Küsimus DINITROL toodete kohta

Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.

Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators

Vasta
rehepapp
Mudder

Küsimus DINITROL toodete kohta

Postitus Postitas rehepapp »

Hirmus häda on kätte tulnud. Enam ei oska edasi minna. Ehk oskab keegi aidata.
Nii.

Tegemisel siis Jeebu pöhi. Asi tasapisi edeneb, aga nüüd juhtus midagi mida ma ette ei osanud näha.
Ostsin korrosiooni törjumiseks ülikiidetud toote nimega Dinitrol ML. Pöhja viimaseks kihiks soovitati Dinitrol 479 mastiksit.
Mure aga selles, et selle Dinitrol ML-iga katmisel jääb pind väga rasvane (mis olevat asja möte) aga mul oleks vaja keevisömbluste peale (nurgad eelköige) kasutada ka mingit keresilikooni.
Kahjuks mul veel seda silikooni ei ole ja ei oska ka midagi sinna peale panna.

Mida kasutada? Mis silikoon selle rasvase pinna peale hakkab?
Kahjuks ei ole küsida ka kaupmeeste käest. Meil siin ainult selliseid jääke müüakse. Enam ei toimeta Dinitroliga eriti kedagi.

Selgituseks pisike pilt ka:
Pilt

PS! Töö kvaliteedi üle ärgem hetkel diskuteerime. See mul esimene plekiväänamine ja keevitamine üldse :oops: .
virgo
True Off Roader!

Re: Küsimus DINITROL toodete kohta

Postitus Postitas virgo »

Isiklikult oleks üritanud keevitusega 99% avaustest kinni "pahteldada". Strukturaalselt kah ehk kestvam, kuid sul vist maslo juba peale kantud?
Virgo
Mudas alates 2003.
jyrgen
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas jyrgen »

No selle silikooni oleks võind ikka enne ära mätsida sina keevisõmbluste peale, Würthil on väga hea silikon selleks. Ja siis hiljem juba kihuta sinna pinnale mida iganes Dinitroni tahad.
Enne oli mul aega ja raha,
nüüd on mul ainult
Pajero 2,5tdi, 1990 a. ja ka Ford Maverick 2,7td 1996 a.
al
True Off Roader!

Postitus Postitas al »

Dinitrol nagu ka kõik muu korrosioonitõrje käib juba viimistletud ja lõpetatud pinnale. Selle sodi eesmärk ongi mitte kuivada ja valguda kuhu võimalik. Nüüd kas pesed kõik uuesti maha, või lepid olukorraga ja jätad nii.

Kivikaitse on asi, mis käib värvi alla (kuid siiski krunditud pinnale) ja on hiljem ülevärvitav. Aga korrosiooni vastu suurt ei kaitse.
rehepapp
Mudder

Pisut katsusin uurida ja sain niimoodi aru et ikkagi läheb kohe puhtale pinnale (pind vöib olla roostene ja ka märg) Dinitrol ML. Peale lahustite välja auramist tuleb lahtised pinnad katta Dinitrol Car vöi Metallicuga.
See osa selge. Aga kummitama jäi lihtsalt see keremastiksi osa? Aga on valikus ka paar määret asja jaoks.

http://www.e30owners.com/forums/showthread.php?p=220019

Uurin pisut, katsetan ja vaatan mis välja kukub :)
Kasutaja avatar
honduras
Fitting 38"

Postitus Postitas honduras »

Mina peseks selle rasva maha ja kasutaks keevituskohtadel näiteks Roberlo kerehermeetikut (mida saab pintsliga peale kanda). Hiljem krundiks ja värviks või kasutaks pigimatti. Põhja alt ka krundiks ja kasutaks keremastiksit.
Mets on teine kodu.
Monsterauto Box OÜ
Tel: 5291051
UbakesetMuda
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas UbakesetMuda »

Annan sulle kontakti http://www.rivor.ee/
kõik autokeemia ja materjal!
Auto transport igakell ! 53612364
4x4garage
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas 4x4garage »

Selle pinna peale ära ML küll pane,see ette nähtud pihustamiseks karbi,uste ja muudesse kohdadesse kuhu käsi ligi ei pääse.Sellele pinnale happe väi epo krunt,mis teha suht vedelaks,et valguks pisematesse pragudesse ja augukestesse..Lase kuivada ja tämba pintseldava hermetsiga keevitus kohad ja suuremad ebatasasused üle ,oli vist dinitron 401,muud firmad müüvad seda kah oma nime all,kilostes potsikustes,ära aja segamini bituumen baasil mõglaga,see sobib koobastesse ja põhja alla,kuna pole ülevärvitav.Pintsel hermetsi jaoks kah spetsiaalne ,selline tugevate harjastega. Herme4ts lase kindlasti ära kuivada ,enne kui värvi peale lased.Kuna paksem kiht ei kuiva värvi all ära.
www.procoating.ee
1999 - .......Kunded,Toyoodikud,MM,Rahvamaja,Kostivere4x4Garage
rehepapp
Mudder

Tänud köigile kaasatundjatele :)

Kuna mo käed käivad kiiremini kui mötted, siis sai salongi pöhi juba valmis.
Uhasin selle ML´iga kogu sisu üle, lasin paar- kolm päeva seista (see valgus igale poole, prakku ja aukudesse), siis lasin puhastusbensiinise lapiga üle ja määrisin kerehermetsiga ömblused üle.
Kuna pikalt oli seda pöhja tehtud, siis oli juba pisike rooste kirme peale jöudnud tulla. Tuiskasin igaks juhuks kogu pöhja Dinitroli roostesurmaga üle. Ah jaa, roostesurm läks vist enne kerehermeetikut?!

Siis määrisin kogu tehtud osa Dinitrol 479 möginaga üle. Alt ja ülalt.

Ma ei teagi nüüd kas sai valesti vöi mitte, aga ma ei viitsi seda paska enam üles ka vötma hakata.

Hetkel on käsil pagaasniku pöhi. Ehk läheb seal öigemini :)
Vasta

Mine “Hooldus ja Remont”