Kellade ploki vahetus
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Kellade ploki vahetus
Tere. Vaja oleks kellade plokk välja vahetada. Aga mind huvitab et kui ma uue panen, siis kas ma saan ise sinna õige kilometraazi ette kerida või on ikkagi vaja kellegi juures lasta teha? Iseenesest on ju mehaahiline kilomeetri lugeja.
Autoks on Jeeb Cherokee, '93, 4.0
Autoks on Jeeb Cherokee, '93, 4.0
See elu on ikka üks nalja tegemine
Re: Kellade ploki vahetus
See peaks olema ainult positiivne, et siit foorumist ei tule kapaga infot kilometraaži kerimise kohta.
Aga pane pea tööle, kui on mehhaaniline siis sebi üks tross ja akudrell ja....?
Virgo
Aga pane pea tööle, kui on mehhaaniline siis sebi üks tross ja akudrell ja....?
Virgo
Mudas alates 2003.
Ah selles asi. Mina tahtsin olla just aus inimene, et ei hakka vale läibisõiduga autot müüma. Aga nüüd tuleb välja, et olen jubeda kuriteo toime pannud, et sellise küsimuse üldse püstitasin. Vanarahval on selle kohta üks hea ütlemine, ""Varas kardab varast".
Trossi ja trelli oskan ma ise ka kasutada. Aga vaeval, et see nii lihtne on. Kui ma nüüd õigesti mäletan, siis Pajerol oli mul küll mehaaniline lugeja aga trossi küll küljes polnud. Vaevalt et Jeep'il trossiga on.
Vot ei oskagi nüüd öelda, mis siin positiivset on. Aga noh, värisege siin siis edasi, sest kõik on ju pätid ja kaabakad.....ning varsti, tulevad nad sinu järgi.
Trossi ja trelli oskan ma ise ka kasutada. Aga vaeval, et see nii lihtne on. Kui ma nüüd õigesti mäletan, siis Pajerol oli mul küll mehaaniline lugeja aga trossi küll küljes polnud. Vaevalt et Jeep'il trossiga on.
Vot ei oskagi nüüd öelda, mis siin positiivset on. Aga noh, värisege siin siis edasi, sest kõik on ju pätid ja kaabakad.....ning varsti, tulevad nad sinu järgi.

See elu on ikka üks nalja tegemine
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
Kui avad ettevaatlikult kellade ploki ja odomeetri, siis saad rattakesi mehhaaniliselt ka edasi keerata. Aga töö on võrreldav kellassepa tööga ja on olemas reaalne oht midagi ära painutada või muidu p***e keerata.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Teame küll, aga miks vaja ära vahetada?mesilane kirjutas:Kas tõesti keegi ei tea?
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.