Arutelu müügifoorumis pildi olemasolu vajalikkuse üle

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
paevaline
Fitting 38"

Postitus Postitas paevaline »

ja pilt oleks ....
ott65
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas ott65 »

Pilte ei tule
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Postitus Postitas K.Kotkas »

kuidas ma siis selle auto ostetud saan ? Tuled siis äkki homme näitama pärnu mnt 102c ette ?

Muidu aga, ma ja teisedki adminnid hakkame tüdinema sellistest lollustest. Niisama kõvatamiseks sobigu auto24 foorumid, got the point ?
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Kasutaja avatar
trc
Truth, only truth
Kontakt:

Postitus Postitas trc »

diff kirjutas:kuidas ma siis selle auto ostetud saan ? Tuled siis äkki homme näitama pärnu mnt 102c ette ?

Muidu aga, ma ja teisedki adminnid hakkame tüdinema sellistest lollustest. Niisama kõvatamiseks sobigu auto24 foorumid, got the point ?
Ma olen lähemal - võin tulla näidata sulle G'd. Aga 80k eest ei tihkaks kyll nagu veel ära anda ;)
Kasutaja avatar
krss
Mudder

Postitus Postitas krss »

Lõpetage naljad, kui müüja ütleb, et tume hall 3-ukseline 1986a, leiab IGA AUTOST VÄHEGI HUVITATU vastava pildi kasvõi googeldades. Mina ei oskaks selle pildiga küll midagi rohkemat peale hakata - kui auto huvitab, tuleb nagunii auto ise üle vaadata. Kui ei huvita (õigemini tahtmine niisama pilte vaadata), ei pea risustama teise inimese müügiteemat. Muide, ma pole kunagi kellelegi autot ukse ette näitama läinud - kel janu sel jalad, ja kui huvi pole, pole mõtetki sellisele naljamehele midagi üritada poolvägisi müüa.
kala
DJ ja AÜ

Postitus Postitas kala »

Kui juba pildi pealt ei meeldi siis mida sa sinna kohale üldse ronid,see on nii ostja kui müüja aja raiskamine!!!!!!!
olen ka poolt et võix pildid olla siin foorumis!
56157755
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

Postitus Postitas Stupiduser »

Head professionaalsed kretiinid! :lol:
Kui pilti pole siis on kohe kõvatamine? :shock: Arumaeisaa kumb nüüd rohkem sedamoodi käitub? Ise veel adminn, häbi-häbi...

Igast masinast saab läikiva pildi teha => pilt ei ole primaarne.
Pildid ikka rohkem lollidele, kes ei tea mäherdune '86 aasta G välja näeb ja muidugi niisama kiibitsejatele, kellele lihtsalt meeldib pilte vaadata.
Kumb Sina oled?

Kurb muidugi, et herr diffil nüüd hädavajalik liikur soetamata jäi :wink:

PS aeg harjuda, et Inseneri ja Ott65 kuulutused on ilma piltideta
Kohane, neeger, got the point? :rofl:

edit: PPS tegelikult kiibitsen hea meelega igasuguseid pilte ise kah vaadata :P
silmaonu
Mudder

Postitus Postitas silmaonu »

võromaal õeldass niimuudu, et kõneldass kõnõlemise perast, vaieldas vaidlemisõ peräast...
sjoo nakas joba paistma nig foorumin http://www.perekool.ee/maarja/index.php?id=36678
tasuss ao viitõss lukkõ..
asjapulk
kala
DJ ja AÜ

Postitus Postitas kala »

igast masinast ei saa läikivat pilti teha,sest rooste auku on suht raske läikima lüüa!
Kui ei pane pilti siis võix juttu juurde panna rohkem et mida masin endast kujutab,siis saax ise pildi ette....igati sõidukorras on suht lai mõiste!
56157755
Kasutaja avatar
inseneer
Legod Varuosadest

Postitus Postitas inseneer »

Sõitsin selle isendiga ja ei saa nuriseda. Alati on ju võimalus helistada ja küsida kõike, mis konkreetselt huvitab. Ma isiklikult ei viitsi ka kõikidele mõtetutele meilidele vastata. Juhul kui on ikka huvi asja vastu, ei ole mobiili kõne minut ka teab mis kallis.
I. Nikker, rikutud alates 2001 +372534O8157
http://imedepold.ee/
Sukki
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Sukki »

Mersu ikka saadaval
Braavo Ott! :bang: ega äkki pilti ei saaks (stupid me) Ehk jõuab kohale, et ilma pildita on oluliselt keerulisem autot müüa kui pildiga (simple, isn't it) hoolimata sellest mida "vanad kalad" siin arvavad. Ei ta miks muidu üleüldse automüügikuulutuste juurde pilte pannakse :roll: äkki selleks, et ülevaatlikum ja informatiivsem oleks?
kkerem
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas kkerem »

Njaah, ise panen alati pildi ja ostan ka pildi järgi... Samas, siinses foorumis ottiga just olnud kokkupuudet ja temalt ka auto läbi sellise ussi emmi ostetud ja kuna ma selline pildipede olen ja toona ottiga samas linnas ei elandu, siis käis mul üks tuttav ja tegi mulle mõned klõpsud autost, kusjuures just sellised, mis ma tellisin (karbid, klaasid jne)...

Seega on pildid eelkõige toredad neile, kes autot ei osta :evil:
subaru http://www.auto24.ee/used/698889
gone: Jeep XJ Pioneer '89, Jeep XJ Limited '91, Jeep GC '03
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

Postitus Postitas Stupiduser »

kkerem kirjutas: Seega on pildid eelkõige toredad neile, kes autot ei osta :evil:
m.o.t.t. :D
Kasutaja avatar
paevaline
Fitting 38"

Stupiduser kirjutas:
kkerem kirjutas: Seega on pildid eelkõige toredad neile, kes autot ei osta :evil:
m.o.t.t. :D
Mis On Tobeduse Tipp ... ehk vaadake kuhu oleme jõudnud.
Müügitöö üheks eesmärgiks on soovi tekitamine .. ning visuaalne pilt on eelduseks sellise soovi arenguks.
On kuidas on kuid ikkagi osad inimesed ostavad emotsioonide ajendil ... ja seega see on rohkem müüa huvides, et oleks pilt ... ning just selline, mis paneb inimesi tegutsema.
Kasutaja avatar
paevaline
Fitting 38"

ning need pildid annavad veel lisainfot .... tegemist ei ole ju eesti registris oleva autoga .. see tähendab veel lisakulutusi ...
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”