Ladoga 2014

Ametlik info võistluste kohta, küsimused, kommentaarid, järelkajad.

Official information and discussions about 4x4 competitions. Information on international events welcome!

Moderaatorid: hulkur, Arto, MM, Oliver, Moderators

Kasutaja avatar
TR Pjätt
Kui ma ükskord rohkem aega saan

Ladoga 2014

Postitus Postitas TR Pjätt »

No nii, kas hakkame ennast Ladogale kirja panema. Palju tõsiseid tulijaid oleks?

Ladoga lehel on juba reglelment väljas.
Kuna seal osalustasu kogu aeg järjest tõuseb, siis oleks mõistlik minek lüüa lukku enne 13 Detsembrit. Siis on osavõtutasu 940€, saateauto vastavalt siis 180€ ja 320€

Aus
Guuru
Rock Crawler

Re: Ladoga 2014

Postitus Postitas Guuru »

TR Pjätt kirjutas:No nii, kas hakkame ennast Ladogale kirja panema. Palju tõsiseid tulijaid oleks?

Ladoga lehel on juba reglelment väljas.
Kuna seal osalustasu kogu aeg järjest tõuseb, siis oleks mõistlik minek lüüa lukku enne 13 Detsembrit. Siis on osavõtutasu 940€, saateauto vastavalt siis 180€ ja 320€

Aus

Tohib kysida, millest sellised hinnad on tingitud?
Merhaba Hoşça mucize Başınızı fırın koy celam celam Turkye Yemen yakında ücretsiz olacak
Kasutaja avatar
TR Pjätt

No see on 8 päevane võistlus, kus läbitakse kokku 1200 km ülesõite ja u. 300 - 400 km katseid. Tegmeist on kõige suurema offroad üritusega siin meie ligidal. Aga lihtsam on külastada www.ladoga-trophy.ru lehte ja siis saad pildi võibolla enda jaoks selgeks, mis toimub.
Kasutaja avatar
Maasturid
Legod Varuosadest
Kontakt:

Postitus Postitas Maasturid »

Kuna AŠMV-l naeratas meile loosiõnn ja saime tasuta pääsme Ladogale 2014, seega oleme ka minemas.
http://www.maasturid.ee
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Postitus Postitas Movistar »

Suure tõenäosusega on minemas veel:

1.Boatworld
2.Stihl
3.Külakurnajad
4.QKulguri räägime ka kaasa äkki :D Vaevalt ta maha tahab jääda.

Lisaks nendele on veel kuulda paari TR3 esialgu pinnapealseid plaane minekust.
Seega võib siit päris suure pundi kokku saada.
Detsembris on plaan ära maksta osavõtu eest.
HM Racing Team
Kasutaja avatar
TR Pjätt

QKulgur ei lähe ladogale see aasta sõitma. Lähen sinna hoopis koka töökohustusi täitma.
Meie meeskond koosneb Külakurnaja Proto klassis ja Pärnu MEK ATV klassis võistkondadest.

Kui te soovite tasuda odavamat osavõtutasu, siis registreerige ennast ära kodulehel. Lööge oma osavõtu summa kokku (tehnitska ja võiastlustasu) ja toimetage sellest pool minu kätte, hiljemalt 5-detsembril. Sõidan ise 6 detsembril venemaale ja kohtun seal Juriga ja viin talle raha ära. Teise poole, saate, siis tasuda juba kohapeal. Loomulikult võite ka kohe kogu summa maksta, sest nii neil veelgi parem. Aga praegune kokkulepe jäi, et kui pool praegu ära makstakse, siis on ok.
Tom sa löö ka kokku oma tehnitskad, sest neid selle tasuta osavõtu sees ei ole, siis saad praegu odavamalt ära registreerdia.

