O: Metalltoru grilli ehitamiseks.
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
O: Metalltoru grilli ehitamiseks.
Kas kellelgi oleks pakkuda 400 - 500 mm läbimõõduga toru. Seina paksus võiks olla 4-6 mm ja pikkus 1000 mm.
Kontaktid avataril.
Kontaktid avataril.
Kui probleemi on võimalik sõnastada, on seda võimalik ka lahendada.
Re: O: Metalltoru grilli ehitamiseks.
630mm toru on pakkuda, sein oli vist 7. Talnas.
Jääb liiga suureks,aga tänud pakkumast.mart77 kirjutas:630mm toru on pakkuda, sein oli vist 7. Talnas.
- Puucoy
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Gaasiballoonid jäid ju hiljaaegu kõigil üle, sest euronõuded kirjutasid seda ette. Mul omalgi paar tükki üle asuvad Jänedal. +3725138983 Raivo
Arvamus on nagu p....e igaühel on oma.
Nissan Patrol 3,3 td 84a.
Volvo C 303 3,0 b 78a.
Volkswagen Transporter syncro 2,5 td 98a.
MB Sprinter 4x4 2,2 2004a.
Sõidan millega tahan.
+372 51 38983
Nissan Patrol 3,3 td 84a.
Volvo C 303 3,0 b 78a.
Volkswagen Transporter syncro 2,5 td 98a.
MB Sprinter 4x4 2,2 2004a.
Sõidan millega tahan.
+372 51 38983
Mul endal ka üks balloon olemas. Vaatasin seda pikalt, aga ei julge kuidagi lõikama hakata. Ja olen kuulnud (ei tea kas jutul ka tõepõhi all), et gaasi lõhna ei saa kuidagi ära.Puucoy kirjutas:Gaasiballoonid jäid ju hiljaaegu kõigil üle, sest euronõuded kirjutasid seda ette. Mul omalgi paar tükki üle asuvad Jänedal. +3725138983 Raivo
Läks topelt, muutsin postitust.
Viimati muutis Marlai, L Apr 19, 2014 9:26 am, muudetud 1 kord kokku.
Marlai kirjutas:Mul endal ka üks balloon olemas. Vaatasin seda pikalt, aga ei julge kuidagi lõikama hakata. Ja olen kuulnud (ei tea kas jutul ka tõepõhi all), et gaasi lõhna ei saa kuidagi ära.Puucoy kirjutas:Gaasiballoonid jäid ju hiljaaegu kõigil üle, sest euronõuded kirjutasid seda ette. Mul omalgi paar tükki üle asuvad Jänedal. +3725138983 Raivo
Sellega on nii, et tark on ventiil ära keerata ja lasta seista kohe pikka aega. Mul seisis kaks aastat ilma ventiilita, aasta oli vähe siis võttis veel tule sisse. Ega ta õhku ei lenda, omal ebamugav.
Kiirvarjant mida olen kasutanud, et keerad ventiili ära ja siis lõkkesse, põleb ilusti tühjaks. Osad on rääkinud et valavad vett täis jms. Aga mis sa pärast selle veega teed? Ballooni sees on vedelas kujus lõhna aine mida sa ei taha mitte kuskile maha ajada. Põletades saab kõige puhtamaks ja pärast kui grill valmis siis teed paarkorda tule alla enne kui liha peale paned.
Kui keegi on bensiinipaaki keevitanud, siis teab, mida on vaja ka ballooniga teha. Balloonil kraan maha ja auto sumpa otsas natuke aega tuulutada, kuni balloon läheb soojaks ja siis võib lõigata. Lõhnaaine ei plahvata.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Balloonist saab teha küll.
Ma keerasin kraani otsast ära, lasin vett täis, keerasin kummuli ja asusin löikama.
Pool vett vajus august välja ja sai islusti löigata.
Olen elus ja köht ka täis.

Ma keerasin kraani otsast ära, lasin vett täis, keerasin kummuli ja asusin löikama.
Pool vett vajus august välja ja sai islusti löigata.
Olen elus ja köht ka täis.

Lahendus olemas. Võib teema lukku panna.