Cherokee 2,7 120 kw. 04 a. roolivõimendi voolik

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
Jaks
Got ARB and Nitrous?

Re: Cherokee 2,7 120 kw. 04 a. roolivõimendi voolik

Postitus Postitas Jaks »

võta vana voolik ja mine hydroskandi ja teevad uue.
Jeep Grand Cherokee Overland 3,0 CRD
Kasutaja avatar
samru
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas samru »

Kui sa pead silmas voolikut mis läheb pumbast ventikasse, siis vähemalt kadaka Hydroscand kehitas õlgu... Aga sinna saab põhimõtteliselt panna ka bensuka oma, mis on tunduvalt odavam ning vähemalt omal ajal oli American Beautys letikaup. Ainuke probleem on bensuka voolikul see, et pumba juures olev nurk on liiga kõrge ning jääb õhuvolla vastu hõõruma, aga kiireks remondiks väga mõistlik lahendus. Ilmselt saaks ka seda toru ka kruustangide vahel ettevaatlikult modida, et jääks võimalikult vähe hõõrduma. Lisaks on bensuka voolikul ära kaotatud see haige ühendussüsteem.
Yukon
ex: GC 2.7 CRD 2"lift
FlammablE
Rock Crawler

Postitus Postitas FlammablE »

Peterburi tee Hydroscandist võib abi saada, Mustamäelt kindlasti mitte. Bensukale tegid voolikule pumba poolse uue otsa. Siis see volla, mis pumbast ventikasse läheb.
FlammablE
Rock Crawler

Postitus Postitas FlammablE »

Ma tõesti ei tea, milline see diisli voolik välja näeb, aga bensukale tegid valmis. See põlv tuligi painutada ebanormaalselt väikese raadiusega, sest alla läks veel ka 1 või 2 üleminekut, et hüdrotoru peale üle minna. Peterburi mnt Hydroscand ongi ainuke koht, kus selliste asjadega viitsitakse sportlikust huvist katsetada. Mujalt saadeti kuu peale. Kui aga originaaljupp on võtta ja mõistliku hinnaga, siis sel lappimise variandil pole erilist mõtet. Sel hetkel lihtsalt laos kusagil polnud ja hüdroskändi variant tundus parem, kui mingi kahtlane romula jupp.
kadjakas2000
Rock Crawler

Postitus Postitas kadjakas2000 »

Peterburi tee Hydroscandis tehti vajalik volla silma pilgutamata valmis. Kui mälu ei peta, tuli hinnaks ca 15 raha.
Jaks
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Jaks »

Ma käisin seal ca 10 aastat tagasi ja siis olin vast üks esimesi, kes kes sellise murega seal oli .
Siis polnud seal ka mehed roolivõimu voolikuid teinud ja ei osanud arvata palju süsteemis survet on. Ehk siis esimene voolik läks koheselt puruks kui rattad ühelepoole sai välja keeratud. Järgmisel päeval tehti uuesti ja see pidas ilusti. Olen ka hiljem käinud seal roolivõimu voolikuid tegemas ja alati on hakkama saadud.
Jeep Grand Cherokee Overland 3,0 CRD
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”