Pesulatest

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
ivanvillis
Fitting 38"

Postitus Postitas ivanvillis »

[quote="]
käisin täna õhtul Jazzis käsipesus, kui sisse oli sõitnud tegid pesijad suured silmad ja imestasid. mina naersin kergelt ja mainisin et soovin lihtsat survepesu, küsisin ka palju maksab.(100eeki - mulle sobis :D ) rohkem midagi ei öeldud, vaid saadeti mind kohvikusse. lõpuks sai auto väljast puhtaks ja kästi(mitte kurjalt vaid viisakalt) mul minema sõita ning seda enne teisi autosid. nende pesemine seisis kuna minu auto pesemisel pritsis muda igas ilmakaares. läksin auto juurde ja tegin ukse lahti, kust loomulikult kukkus muda veel välja. kohe kõrval seisis pesija ja jõllitas auto sisu ja naeratas.kindlasti oli elu õnnelik, et pääses salongi peasust. tegin akna lahti ja soovisin head õhtut. vastati samaga. üldiselt jäin rahule, kuigi norida saaks, stanged on seest natukene mudased aga see ei sega mind.
hind oli ka normaalne ja sellepärast ei pahandatud, et mudahunnikud maha jäid.

[/quote]

teine kord mine Gobusi hoovi peale... seal 40.- ja keegi ei irise ega vahi kõõrdi, pigem uurivad kuda metsas läks :P
Kasutaja avatar
Valge Hiir
MudDrag MaaleTooja
Kontakt:

Postitus Postitas Valge Hiir »

Olen kuulnud Linnalegende UniJeebiku ( kes ei tea siis TR3 klassi auto ) pesust Jazz pesulas. Olla UniJeebik läinud peale Kevadsõitu Turbakandis Jazz pesulasse ja palun väljast ( sellist turba-mudast kolli nähes olnud pesijatel agregaadid põrandale kukkunud ) ja seest pesu. Pesula operaator olla küsinud, et väljst survepesu aga seest kuidas? UniJeebik vastanud et - seest ka survepesu ( mille peale pesijad poisid olid huviga hakanud autot kaema mida seest saab survepesuriga pesta ja ei olnudkiu enam nii löödud ilmega )!
Samas tegi Jazz ka mulle ühe meeldiva üllatuse. Nimelt on neil tavaks ( kliendikaardi olemasolul ) teha kliendile sünnipäeva ajal välja üks auto sisepuhastus. Kuna mul on suvel sünnipäev siis otsustasin selle soodustuse ühendada peale suvesõitu toimuva auto pesuga. Minu võistlusauto sisemust peale suvesõitu nähes olid näod vääggaa pikad.
Eelnev jutt siis Paldiski maantee Jazzist.

Samas jällegi väga negatiivne kogemus LR 110 pesemisega Ülemiste Jazzis. Tulin LR sügissõidu rajamärkimiselt ja läksime autot pesema sooviga ka katus puhtaks saada ( koduhoovis seisab auto pärnapuu all ja kogub väga hästi igasugu sodi külge ). Kokku võttis operatsioon aega ca 3 tundi. Peale esimest pesu sõitsin pesulast välja ja vaatasin katusele et kas on ka puhas. No ei olnud. Sõitsin tagasi pesulasse ja avaldasin oma tagasihoidlikku sitta arvamust teenusest. OK pesti uuesti puhtaks. Kordasin toimingut ja sõitsin uuesti pesulast välja. Kontrollides katuse puhtust selgus, et tatise näpuga on katust võimalik veelgi puhtamaks saada. Tehes sarnase märkuse ka pesulale öeldi et jah selleks katusepesuks on vaja nnnn...nnnn kemikaale jne. Näitasin siis neile kuidas katust puhastada. Sülitasin katusele ja hõõrusin sellesama süljega ühe laigu puhtaks sellest kõntsast. Selle peale oli kogu pesula kollektiivil suu seebivett täis ja pesti mu auto katus eesrindlikult veelkord puhtaks. Peale 3 pesu ei leidnud ma mingit põhjust sinna jääda ka neljandaks pesuks.
Seega tähelepanek kõigiule - kui oled Jazzis auto käsipesu eest maksnud siis kontrolli ka lõpuni ( vaata katusele ka ) kvaliteeti.
Viimati muutis Valge Hiir, T Jaan 16, 2007 7:41 pm, muudetud 1 kord kokku.
Mud Yourself!
In mud since 1999.
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Küll juba väga OT, aga ikkagi.
Selle Unijeebiku loole andis loomulikult vürtsi Marguse stoiline rahu ja see, et ta oma traditsioonilise VALGE pluusiga autost välja ronis ning kohvikusse jalutas.

