesõnaga müüakse sulle mida iganes-ise pead suutma aru saada millega tegu ja mis kõlbab!
lollidel võrtasksegi raha ära, igalpool nii vist
Ja tundus märksa rohkem lugeja kui taketi oma, oli miski takisti väljapool veel! Ja peale pea aastast, lagedat aju nu..i jooksis patrol kui sportauto!
Isehakanud loodusesõber!!! Mees kes ei karda väljakutseid!!!
Margus +37256633834
Margus +37256633834
Sai ostetud piduripesu aerosol ja sellega lugejat pestud ning nüüd on 150 km ilma probleemiteta töötanud, eks näis kui kauaks 
- TiitR
Jah, kas selline puhastusviis käib netiavarustest läbi. Küll aga karburaatori puhastus aerosoolina (carburator cleaner), kuna see natuke "leebem" nii imeõrnakesele süsteemile, kui see brake cleanerkyberloom kirjutas:Sai ostetud piduripesu aerosol ja sellega lugejat pestud ning nüüd on 150 km ilma probleemiteta töötanud, eks näis kui kauaks
- helar
Vastupidi Tiit. Karpa kliiner suht mürgine kraam . Breik leebem.
Ja selle puhastamisega nõnda: karpa kliiner ei sulata seal miskit üles. OLULINE on see, et peale puhastamist tagasihoidliku õhujoaga pinnad kuivatatakse . Muidu hakkab asju juhtuma.
Ja selle puhastamisega nõnda: karpa kliiner ei sulata seal miskit üles. OLULINE on see, et peale puhastamist tagasihoidliku õhujoaga pinnad kuivatatakse . Muidu hakkab asju juhtuma.
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
- TiitR
No ok, mina selles osas vaielda ei oska (endalgi kodus erinevate asjade puhastamiseks vaid brake cleaner), kuid erinevatest foorumitest on selline jutt kõrvu jäänud.helar kirjutas:Vastupidi Tiit. Karpa kliiner suht mürgine kraam . Breik leebem.
Mul tegelikult üks 2.0td primera lugeja üle riiulis.
X-trail.
Servemet OÜ
Sepa 21 Tartu
Puurid, keermepuurid/-lõikurid, freesid, laagrid, treiterad, trei/freespingi tarvikud jne.
http://www.serve.ee
Servemet OÜ
Sepa 21 Tartu
Puurid, keermepuurid/-lõikurid, freesid, laagrid, treiterad, trei/freespingi tarvikud jne.
http://www.serve.ee