Btr vahekast koos väljavõttega
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
Btr vahekast koos väljavõttega
Pole enam aktiivne...
Viimati muutis Külahull, L Apr 04, 2015 11:44 pm, muudetud 1 kord kokku.
Re: Btr vahekast koos väljavõttega
Mõni pilt ka veel lisaks.
- Manused
-
- unnamed (1).jpg (44.6 KiB) Vaadatud 3653 korda
Mõned aastad tagasi oli vähemalt üks tegelane, kes tõsimeeli uuris võimalusi, et ise väljavõte teha, kuna lootust leida ei olnud. Kõigil imevintsid valmis ja vaikus majas?
- carpets
- Rock Crawler
Vaikus on tingitud arvatavasti hinnast. Neid liikvel olnud poole odavamalt 

On sul mõnda viidet üldse kasvõi müügis olnud VAHEkasti väljavõttele? Avalikult on müüdud vaid 2 vahekasti väljavõtet viimase 5 aasta jooksul ja need on olnud rapped, millest ühe korda tegemine läks koos soetamisega rohkem maksma kui see koos kastiga.carpets kirjutas:Vaikus on tingitud arvatavasti hinnast. Neid liikvel olnud poole odavamalt
- carpets
- Rock Crawler
Mul oli uazil sama kast all ja maksin selle eest 3000.- krooni. Ja hiljem pakutud 300.-euriga. Kui ma õigesti mäletan siis kas mitte keegi ei müünud ka siin foorumis väljavõtet eraldi 100.-eurtsiga.
Ega ma siis ei keela küsida sellist hinda, vaid ütlesin oma arvatava põhjuse mix keegi huvi ei tunne.
Ega ma siis ei keela küsida sellist hinda, vaid ütlesin oma arvatava põhjuse mix keegi huvi ei tunne.
Kui see oli sama väljavõte, mida vaatamas käisin, siis ega sellega midagi enam teha küll ei olnud. Laagriavad lopergused ja aja eluiga kordades ületatud. Igatahes kui kellelgi on soovi, siis ostab ja kui ei ole, siis las seisab.
-
- Got ARB and Nitrous?
Millise Btr alt see kast ka parit on? Ma pole sellist kull uhelgi btr kyljes nainud.
Tiimi Neli Tankisti ja Koer piloot......ehk keegi vanematest olijatest veel mäletab säänset tiimi
Üldiselt võivad need veoka kastid head olla, aga kaaluvad palju ja häälitsevad korralikult.
Proto
53951597
53951597
Peaks olema 80 küljest. 100% kindel pole, kuna pole Btr ise lahanud. Vähemalt erinevad allikad on seda väitnud.