Automaatkasti jahutuse probleemid
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
Automaatkasti jahutuse probleemid
Pajero 93a 3.0i automaat 110kw
Täna juhtus,siis juba teistkorda see,et kasti õli läks keema... Okei suure radika viskas ka mõnuga muda täis ja el jahutusvent käis pmst koguaeg. Õli käib läbi suure radika+tal oma väike radikas veel.
Mõte järgmine ,et paneks Kliimaradika kapoti peale koos suure ja võimsa vendiga,mis koguaeg töötaks... Siis oleks juba kokku 3 radikat
Mis targemad arvavad sellest lahendusest ?
Aga jah arvan,et see tänane tegi kastile liiga.... kuna tagurpidi käik oli ok,aga esipidi venitas... eks ma homme näe,kui maha jahutunud.
Täna juhtus,siis juba teistkorda see,et kasti õli läks keema... Okei suure radika viskas ka mõnuga muda täis ja el jahutusvent käis pmst koguaeg. Õli käib läbi suure radika+tal oma väike radikas veel.
Mõte järgmine ,et paneks Kliimaradika kapoti peale koos suure ja võimsa vendiga,mis koguaeg töötaks... Siis oleks juba kokku 3 radikat
Mis targemad arvavad sellest lahendusest ?
Aga jah arvan,et see tänane tegi kastile liiga.... kuna tagurpidi käik oli ok,aga esipidi venitas... eks ma homme näe,kui maha jahutunud.
Ükskord me võidame niikuinii!
530d 01a
530d 01a
- Lomp
- Rock Crawler
- Kontakt:
Re: Automaatkasti jahutuse probleemid
Zil-i/urali mootiri óli jahtusradikas pane ja jahutab ilusti
999 roomikul mootor nö kausis ja enne Oli sumpa kh sees aga Peale zili radika installi jäi
Kkasti temp igati hea.
999 roomikul mootor nö kausis ja enne Oli sumpa kh sees aga Peale zili radika installi jäi
Kkasti temp igati hea.
Kindel soov on panna el vent ka kindlasti
530d 01a
530d 01a
- uputaja
- I live off from the mud
US Partsust/Top Partsust mine osta/telli õige ATM kasti õlijahutusradikas. Sinna vent järgi. Siis saad asja normilt jahutama.
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
Suhteliselt väike on olen neid näinud. Tahan kindlasti suurt!uputaja kirjutas:US Partsust/Top Partsust mine osta/telli õige ATM kasti õlijahutusradikas. Sinna vent järgi. Siis saad asja normilt jahutama.
Präegu jookseb õli läbi suure radika+oma väike radikas veel... tahaks ühe veel lisaks panna
530d 01a
530d 01a
Mul Grandil jookseb ainult läbi selle väikese radika, suur radikas on välja jäetud, kuigi sealt peaks jahutus läbi käima. Väike radikas on paigaldatud väljapoole mootori jahutusradika ette. Viimati kui kast maas käis aasta tagasi, sai ka kasti õli tempi näidik pandud. Suvel maks temp mis ma olen kella peal näinud on 75 kraadi, praeguste ilmadega üle 50 ei tõuse.ziilike18 kirjutas:Suhteliselt väike on olen neid näinud. Tahan kindlasti suurt!uputaja kirjutas:US Partsust/Top Partsust mine osta/telli õige ATM kasti õlijahutusradikas. Sinna vent järgi. Siis saad asja normilt jahutama.
Präegu jookseb õli läbi suure radika+oma väike radikas veel... tahaks ühe veel lisaks panna
Minul ka väike radikas eespool suurt radikat...Trykk kirjutas:Mul Grandil jookseb ainult läbi selle väikese radika, suur radikas on välja jäetud, kuigi sealt peaks jahutus läbi käima. Väike radikas on paigaldatud väljapoole mootori jahutusradika ette. Viimati kui kast maas käis aasta tagasi, sai ka kasti õli tempi näidik pandud. Suvel maks temp mis ma olen kella peal näinud on 75 kraadi, praeguste ilmadega üle 50 ei tõuse.ziilike18 kirjutas:Suhteliselt väike on olen neid näinud. Tahan kindlasti suurt!uputaja kirjutas:US Partsust/Top Partsust mine osta/telli õige ATM kasti õlijahutusradikas. Sinna vent järgi. Siis saad asja normilt jahutama.
