maksipoiss kirjutas:holari kirjutas:Täiesti õige....AGA...kui kasvõi googeldada Grand Cherokee problems või Land Cruiser problems, siis saab juba aimu, mis asjad endst kujutavad. Seda just vastupidavuse poole pealt, see muidugi ei täheda.et LC ei pea remontima ja teised on üleni jamps, ei...kindalsti mitte, hea peremehe käes sõidavad need kõik, aga ühel on võimalike vigade võimalus suurem, kuigi GC on kindasti kõige mugavam ja heade rehvidega ja quadra drivega äkki ka ka kõige suutlikum. Ja minu jaoks on kõige olulisem auto juures usaldusväärsus, et ma tean, et ta toob mind alati koju. Ma võin aknaid vändaga keerata, kui tean,et need mind alt ei vea. Muidugi ei ole see nii must valge, aga saate ehk pihta, mis mõtlen. Ma olen elektroonika suhtes veits rohkem kahtleval seisukorral, kui mehhaanika....
Teemaalgatale edu otsingutel ja proovimisel, kõik need sõidavad hästi ja veavad haagist ja siplevad sopas.
Head ööd
H.
Aga palju sa näed tänavapildis WJ aastakäikude Jeepe ja kui palju LC90-neid? Arvestades kui haruldane lc90 on, siis äkki ongi GC problems ja LC problems tasakaalus?

Ja vaadates teemat ,kus sa oma endise GC vead üles lugesid ja võrreldes seda kui palju sa selle Terricaniga maadelnud oled siin foorumis, siis need ka ju suht viigis

.
Njaa, ma julgen arvata, et GC on odavam ja sellepärast on neid ka rohkem? Hea LC on kallis.
Tegelt Terracan on tehniliselt mind koguaeg koju toonud, see enamus, mis olen teinud, see on olnud puhas pedereerimine ja soov sõita ideaalselt korras autoga. Ainuke tehniline rike on olnud vahekast, aga tundus, et seegi viga on seal olnud juba tehasest. Aga isegi nüüd, kui auto on saanud enamvähem selliseks, kui vaja.....ostaks Lc või Patroli ja vist hakkaks otsast peale. patrol on lihtsalt robustne raud ja meeste auto
Ja veel asjast, siis terracan tundub olemas rohkem nn maastur, kui GC, kuidagi rohkemast rauast ja tugevam. Ja veel, et KORRAS Terracan on maanteel neist kõige vaiksem ja üsna hea sõita, see ei kehti katkise kohta ja Patrol vast kõige ebamugavam ja kohmakam.
Aga see kõik on minu arvamus ja teemaalgataja peab lihtsalt tohututest teemadest välja filtreerima endale vajaliku info, proovima erinevaid autosid ja tegema otsuse. Leia endale meeldv auto, aga suur soovitus, ole nõus maksma 1k rohkem, aga osta korrlik isend. See kehtib nende kõikide kohta ja 1000% tõde ei ole kellegi jaoks olemas.
Ärme nüüd tülli pööra, eks