MÜÜDUD
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
-
- Rookie
Re: M: Lisatuled/töötuled/vilkur
Tere kas Hella Ralley 1000 on veel alles oleks huvi 53324489
-
- Rookie
Tundub mulle või need 3003 lisatuled olid korra müügis? http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=6&t=48781
Ju siis ei ole müüdud
Või on äkki pihta pandud nagu varasemates kommentaariumites mainitud on 
Ju siis ei ole müüdud

Ei ole öeldud, et müüdud.
Tegin uue teema, kuhu koondasin kõik tuled kuna mainiti, et tuled on mustad, puhastasin ära ning tegin uued pildid.
Tulede päritolu kohta on juba väga palju räägitud. Ei ole kokkupuudet olnud pihta pandud asjadega ega nende müügia ( ja isegi, kui oleks, siis ei teeks seda avalikult!). Olen teadlik, kust tuled pärit, vastasel juhul ei tegeleks asjaga, olen andnud infot ja kui on rohkem küsimusi sellel teemal, siis palun helistada või PS.
Võiks asja positiivse nurga pealt vaadata, leian, et pakun tulesid mõistliku hinnaga, võrreldes uute tulede hindadega.
Tegin uue teema, kuhu koondasin kõik tuled kuna mainiti, et tuled on mustad, puhastasin ära ning tegin uued pildid.
Tulede päritolu kohta on juba väga palju räägitud. Ei ole kokkupuudet olnud pihta pandud asjadega ega nende müügia ( ja isegi, kui oleks, siis ei teeks seda avalikult!). Olen teadlik, kust tuled pärit, vastasel juhul ei tegeleks asjaga, olen andnud infot ja kui on rohkem küsimusi sellel teemal, siis palun helistada või PS.
Võiks asja positiivse nurga pealt vaadata, leian, et pakun tulesid mõistliku hinnaga, võrreldes uute tulede hindadega.
OÜ Crossar
Raadi autokeskus, Tartu
E-R 9.00-17.00 L 9.00-15.00
Raadi autokeskus, Tartu
E-R 9.00-17.00 L 9.00-15.00
- Hussar
- Got ARB and Nitrous?
Hella Rallye 3003 vastu oleks huvi. Toimetate Tallinnasse ka selle raha eest?
Mihkel 53437860