Pajerode kõrgsurvepumba probleem. 3,2 L 2000-a.
Moderaatorid: Maasturid, Moderators
Re: 2000 a.- Pajerode kõrgsurvepumba probleem.
Tundub usutav olen läbiroostetanud torudega kokku puutunud. Üks taedjamees rääkis, et kõrgsurvepumba probleeme tekitab paagi siseküljelt eralduv tsingipuru ja tsingi eraldumise tagajärjel tekkiv roostepuru. Ka see jutt tundub usutav kuna paagi põhjas on läikivat ja mitteläikivat metalli puru. Järelikult on see paak nii seest kui väljast mäda. Seega tekib küsimus kas on olemas isikut või kompaniid kes suudaks valmistada vähem kui 700€ eest mõistliku anuma originaal paagi asemele.
Aga mul tekib küsimus, et kas mitte ei võiks tihedamini ja paremat filtrit kasutada....mäletan seda ja ma ka Terracanidel, millele on lausa soovitus üle ühe õlivahetusekorra kütuse filtrit vahetada ja kasutada head filtrit?
Tuleks nagu odavam?
H.
Tuleks nagu odavam?
H.
Ja kui mingil hetkel tankides on loik paagi all, siis investeerid ikka uue paagi ostu?holari kirjutas:Aga mul tekib küsimus, et kas mitte ei võiks tihedamini ja paremat filtrit kasutada....mäletan seda ja ma ka Terracanidel, millele on lausa soovitus üle ühe õlivahetusekorra kütuse filtrit vahetada ja kasutada head filtrit?
Tuleks nagu odavam?
H.
Läbi elatud juhus, küll sõiduautoga. Filter käis vahetuses iga õlivahetusega, aga mis sest kasu, kui rattakoopast avaneb vaade otse paaki...
läikivat metallipuru magnetiga püüda ei õnnestunud, mis metall see pumbast eralduma peaks, kas see on magnetiga püütav.
Kust ja mis hinnaga seda plastik paaki hankida saab, mul on paagi probleem päris tõsine. Koosneb värvist ja lappidest.
Kust ja mis hinnaga seda plastik paaki hankida saab, mul on paagi probleem päris tõsine. Koosneb värvist ja lappidest.
Terv, terracanil käib ikka filter koos õlidega vahetuses, mitte üle ühe.holari kirjutas:Aga mul tekib küsimus, et kas mitte ei võiks tihedamini ja paremat filtrit kasutada....mäletan seda ja ma ka Terracanidel, millele on lausa soovitus üle ühe õlivahetusekorra kütuse filtrit vahetada ja kasutada head filtrit?
Tuleks nagu odavam?
H.
Ma ei jää kinni, ma lihtsalt kaotan pidamise ja jään seisma.
Honda TRX680
mämm mämm 650 XMR
Honda TRX680
mämm mämm 650 XMR