Mine tea vb kastil endal miskit viga...
530d 01a
530d 01a
- TiitR
- I live off from the mud
Ega kinni istudes R-i ja D-ga vahelduvalt väga kiiresti ja jõuliselt ei toimetanud?
Mkmm Pigem sai just peaaegu tavalisel maastikul aeglustiga rallitud ja piina sai kõvastiTiitR kirjutas:Ega kinni istudes R-i ja D-ga vahelduvalt väga kiiresti ja jõuliselt ei toimetanud?
Kastil hakkas tuulutusest õli välja jooksma....
Tagurpidi toimis ok .... edaspidi venitas... Loodame,et ei läinud midagi väga tuksi
530d 01a
530d 01a
LC80 4,2TD
Tel.5102431
Tel.5102431
Romek sinu pakutu on liiga väike
Hetkel on mõte teha ültse intercooler radikast...
Hetkel on mõte teha ültse intercooler radikast...
530d 01a
530d 01a
See kasti remontimise edasi lükkamine õlikogust ja jahutust suurendades ei ole vist eriti pikaealine variant. või on kuskil mingi kanal umbes, et õli ei käi radikast piisavalt läb. Kui väike radikas on ühendatud rööbiti, siis seal suurt midagi läbi ei käi, kuna suuremast on pumbal õli kergem läbi ajada.
X-trail.
Servemet OÜ
Sepa 21 Tartu
Puurid, keermepuurid/-lõikurid, freesid, laagrid, treiterad, trei/freespingi tarvikud jne.
http://www.serve.ee
Servemet OÜ
Sepa 21 Tartu
Puurid, keermepuurid/-lõikurid, freesid, laagrid, treiterad, trei/freespingi tarvikud jne.
http://www.serve.ee
Lugedes panustaks mitte õliradika väiksusele vaid kasti veale.
Näiteks selline kummaline asi nagu pahupidi turbiinilabad, siduritele õli sisenemise jornil tihend puru või isegi nii hästi, et 2 sidurit veavad korraga.
Siis õlifiltri sõel võib olla nii umbes et suure pöördega langeb rõhk ja käik libiseb.
Õlipumba kulumisel ka õlitemp tõuseb aga keema küll ei lähe.
Kas üldse sealt radika torudest käib õli läbi oleks tarvis täpsustada.
Näiteks selline kummaline asi nagu pahupidi turbiinilabad, siduritele õli sisenemise jornil tihend puru või isegi nii hästi, et 2 sidurit veavad korraga.
Siis õlifiltri sõel võib olla nii umbes et suure pöördega langeb rõhk ja käik libiseb.
Õlipumba kulumisel ka õlitemp tõuseb aga keema küll ei lähe.
Kas üldse sealt radika torudest käib õli läbi oleks tarvis täpsustada.
Ta mitte ei läinud keema,aga õli hakkas tuulutusest välja jooksma.... ja vedu kadus... siis jahtus mingi aeg ja toimis jälle
Nüüd viimati jah arvatavasti läks avariireziimi ja hakkas jälle tuulutusest välja jooksma....
Nüüd viimati jah arvatavasti läks avariireziimi ja hakkas jälle tuulutusest välja jooksma....
530d 01a
530d 01a
See ongi õli keemine.ziilike18 kirjutas:Ta mitte ei läinud keema,aga õli hakkas tuulutusest välja jooksma.... ja vedu kadus... siis jahtus mingi aeg ja toimis jälle
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.