O: Saeraami

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
marauder
True Off Roader!

O: Saeraami

Postitus Postitas marauder »

Sooviks siis kasutatud saeraami, mis enam-vähem toimiks. Vöib vajada nokitsemist.

Asukoht pole eriti oluline vast
rait600@gmail.com
53401089
Team saarlased
Kasutaja avatar
heints
True Off Roader!

Re: O: Saeraami

Postitus Postitas heints »

Saeraami all pead silmas selliist kobakat millega saab palgist lauda lõigata?Endale puidumasinad suht võõras teema aga võimalik ,et lähiajal panen müüki mingi koguse järkamissaage freesi ja veel mõned puidumasinad. Tegemist siis selliste suuremate masinatega.nt suurem saag 10m pikk kokku.
Ifa l60 9,6d
Heints 55 36 944
Kasutaja avatar
marauder
True Off Roader!

Palgist lauda ja prussi vaja saagida jah. Tavaliselt miskine raudtee on maas ja siis lükkad saagi edasi. Saeb siis kas nagu mootorsae lehega, kettaga vöi lintsaega.

Pilt
Team saarlased
Kasutaja avatar
tuningman
I live off from the mud

Postitus Postitas tuningman »

Kui ma nüüd ei eksi, siis selle saraami autor tegi selle sama raami trossiga käsivintsi peale ringi, et ei peaks seda ise edasi nügima :wink:
Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Kasutaja avatar
marauder
True Off Roader!

See ei puutu absoluutselt teemasse aga nii on jah. Tegi veel muudatusi...
Team saarlased
ardi
Rock Crawler

Postitus Postitas ardi »

Küsin, et miks sa sellist mõtetut puruveskit omale osta soovid?
Jõudlust pole, suur ajakulu saagimsel, max 3tm päevas.
Saetee ca 10mm, seega suur materjali- ja energiaraiskaja. Minuarvates puhtalt mahavisatud raha.
Siis juba parem tee rakis ja sae mootorsaega, teeb sama välja, ainult ruumi võtab vähem.
Osta omale parem poolprofi lintsaag, näiteks Woodmizeri LT15 http://www.woodmizer.ee/main/index.aspx?lc=EE või Wirex http://aiataht.ee/lintsaeraam-wirex-cz-1small-2
Sellisel lintsael jõudlus 3x suurem, saetee 2-2,5mm, energiat kulutab vähe.
Osutan palgisaagimisteenust mobiilse lintsaekaatriga.
Rendin välja halumasinat Japa 700
5280616
Kasutaja avatar
marauder
True Off Roader!

Jah, sinu juttu terve internett täis, kuidas seda laidad. Mulle oma tarbeks on sellest veskist rohkem kui küll. Kui ma hakkaks teenust tegema, siis kindlasti jah.
Team saarlased
T.T.
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas T.T. »

marauder kirjutas:Jah, sinu juttu terve internett täis, kuidas seda laidad. Mulle oma tarbeks on sellest veskist rohkem kui küll. Kui ma hakkaks teenust tegema, siis kindlasti jah.
Sõbral vedeleb selline mitmendat aastat juba, nii keti kui ketta võimalus. Uurin homme, äkki tahab ära müüa. Asub Saaremaal.
Outlander 800
ardi
Rock Crawler

Postitus Postitas ardi »

marauder kirjutas:Jah, sinu juttu terve internett täis, kuidas seda laidad. Mulle oma tarbeks on sellest veskist rohkem kui küll. Kui ma hakkaks teenust tegema, siis kindlasti jah.
Ma olen käinud teenust osutamas enam kui 10-l kliendil, kel selline asjandus aianurgas seismas.
Huvitav, miks siis tellitakse mind?
Tööd sellega teha ei saa, vaid mänguasi. Kui tööriista tahad siis osta korralik, vastasel juhul on mõistlik lasta saagida teenusena.
Ma olen saaginud tuttava juures sellise puruveskiga ca 5tm oma palki, 2 pikka päeva. Nüüd kui oman profi sekaatrit ja tean võrrelda, siis ma ei suuda kuidagi aru saada, miks inimesed ostavad omale selliseid mõtetusi.
Mul on pikka aega peas mõlkunud mõte, et osta omale selline, kinnitada ta 4m O1 haagise peale ja hakata välja rentima, et inimesed saaksid aru, et tööd sellega teha ei saa ja kui kallist (pool-) profimasinat osta pole majanduslikult mõtet, siis tuleks teenus sisse osta, kas tellida koju mobiilne või viia palgid statsionaarsesse saekaatrisse.
Paari palgi viilutamiseks sobib ka mootorsaag+rakis.
Ja materjaliraiskaja on ta meeletu. Kui sul on vaja 20mm paksust lauda, siis tervelt kolmandik palgist maandub saepuruhunnikus,sest saetee on ju 10mm.
Osutan palgisaagimisteenust mobiilse lintsaekaatriga.
Rendin välja halumasinat Japa 700
5280616
kylminaator
Mudder

Postitus Postitas kylminaator »

Mul on kodus selline "puruveski", aeglane jah aga oma tarbeks ajab asja ära. Saab saagida just täpselt seda mida vaja on ning just täpselt sel hetkel kui vaja on. Ja täpsustan et saetee on 7mm. Kui kellegil selline vedelemas siis oleks huvitatud nn raudteest, saaks pikemat palki saagida.
Kasutaja avatar
Rene
Fitting 38"

Postitus Postitas Rene »

Tegin endale ise maale nn. puruveski. Saekaatri teenust ei osuta sellega ja aega mul on, kui materjali vaja lõigata.
Saan lõigata kuni 9m palki. Kuigi mootor võiks kiirem olla, keti joon kiirus vähevõitu, aga ajab asja ära.
Jeep XJ 2.5TD (OM602 edition)
Jaks
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Jaks »

Oman ka saranst elukat ja olen suht rahul, sest enamus saeraame ei taha sind jutule võtta kui lähed sinna ja tahad 9m materjali saada. Sellisteks puhkudeks on hea sellist pisikest omada.
Jeep Grand Cherokee Overland 3,0 CRD
Vasta

Mine “Bizniz”