Edit: diisel loomulikult
Kontakt: PM ja profiilis
Tel 55510069
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
Täisvarustuses TR-1 võistlusauto:Paheero kirjutas:Kuna soft-metsamatkamisest-käimisest hammas verel ja daily-driver natuke sobimatuotstarbeks siis otsin toorikut mudaauto ehitamiseks. Sobivad toorikud oleks LC70,73,75, lühike Patrol, lühike Geländewagen, Defender 90, eeliseks loomulikult mõni lukk sildades (keskelt jäik või lukustav by default). Ehk siis raam ja talasillad. Tehnika peaks toimima ülevaatuskõlbulikult, korralikum kere eelistatud, kuigi keevitamine omast käest. Asjaga pole kiire, otsin, ootan, vaatan kuni leian sobiva. Kevadeks peaks siiski aparaat lahinguvalmis olema. Hinnapiiriks seaks esialgu 30k, (ostjale kallis, müüjale odav, nagu ikka) kuid see pole kivist tehtud, usaldusväärse sõbra soetamise eest hinnagi sobivaks räägib
![]()
Edit: diisel loomulikult![]()
Kontakt: PM ja profiilis
Tel 55510069

O.T.Paheero kirjutas:Kuna soft-metsamatkamisest-käimisest hammas verel ja daily-driver natuke sobimatuotstarbeks siis otsin toorikut mudaauto ehitamiseks. Sobivad toorikud oleks-.... Defender 90... Hinnapiiriks seaks esialgu 30k
Eks ma ise ka arvan nii, aga oleks ma LR välja nimekirjast jätnud, oleks koha noomituse saanud2K EUR eest saad sa ainult LR90 mõttelise osa.
jaTehnika peaks toimima ülevaatuskõlbulikult, korralikum kere eelistatud
Ei kvalifitseeru kuidagi.diisel loomulikult
Nagu siit näha:Paheero kirjutas:Landy:Eks ma ise ka arvan nii, aga oleks ma LR välja nimekirjast jätnud, oleks koha noomituse saanud2K EUR eest saad sa ainult LR90 mõttelise osa.Aga iial ei tea, millal mõni tera aganate vahel vedeleb ja ka hinnapiir pole väga jäik