Edasijõudnute modidesse väga sobiv teema.
Insa Turbo on protirehv, pidage silmas. Ma olen ühe korra autole Insa alla pannud ja enam alla ei pane protti. Parem maksta 2x enam.
Land Cruiser KZJ73 - ledbar, turbokell ja punased sillad.
See rehv on lumel ja jääl kohutav, asfaldil normaalne(suhteliselt vaikne) ja metsas üle keskmise hea.Tavaline MT rehv võiks öelda.Praegu Oscarrehvides soodushinnaga.Saad originaalrehvi koopiatest odavamalt.
endale tundub protitud rehv ei ole hea valik just selle pärast ,et pead sõitma madalama rõhuga ,et saada rehv samamoodi mängima kui tava rehv.
Ehk siis minu sugusele võhikule tundub ,et mida madalam rõhk seda suure risk see ka maha sõita velje pealt (kui ei ole lukke).
Lisaks protitud rehvidega kokku puude sõiduautol oli see ,et kõik 4 rehvi on erinevad tegelikult ja kiiremat sõitu ei kannata teha. Kuigi palju see rolli mängib kiire sõiduga maastikul ?
Kes neid Insa rehve müüb eestis inimliku hinnaga ?
Tegelt silma piiril on ka olnud insa special trackerid või siis silverstone rehvid. Aga jällegi palju neil külg pidamist on ning kuidas käituvad kiirema sõidu puhul maastikul ?
Insa-d kulusid päris kiiresti. Mõnel tahtis vist ka protektor jooksu panna, aga enamik kestis ikka võiduka lõpuni. Populaarsed olid nad selle tõttu, et muu mustriga protti eriti polnud ja hind oli neil ka väga hea. Praegu teeb sarnase mustriga protti veel väga mitu firmat.
Oscari soodukate peale ei tasu enne rõõmustada, kui on selge, et kohapeal on olemas reaalselt 4 rehvi sellise hinnaga. Ma sinna ikka õige mitme kampaania ajal helistanud ja alati on hea hinnaga üks kusagil Eestis vedelev rehv ning ülejäänud tulevad lõpuks letikaga tellimise peale.
Võta ikka yokohamad. Jäta need "insad" sinna paika. Esiteks on insadel segu kõvem kui yokohamal ja teiseks on rehvi serv teravam ja kipub kamarast läbi lõikama. Endal on yokohamad aastaringselt all ja ütleks et talvel on vahest kõigerohkem tunda. Seda tüüpi muster kipub ulguma. Autosse sisse väga kosta polegi aga väljas pidavat kaugelt kuulda olema juba.
Oman selliseid 32".
Arvestades klotsi mõõtu ei saa küll midagi öelda pidamise kohta jääl ja kinnisõidetud lumel.
Ka selle saharaga sõidetud, nagu siga ja kägu.
Minuarust väga hää
Toyota LC HJ61 -89
BMW 320d -05 man.
WV Passat 1.9tdi -97 atm.