Aga Jazz'ust on mul üldiselt hea mälestus ajast, kui mul veel Niva oli, sest nad pesid seda survepesus sõiduauto tariifiga 60 EEK eest ja reeglina ilusti läikima. Soovi korral lasid peale kuba isegi kapoti aluse ning radika puhtaks. :D

Viimane kord, peale Avosõitu pisikese suki-sukiga seal käies ei saanud masin eriti puhataks ja hind oli ka 100EEK peale tõusnud :( :x

JAZZ-pesula peamine eelis on see. et nad on avatud kliendisõbralikel aegadel (07:00-01:00) ja seeg saab ka peale hilist metsas käiku auto alati puhtaks. pealegi saab suure nälja korral ka keha kinnitada.
Pealegi pole seal keegi kunagi öelnud, et "su auto on liiga must!!! ja seda me ei pese".
Viimati muutis Landy, E Dets 18, 2006 1:41 am, muudetud 2 korda kokku.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
Valge Hiir
MudDrag MaaleTooja
Kontakt:

Postitus Postitas Valge Hiir »

Landy kirjutas: pealegi saab suure nälja korral ka keha kinnitada.
Pealegi pole sela keegi kunagi öelnud, et "su auto on liigamust!" ja seda me ei pese.
Ja-jah. Ja lastele meeldib ka 2x jäätise kokteili rüübata auto pesu ajal.... :thumb:
Mud Yourself!
In mud since 1999.
Kasutaja avatar
FB
Fitting 38"

Postitus Postitas FB »

Kriisa kirjutas:Kaarel, kas auto elektrisüsteemil muid tüsistusi pole? Genekas jäi ikka ju vee alla kui auto mootor seal vee sees tuksus, kas genekas on korras.

Huvitav oleks sellise mudase masinaga minna Statoili pesulasse :D ei tea kas pärast seda pesu veel pesula töötab ka :D
Tegelikult oleme korduvalt käinud ja Kuldpesu võtnud - teeb puhtaks kenasti. Oksatrossid oleme muidugi enne lahti päästnud. Hi-Lift, snorkel ja muu träni on küljes olnud...
Metsas, vahelduva eduga, alates 2002a. Suvesõidust

Pakun laadur - ekskavaatorite-, kallurite- ja hüdrokraanadega madelautode teenuseid.
56614969
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

Eeldan, et casca rääkis Tartu Jazzist?
Mind on küll sealt kurjalt minema saadetud paar korda.
Kuid olen ka siiski paaril korral pesu saanud, aga ka väga viltuste nägudega.
Viimasel ajal olen Samuraigi statikas käinud - nipp on selles, et tuleb pesu ajaks autost välja ronida, muidu saad ise ka korraliku peapesu (presendiga auto ju 8) ). üldiselt oksatrossid ja muu selline värk ei morjenda seda masinat, midagi juhtunud ei ole kunagi.
Kasutaja avatar
Urvo
ega nii ei saa ju rallit sõita, krt

Postitus Postitas Urvo »

Pärast Klapperit viisin endagi Chero Jazzi(Tartu oma). Mingi vahetuse algus vms, igatahes pandi kena noor neiu minu mitte nii kena autot pesema. 5 peal läks lugemine sassi, mitu korda ta pesurit maha viskas ja vihast karjus :) Sest palusin ka põhjapesu. Mingi poole tunni pärast käis vahepeal ära - dušši all ja riideid vahetamas ning hiljem siis lõpetas töö ära. Autot üle andes oli jälle nägu naerul, nagu ka minul :D Märja ja mudase tunke show maasturi taustal... Suurim jama oli see, et muda lendas ka kõrvalolevate autode peale... aga nutsid ja pesid. 5+
Kasutaja avatar
400cabrio
Off Roader Wannabe
Kontakt:

Postitus Postitas 400cabrio »

Ehee pesu pesuks aga ütleme nii et ajab ikka närvi küll kui su kõrval pestakse värskelt metsast välja tulnud mudast jeebikut ja kõik see muda lendab seal pesulas laias kaares teistele pestavatele ja ka juba pestud autudele pääle...tegelikut võib ka pesula keelduda masinat pesta et olla kliendi sõbralik siis neelavad nad mõruda pesu alla...
Jazzi moto "oodatud lahendus" peske ikka Jazzis...
Hytar OÜ
Peterburi tee 38/10
11415 Tallinna Eesti
Gsm: +372 5690 2601
Tel: +372 603 5866
Faks: +372 603 3041
erik.aronja@fluiconnecto.ee
http://www.avs-yhtiot.fi
flash
Rookie

Postitus Postitas flash »

Niisiis leidsin ühe hea koha, kus oma mudane auto puhtaks saada www.minismart.ee Põhjalik välispesu maksab küll 400 krooni, kuid nad pole kordagi nägusid teinud, et auto liiga must oleks. Või et nii porist autot me küll pesema ei hakka. Peale pesu olid puhtad ka rattakoopad ja põhi.
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”