Priit
Kasutaja avatar
Arto
SuurPäälik
Kontakt:

Postitus Postitas Arto »

TR Pjätt kirjutas:Kui te soovite tasuda odavamat osavõtutasu, siis registreerige ennast ära kodulehel. Lööge oma osavõtu summa kokku (tehnitska ja võiastlustasu) ja toimetage sellest pool minu kätte, hiljemalt 5-detsembril. Sõidan ise 6 detsembril venemaale ja kohtun seal Juriga ja viin talle raha ära. Teise poole, saate, siis tasuda juba kohapeal. Loomulikult võite ka kohe kogu summa maksta, sest nii neil veelgi parem. Aga praegune kokkulepe jäi, et kui pool praegu ära makstakse, siis on ok
Priit sa pole juhendit korralikult lugenud, sel aastal on nii:
В сумму стартового взноса для команды участников бесплатно входит один легкой автомобиль технической поддержки.
Ehk kuna sa pole vene keeles väga tugev siis tõlge oleks selline - üks tehniline auto (mitte veoauto) sisaldub osavõtutasus!
Arto Künnapas, Ratturid meeskonna roolikeeraja , maasturisõltlane alates 2004.
MB230GE, Nissan Navara, Volvo TGB1314
offroad.ee
Kasutaja avatar
TR Pjätt

Jah olen küll ja sama jutt on ka inglise keelses dokumendis. Ma eeldasin, et nad ei tule ainult ühe saate autoga.

Aus
Kasutaja avatar
Arto
SuurPäälik
Kontakt:

Postitus Postitas Arto »

Üks huvitav rehkendus veel:
Lisatehniline maksab 180€ - 8000 rbl.
Registreeritud külaline maksab 1500 rbl/2 ööpäeva, ehk siis tuleb kokku 6000 rbl. ?
offroad.ee
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Misasi on registreeritud külaline?
Kas iga, niisama kaasas oleva, kodaniku eest tuleb 6000 rbl välja käia võistlusperioodi eest ?
HM Racing Team
Kasutaja avatar
Arto
SuurPäälik
Kontakt:

Postitus Postitas Arto »

Movistar kirjutas:Misasi on registreeritud külaline?
Kas iga, niisama kaasas oleva, kodaniku eest tuleb 6000 rbl välja käia võistlusperioodi eest ?
Registreeritud külaline saab õiguse viibida baaslaagrites, tasu kehtib auto kohta, inimeste arv pole piiratud.
Lisaks saab registreeritud külaline kleebised autole, paar t-särki ja legendi ning ajakava kus on toodud huvitavamate vaatamiskohtade koordinaadid.
Registreeritud külalise eest vastutab kutsuja, võistlev võistkond. Kui külaline rikub reegleid siis karistada saab võistkond.
offroad.ee
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Odavam tundub külalised kaasa võtta.
HM Racing Team
Andrus Michelis
Rock Crawler

Postitus Postitas Andrus Michelis »

Korra on Grand Turisti sõidetud. Hetkel tundub küll, et äkki oleks põnev ennast registreeritud külaliseks kellegi juurde pressida. Mingeid lihtsamaid ülesandeid võib ka ju lahendada ja natuke kraami oma auto pagasisse panna.
Andrus Michelis kõrvalistuja, roolikeeraja. Võistelda ei viitsi. Jahti ja porirallit saab niigi igal nädalavahetusel.
Kasutaja avatar
TR Pjätt

Mulle jälle tundub, et sa Arto kas ei oska lugeda või arvutada.
Maksab see 1200 päev ja sisaldab 1 te inimest ja 1 te autot. Võistlus kestab 8 päeva seega üks inimene maksab 9600 rubla. Edasi arvuta ise.
Kasutaja avatar
TR Pjätt

9.3.9. All visitors’ cars must be registered and are obliged to get a pass. “VISITOR’S” STATUS allows guests of the competition to stay on a territory of the event during a day, night and next day. “VISITOR’S” STATUS is available only in a case if a Participant or an Organizer invites a guest to the race (a guest should get a registration number in accord with a number of the inviting crew). An inviting crew carries the whole responsibility for observing by “VISITOR” of egological and Disciplinary rules, prescribed by the present Regulations (Attachment 3) for all Participants, members of the support team, organizers and guests. Cost of the pass for one car + one person is 1200 rubles. «A “Visitor” pays for admission at the Secretariat in a base camp and gets souvenirs, stickers with competition’s logo and a “Road map” where the schedule of the race and position details for most spectacular Special Stages are specified.
Vasta

Mine “Võistlused/Competitions”