kia sorento vahekast
Moderaatorid: Landy, Moderators
kia sorento vahekast
Tere. Mure 2004 aasta sorentoga,diisel 103 kw manuaal.Vahekast tuksis, lammarid läbikäidud pidi olema selle aasta masinal kolme eritüüpi vahekastid,kuid nüüd selgus et on ka neljas tüüp.Minu sorento vahekasti pistik ümar. sain sellise kasti kätte kuid võlli mõõdud ei sobi kuigi kõik vahekasti võllid pidid sama mõõtu olema,nüüd ei ole õiget kasti leitud.kas on võimalik paigutada teise sorento käigukastkoos vahekastiga just lülituste ümberehitamise võimalused huvitavad
- RistoRR
- Rock Crawler
- Kontakt:
Re: kia sorento vahekast
Mis laiali läks? Oled kindel, et korda tegemine mõtekam ei oleks? Mõtlen just seda, et lammari vahekasti kestvus võib ka olla nii nädal kaks, paljudel sõitvatel masinatelgi sellised kastid all et ei julge nelivedu lülitada, tekib tunne et läheb kohe laiali...
Patrol Y60 35'' Silverstone
Bensiiniga võite pintsleid pesta, diislis peitub jõud!
55676422 kui vaja abi vms
vahekasti võll on kõver
- RistoRR
- Rock Crawler
- Kontakt:
Siis kipub kulukaks jah. Vahekasti tüüpide kohta jään küll vastuse hetkel võlgu, ei olegi täheldanud, et nad erinevad oleksid v.a 4x4auto-4low ja 2hi-4hi-4lo versioonid (ise veel töötan kia-s
).
Jah mul on kia sorento JC ,kast 4x4 auto-low
- RistoRR
- Rock Crawler
- Kontakt:
Võllide mõõtude osas jään küll praegu vastuse võlgu. Üldiselt ikka sõltub võlli mõõt käigukasti tüübist (manuaal, 4-ne automaat, 5-ne tiptronic automaat), kui käimar sama tüüpi millelt tuli uus vahekast, siis ikka peaks kokku istuma. Sorentodel just palju neid versioone pole...
Ja võll läks nahka kuna ei vahetanud ketti siis ära kui märku andis?
olge marurahulikud!
võll läks nahka kuna kardaan purunes ja andis paugu vastu kasti
no teatul kiirusel käis jõnks läbi ei pööranud nagu tähelepanu.
mul käigukast manuaal.kui kastide kohta sai uuritud oli enda kast veel all.lammaritest sai niipalju infi et kahte sorti kaste on ovaalsete pistikutega jaüks on ümara pistikuga.kuskil sellist sees ei olnud siis telliti. pärast sain männiku lammarist teada et ümmarguste pistikutega on ka kahte sorti.nüüd ongi nii et seda minu sorti ei leia ka lammar kust ma tellisin
Ok,pistik pistikuks,mis sorti 4vedu on?Kas automaat või lülitatav?Vahekasti kinnitus on einev,kas automaatkast või manuaal.Sisu peaks terve täiega vahetada saama.Erinevad ongi seest natuke automaatse lülitusega kastid.Korpusel väljundvõllide andurid ja võllidel nende tarvis väikesed hammakad ,mida siis lülitataval kastil pole.Tava lülitusega kastil siis puudub ka siduri pakk,on lülitatav hammakas.Lülitab neid kaste elektroonika plokk,mis on ka erinev.Peabki olema kuna automaatne kast peaks toimetama märkamatult.Ümara pistikuga kast peaks siis olema siduripakiga ehk TOD.Mingid hammakad,esisilla võll,õlipump,planetarreduktor peaksid sobima.Kett vist kah.
olge marurahulikud!
no nii lammar pakkus võimaluse välja et saadab käigukasti kust vahekast võetud mulle, et käigukast sobib ikka nii kokku. eks näis.
minu kastil oli nuudid27mm, toodi kast31mm, +spidoka pistiku vahe oli
Ja jah aga kasti juhtimise elektroonika plokid on erinevad.
olge marurahulikud!