Müüdud

Vahekasti omavate maasturite müügi- , ostu- ja lammutuskuulutused. Igasugused sõiduauto teemalised kuulutused lähevad koheselt kustutamisele

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
holari
Rock Crawler

Müüdud

Postitus Postitas holari »

Tere!
Oleks pakkuda müügiks pealkirjas märgitud isend. Auto on saanud korralikku hooldust ja palju asju on vahetatud.
Spido näit on 212000km, kas õige või vale, ei oska öelda.
Lisadest on olemas suur enamus, mis sinna üldse pandi ja va. juhi istme soojendus, kõik ülejäänud ka töötab. Istmesoojendusel on viga lülitis, pole aega olnud vaadata, aga ei usu, et midagi keerulist.
Õli on vahetatud igas asjas, vahekastis on pandud õige õli, mitte ATF, uus on ka jahutusvedelik. Kõik vedelikud seisavada omadel kohtadel ja püsivad seal kenasti.
Vahetatud asjadest on siis kogu veermiku puksid, amordid, rooliamort, esipidurid(kettad,klotsid), kardaanirist, esiklaas, kindlasti midagi veel.
Ustes on tehtud müraisolatsioon ja pandud uued kõlarid, heli on päris hea.
Ei oskagi midagi lisada.
Võib pakkuda ka vahetust. Eriti huvitaks Toyota LC90, Mitsu Pajero Sport, manual käigukastiga.
Võib pakkuda ka muud, mine tea, äkki meeldib. Võib olla ka kallim, oleneb pakkumisest.
Ühesõnaga, kellele see auto meeldib, siis rääkigu julgelt.

Rohkem infot ja pildid leiab lingilt
Asukoht on Pärnu ja tel 53O88 797.
Hind võiks olla umbes 6700, mõistlik tingimismaa käib hea tava juurde.

http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... rhash=7c7a

H.
Viimati muutis holari, L Dets 21, 2013 5:41 pm, muudetud 2 korda kokku.
pirx
Mudder

Re: M/V: Jeep Grand Cherokee Overland,04a, 2,7CRD

Postitus Postitas pirx »

Pajero Sport????? Millest selline valik?
Valikusse, LC 90-e kõrval, võiks ju jääda veel LC 70 seeria ja LC 80 ning Patrol Y61 4,2 diisel?
Muidugi ka veel erinevad LR mudelid. Aga siin foorumis on levinud arvamus, et LR on pask ja jaapanlased on üüber pillid :D
LR Defender 110 LandLord II- Peast Land Rover
Kasutaja avatar
holari
Rock Crawler

Re: M/V: Jeep Grand Cherokee Overland,04a, 2,7CRD

Postitus Postitas holari »

Pirx, lähem parem metsa ja ära üldse muretse....Land Rover ei ole pask, täitsa tore auto on, seda oled mulle korduvalt tõestanud, Aga nendega on see jama, et sellist nagu tahaks.....tekib rahakoti probleem.
Miks Sport? Sest on saada üsna häid varjante ja see ehituselt samuti suht lihtne auto.
Need teised Sinu pakutud varjandid on tõesti väga head, Patrol 4,2 veel pea, et kõige ideaalsem, sest see on LC80st käigu võrra uuem, aga loota, et keegi vahetuseks pakub....no olgem ausad, kui suur on see võimalus? Aga kui keegi tahab, siis mina olen kahe käega poolt.
Kui keegi ostaks mu auto ära, siis mul valikut ja hullamist küllaga.
Simpel:)
H.

PS! Võtame seda kui UP.
Vasta

Mine “Maasturite Ost/Müük/Lammutus”