84a. patroli raaminumbri täpne asukoht?
Moderaatorid: jr, Moderators
84a. patroli raaminumbri täpne asukoht?
Tere, mure selles, et sai endale toodud üks 84a. patrol millel ma pole leidnud veel raaminumbrit. Otsingut kasutades raaminumbri asukoha kohta on teemadest läbi käinud kaks asukohta. Esimene koht on paremast esimesest rattast ees pool ja teine koht sellest rattast taga pool. Kummal pool see number siis olema peaks. Olen traatharjaga mõlemad pooled üle käinud aga pole veel seda numbrit näinud. Plaan on partoli taastama hakata aga kui nüüd näiteks seda numbrit välja ei tule siis mis varjandid mul on? Kerel spirka peal number olemas.
Re: 84a. patroli raaminumbri täpne asukoht?
Enam ei mäleta täpselt,aga ta oli ratta taga,sillast eespool vist,ja numbrid on kraveeritud ja väga halvasti loetavad,olen liivapritsiga meelitades nad loetavaks teinud,kui vaja arvele võtta,aga kõik sõltub onust,kes neid vaatab,mõni saadab kohe p,,,,,e,teine jälle räägib,et super hästi näha.
Üldiselt on enamus japsidel see numbrite lugemise teema,seega tasub nende loetavust kontrollida juba enne toomist.
Üldiselt on enamus japsidel see numbrite lugemise teema,seega tasub nende loetavust kontrollida juba enne toomist.
Proto
53951597
53951597
aastat 5 tagasi sai ark käidud enda patrolit ümber vormistamas , kuna sellel hetkel yv puudus oli vaja auto sinna viia ja ette näidata, ark onuke otsis ja nuhkis taga raaminumbrit pikkalt (ma ka unustasin vihjeid anda asukohast) sügas kukkalt ja puges oma boxi tagasi minutit 5 pärast tuli akt käes et raami number korrodeerund vms vin kood loetamatu kere tähis spilkal.
V.K
Sõltuv alates 2004
Sõltuv alates 2004
Auto on arvel aga ma pole veel oma nimele vormistanud. Nagu ma aru saan siis on mõistlik auto argis ette näitada, et äkki saab ka numbri puudumise passi? Tulevikus probleemide vältimiseks oleks see muidugi kõige parem varjant.
- isakene
- I know how to fix stuff
Number asub raami välisküljel, parempoolse esiratta taga, paarkümmend sentimeetrit esisillast ettepoole. Väga tavaline lugu patrolil, et loetamatuks oksüdeerub.
Kui selle auto väljaspoolt eestit tõid, jäta loetamatu numbriga üldse ark-i minemata, võid saada märke registrisse, et antud auto ei kuulu registreerimisele. Numbri taastamine tehakse ainult eestis juba arvel olevatele autodele.
EDIT: sry, ei lugenud ennist välja, et auto arvel. Milleks selle numbriga üldse jamad, kehtiva tehnoülevaatusega ei taha su autot keegi näha. Tee ülevaatus ära ja mine paberid näpus, arki.
Kui siiski numbrit otsid, siis parim abivahend on terashari relaka otsas.
Kui selle auto väljaspoolt eestit tõid, jäta loetamatu numbriga üldse ark-i minemata, võid saada märke registrisse, et antud auto ei kuulu registreerimisele. Numbri taastamine tehakse ainult eestis juba arvel olevatele autodele.
EDIT: sry, ei lugenud ennist välja, et auto arvel. Milleks selle numbriga üldse jamad, kehtiva tehnoülevaatusega ei taha su autot keegi näha. Tee ülevaatus ära ja mine paberid näpus, arki.
Kui siiski numbrit otsid, siis parim abivahend on terashari relaka otsas.
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
56 486769, isakene@gmail.com
Väljendasin ennast algul natuke segaselt. Autol hetkel ülevaatus puudub ja lihtsa vaevaga seda ülevaatuse jaoks korda seada ei õnnestu.Minu plaan on teha täielik taastamine nii raamile kui ka kerele. Oletatav taastamise aeg 1 kuni 2 aastat vastavalt võimalutele ja vabaaja olemas olule. 2 aasta pärast võib see ülevaatuse tegemine käia kes teab mis moodi.Tahaks ennem paberid korda saada kui sinna raha ja aega alla panema hakkan. Tahakski teada mida tuleks ette võtta kui see raaminumber loetav ei ole.
Lähed margi esindusse ja lüüakse uus nr peale, maksab kuskil 50 euri.
Parem laena need numbrirauad ja toksi see sinna ise, arvan et on odavam kui see 50 eurot.
- tuningman
- I live off from the mud
ja valesse kohta ja kehvasti lüües saad aru anda, et mis toimubKeegiVeel kirjutas:Parem laena need numbrirauad ja toksi see sinna ise, arvan et on odavam kui see 50 eurot.

Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Mad Toy 2016
- Roostekoll
- Fitting 38"
Eino kui on plekk olemas, millele peale lüüa, siis pole probleemi (eeldusel, et neid kohe keresse ei peksta, vaid ikkagi needitakse plaat külge). Kui pealinna kandis paikned, too mu kätte, ma löön töö juures 5minutiga need numbrid peale ära.
50juudirubla mingi mõtetuse eest välja käia oleks veits naljakas.
50juudirubla mingi mõtetuse eest välja käia oleks veits naljakas.
Trolle pole olemas
- tuningman
jutt käib siiski raami numbrist. ja sinna sa küll numbrit ei lõõ kui raam on õhukeseks roostetanud ja lüües vastu vetrub.
Ingmar 56328868
Mad Toy 2016
Mad Toy 2016
- Roostekoll
- Fitting 38"
Hea küsimus, mis ka on õhku jäänud, on see, et kuhu selle numbri siis üldse lööma peaks?
Roostesse muidugi ei löö, eriti mina, kelle lemmiktööriist on 8kg kuvalda
.
Muidu poleks käinud välja mõtet, et a la mingile plaadile sisse taguda.
Kui on koht, mis kipubki rooste minema, siis oleme 10a pärast jälle samas kohas tagasi - ehk kus asub raami number?
Ühesõnaga - numbri ja täherauad on mul tööl olemas. Kui on häda käes, siis midagi saab ikka kokku klappida.

Roostesse muidugi ei löö, eriti mina, kelle lemmiktööriist on 8kg kuvalda

Muidu poleks käinud välja mõtet, et a la mingile plaadile sisse taguda.
Kui on koht, mis kipubki rooste minema, siis oleme 10a pärast jälle samas kohas tagasi - ehk kus asub raami number?
Ühesõnaga - numbri ja täherauad on mul tööl olemas. Kui on häda käes, siis midagi saab ikka kokku klappida.
Trolle pole olemas
- tuningman
seega, vähemalt 3mm raudplaat, kuhu number sisse lüüa ja kui koht teada istutad selle raami sisse oma õigele kohale.
lamelliga üle, värv selga ja nigu päris
lihtne 
lamelliga üle, värv selga ja nigu päris

Ingmar 56328868
Mad Toy 2016
Mad Toy 2016
- Roostekoll
- Fitting 38"
Roostesse on ainult raske keevitada
Aga ideel oleks tegelt jumet. Sõltub, mis meil peasüüdlane tamms ise selle kohta nüüd ütleb ja otsustab

Aga ideel oleks tegelt jumet. Sõltub, mis meil peasüüdlane tamms ise selle kohta nüüd ütleb ja otsustab

Trolle pole olemas
- tuningman
nu jah seda küll. vähemalt teema on arenenud ja kui raam nagunii märda siis vaja ju seda ka keevitadaRoostekoll kirjutas:Roostesse on ainult raske keevitada![]()

Ingmar 56328868
Mad Toy 2016
Mad Toy 2016