03.11. Tallinna lähedale sõitma
Moderaator: Moderators
-
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
03.11. Tallinna lähedale sõitma
Mul plaanis pühapäeval, 03.11., minna kuhugi oma uut (teise mehe vana) Chero proovima. Kuna veel üsna roheline, siis mõtlen Männiku peale, mis võiks ehk paras olla. Masinal tehtud 2" tõste, 31" mud-terrain ja ninal vints.
Kas keegi oleks seltsiks tulema?
Kas keegi oleks seltsiks tulema?
'94 XJ Chero 4.0, 31"MT, vints, CB
- Bytewize
- Rock Crawler
Re: 03.11. Tallinna lähedale sõitma
Minaaa! 

Aitan vintsi, tõste ja muu tjuuninguga. Teen lihtsamaid freesimistöid, treimistöid ja pisemat automaatikat-koosteseadmeid.
Hüdrovintsiga-paadiankruga-täislukkudega chero-põka. Turistis tiim paadiankur.
-
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Siis kõlab juba nagu plaan. Kui on veel liitujaid, siis seda parem... 

Oleks ka tulemas, eelmine nädalavahetus lehtses jäi nagu poolikuks kuna sõbra auto sai kannatada. Oled mõelnud kust peale minna, kui viljandi mnt. Pealt alustada on erineva raskusega teid männiku suunas. Hea kui mõni vintsiga auto viitsiks ka turvama tulla. Võiks ju ka paldiski peale mõelda, aga sealseid radasid ise eriti ei tunne.
230GE kurvameelsuse teraapiaks!
-
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Ei ole rohkem midagi mõelnud kui et plaan lihtsalt minna. Käisin ise kunagi seal viimati ca 5 a tagasi ATV-dega, seega võiks keegi teadjam ka ikka kaasas olla. Keegi võiks veel vintsiga lisaks olla küll, kuigi mul omal ka see ninal olemas.
Miskell plaanite minna? Tuleks äkki ka...
- Bytewize
- Rock Crawler
Mulle sobib iga kell.
Vints ka olemas.
Vints ka olemas.
Aitan vintsi, tõste ja muu tjuuninguga. Teen lihtsamaid freesimistöid, treimistöid ja pisemat automaatikat-koosteseadmeid.
-
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Minu poolest mingi mõistlik hommikupoolne aeg, näit. kell 11. Aga kust siis peale minna, kus kokku saada? Tammemäe järve ääres, Tallinna ringteelt maha keerates?
- beginner
- True Softroader
Kui minek, siis hüppaks ka kaamera(te)ga pera peale.
Viljandi mnt-lt alustada oleks mõnes mõttes hea, et siis on nagu metsasõidu moodi ka, mitte ainult karjääris tolmutamine.
Sellest Raudalu Euro-Oil tanklast sõitsime natuke veel edasi suunaga linnast välja ja keerasime metsa. Seal sai isegi kahte rada valida Männikule jõudmiseks, teine neist oli sõidetav tagaveoga/linnakaga
.
Viljandi mnt-lt alustada oleks mõnes mõttes hea, et siis on nagu metsasõidu moodi ka, mitte ainult karjääris tolmutamine.
Sellest Raudalu Euro-Oil tanklast sõitsime natuke veel edasi suunaga linnast välja ja keerasime metsa. Seal sai isegi kahte rada valida Männikule jõudmiseks, teine neist oli sõidetav tagaveoga/linnakaga

Kas ilma vintsita ka asja väljasõidule on?
31 " mudarehv ,labidas, veniv ja mitteveniv köis ja Hi-Lift olemas.
Kui pikalt ajaliselt umbes plaanis sõita on?
31 " mudarehv ,labidas, veniv ja mitteveniv köis ja Hi-Lift olemas.
Kui pikalt ajaliselt umbes plaanis sõita on?
-
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Sa mõtled siis ilmselt seda metsateed, mis keerab Viljandi mnt-l vahetult enne Kiili risti paremale metsa ära ja viib välja Raku järve äärde. Eks võikski olla erinevat sorti maastikku, seega mulle sobib. Ajaliselt oleks minu poolest see ca 4h matk, kella 11-st ja kella 15-ni, siis vaja muid asjatoimetusi toimetama.beginner kirjutas:Kui minek, siis hüppaks ka kaamera(te)ga pera peale.
Sellest Raudalu Euro-Oil tanklast sõitsime natuke veel edasi suunaga linnast välja ja keerasime metsa. Seal sai isegi kahte rada valida Männikule jõudmiseks, teine neist oli sõidetav tagaveoga/linnakaga.
Aga koguneb siis seal EuroOilis kell 11 nendega, kes tulevad...
Olen siis ka rohelise Terranoga tulemas.
Mina olen kohal.
Kuigi kell 12:00 tunduks vähe parem. Saavad pikema unega mehed maast lahti ja härjasilma lipsu taha.
Vahest koguneks Valdeku risti Nestes? Sealt saab edasi minna iga maantee peale alale sisse sòiduks.
Kauplen ühest väikesest foorumist veel huvilisi, kes eelkòige softroadist huvitatud (käredama rehviga 2wd ja 4wd sòiduautod. Eks näha on, palju neist julgeb.
Kuigi kell 12:00 tunduks vähe parem. Saavad pikema unega mehed maast lahti ja härjasilma lipsu taha.
Vahest koguneks Valdeku risti Nestes? Sealt saab edasi minna iga maantee peale alale sisse sòiduks.
Kauplen ühest väikesest foorumist veel huvilisi, kes eelkòige softroadist huvitatud (käredama rehviga 2wd ja 4wd sòiduautod. Eks näha on, palju neist julgeb.
X-Trail T31
dCi automaat
Pedders tòste
dCi automaat
Pedders tòste
Sellised või:IndrekS kirjutas:käredama rehviga 2wd ja 4wd sòiduautod.

Ei, ja männikul ringi luusimiseks pole sellist tarvis kah. Ja üldsegi pole antud kontekstis nende tulemine vòi mittetulemine oluline. See oli lihtsalt informeerimine, mitte diskussiooni seeme.
X-Trail T31
dCi automaat
Pedders tòste
dCi automaat
Pedders tòste