töökindad
Moderaator: Moderators
töökindad
Sattusin täna pirate4x4 lugema ja seal oli teema töökinnastest. Jäin mõtlema ja tekkis huvi.. et uuriks meie turuseisu.
Mis oleks sellised head töökindad, millega auto kallal hea nokkida on, mis kätt kaitseks ja samas ei tekitaks tunnet, nagu üritaks labakutega läätsi silma ajada?
Mul on muidu ikka igaks otstarbeks oma kindad varuks, katlaga jändamise ja keevituse juurde ühed, aiatöödeks teised, lume rookimiseks kolmandad jne.
A mis oleks selline hea mehaaniku töökinnas, kes oskab oma kogemusest soovitada? Et selline 4 mm kruvi ka veel käsitletav oleks ja ei peaks iga veerand tunni takka vahetama?
Selveris müüakse latekskindaid, mis ei maksa mitte midagi, aga millega on hea aias satikatõrje mürkidega jamada ja surnud rott prügikasti panna ja kogu moos. Ergonoomia on hea, aga õlises keskkonnas, rääkimata kangematest kemikaalidest ning mehaanilistest kahjustusest, need lihtsalt ei kesta.
Mingid tamrexi vms õhukesed kummikattega (sõrmed ja peopesa) kindad on ka päris okeid, aga mitte ideaalsed..
Nimetada ennast pühapäevanokkijaks oleks ka juba hooplemine (suhtes, et mis on tõenäosus tervise külge mingi jama saada sest solgist) aga puhas käsi ja südamerahu on ka midagi väärt. Kas on midagi meeldivalt õhukest ja keemiale vastupidavat keegi leidnud? Või et üldisemas plaanis kogemusi ja soovitusi?
Mis oleks sellised head töökindad, millega auto kallal hea nokkida on, mis kätt kaitseks ja samas ei tekitaks tunnet, nagu üritaks labakutega läätsi silma ajada?
Mul on muidu ikka igaks otstarbeks oma kindad varuks, katlaga jändamise ja keevituse juurde ühed, aiatöödeks teised, lume rookimiseks kolmandad jne.
A mis oleks selline hea mehaaniku töökinnas, kes oskab oma kogemusest soovitada? Et selline 4 mm kruvi ka veel käsitletav oleks ja ei peaks iga veerand tunni takka vahetama?
Selveris müüakse latekskindaid, mis ei maksa mitte midagi, aga millega on hea aias satikatõrje mürkidega jamada ja surnud rott prügikasti panna ja kogu moos. Ergonoomia on hea, aga õlises keskkonnas, rääkimata kangematest kemikaalidest ning mehaanilistest kahjustusest, need lihtsalt ei kesta.
Mingid tamrexi vms õhukesed kummikattega (sõrmed ja peopesa) kindad on ka päris okeid, aga mitte ideaalsed..
Nimetada ennast pühapäevanokkijaks oleks ka juba hooplemine (suhtes, et mis on tõenäosus tervise külge mingi jama saada sest solgist) aga puhas käsi ja südamerahu on ka midagi väärt. Kas on midagi meeldivalt õhukest ja keemiale vastupidavat keegi leidnud? Või et üldisemas plaanis kogemusi ja soovitusi?
tegime pulli, aitab
Re: töökindad
Elektriku kindad.
-
- Rock Crawler
Olen jäänud TAMREXI kinnaste peale. Selliste kummist peopesaga ja pealt tekstiil või selline. Hinnad on soolased suht, aga kestavad ka kauem kui odavad ja käed ka puhtad. Alguses oli savi, mis kinnas, aga pikapale viskas siibrisse, et imelik juba toidupoes käsi taskust välja võtta
On küll spets pesu vahendis kätele, aga ikkagi päris siidinäpuks tagasi nii lihtsalt ei saa 
EDIT: ostan meelega numer või kaks väiksemad kindad, et tunnetus parem oleks. Nii kui nii venivad kõik kindad kõvasti.

EDIT: ostan meelega numer või kaks väiksemad kindad, et tunnetus parem oleks. Nii kui nii venivad kõik kindad kõvasti.
Olen autot remontides kasutanud just latekskindaid, tõsi nad on suht õrnad, aga väga mugavad. Väike nipp ka, mida olen edukalt praktiseerinud, nimelt, kui enne garaazi minekut käed korralikult sisse kreemitada (sobib ka vedelseep), siis pärst on kätepesu puhas rõõm.
Joel 5116353
Audi A4 quattro, Audi A6 quattro
Audi A4 quattro, Audi A6 quattro
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Tanel, väga hea kinda valaik on kõigi off-road sõprade jaoks tuttvas kohas http://www.becky.ee/
Peale kinnaste saab muudki kasuliku. Mina selle butiigiga väga rahul.
Ettevõtet majandab off-road veteran Margus "Zootaramm".
Kui plaan püsikliendiks hakata tasub Margusega http://forum.4x4.ee/memberlist.php?mode ... ile&u=1454
ühendust võtta, et hind veelgi sõbrlikumaks muutuks.
Peale kinnaste saab muudki kasuliku. Mina selle butiigiga väga rahul.
Ettevõtet majandab off-road veteran Margus "Zootaramm".
Kui plaan püsikliendiks hakata tasub Margusega http://forum.4x4.ee/memberlist.php?mode ... ile&u=1454
ühendust võtta, et hind veelgi sõbrlikumaks muutuks.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
- isakene
- I know how to fix stuff
http://wuerth.ee/public/files/Isikukaitse2013.pdf lk.18, viimane. Mina rahul.
Mis ei tähenda, et midagi paremat ei või olemas olla...
Mis ei tähenda, et midagi paremat ei või olemas olla...

Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
56 486769, isakene@gmail.com
- CaveMan
- True Off Roader!
- Kontakt:
Ma arvan, et needsamad. Olin üllatunud, kui neid proovisin ja sain teadmise, et kinnastega saab ka tööd teha.Krooniline kirjutas:Olen jäänud TAMREXI kinnaste peale. Selliste kummist peopesaga ja pealt tekstiil või selline.
Land Cruiser 100 2005, 4,2TD Aut - 33'' Cooper Discoverer STT PRO - Come Up DV-9
- kalleo
- Rock Crawler
Terv asjatundjaile!
Küsiks kah kindaabi. Vahest on tarvis käsipidi solberdada nitrolahustis, bensiinis ning teistes seesugustes kangetes vedelikes. Seni proovitud (kummi)kindad sulavad või lagunevad lahustis tükkideks loetud minutitega. Oskab ehk keegi juhatada, mis kinnas võiks nii tunnikese vastu pidada. Teist korda kinnast kasutada ei tahakski. Samas pean tunnistama, et Tamrex'is käies pole kunagi meeles olnud neilt nõu küsida... Tänud igatahes!
Küsiks kah kindaabi. Vahest on tarvis käsipidi solberdada nitrolahustis, bensiinis ning teistes seesugustes kangetes vedelikes. Seni proovitud (kummi)kindad sulavad või lagunevad lahustis tükkideks loetud minutitega. Oskab ehk keegi juhatada, mis kinnas võiks nii tunnikese vastu pidada. Teist korda kinnast kasutada ei tahakski. Samas pean tunnistama, et Tamrex'is käies pole kunagi meeles olnud neilt nõu küsida... Tänud igatahes!
2XJ - Parem midagi mitte teha, kui teha mitte midagi...
Siit saad abi automaalri poest. Automaalri püstoliepsu kindad on täitsa toimivad asjad nitro lahusti suhtes, aga ainuke asi, et ega nad mugavad ja täpsed käes pole.
566kuus üheksa995
tauris.vijar@gmail.com
tauris.vijar@gmail.com
Ma kasutan Guide kindaid ja siiamaani ei nurise.Würthi omad nende kõrval paras p..k.Maale toob B&B Tools,aga võimlik et müüakse ka mujal.
igasugused metallitööd
pesitsen Tallinnas
+372 5149764 Margus
http://www.3dmetall.ee
pesitsen Tallinnas
+372 5149764 Margus
http://www.3dmetall.ee
-
- Got ARB and Nitrous?
Minu jaoks on osutunud parimaks nitriilist kindad. Kestavad paremini kui lateks aga liibuvad ja õhukesed võrreldes "tavaliste" kummikinnastega. Paksemad nitriilkindad on teine kord kestnud terve päeva, lõunaks käest ära ja pärast jälle kätte. Kust saab, ei tea, tööandja varustas nendega. Seoses kokkuhoiupoliitikaga hakati poole odavamaid ostma, mida aga kulus vähemalt kaks korda rohkem.
Alati muidugi kreem kätele ennem tööd ja peale iga pesu ja ei ütle keegi, et tavotiööbik olen
Alati muidugi kreem kätele ennem tööd ja peale iga pesu ja ei ütle keegi, et tavotiööbik olen

Üldiselt tsikliinimene, aga kodutee vajab Jeepi.
ibra kirjutas: Kui ta tervest peast on katki läinud siis vaevalt ta kokkukeevitatult peab.
Proovisin kätte ja tassisin ka paki nitriilkindaid koju ära mõned päevad tagasi. Riistamarketis oli 180 tk mingi 23 euri vms hinnaga, ilmselt leiab ka odavamalt.davidsoniharald kirjutas:Minu jaoks on osutunud parimaks nitriilist kindad. Kestavad paremini kui lateks aga liibuvad ja õhukesed võrreldes "tavaliste" kummikinnastega. Paksemad nitriilkindad on teine kord kestnud terve päeva, lõunaks käest ära ja pärast jälle kätte. Kust saab, ei tea, tööandja varustas nendega.
Kui need nii õli ei karda nagu lateks, siis tunduvad tõesti väga head... eks praktika nüüd näita.
Mingeid paksemaid ja pikema varrukaga oli seal ka, mida paarikaupa müüdi. Ilmselt juhuks, kui küünarnukkideni sees juba solberdamiseks läheb...
tegime pulli, aitab
kinnaste kõrval tasuks garaazis pidada ka sellist vahendit
http://www.loctite.co.uk/fullproduct-li ... 000000J6FI
teeb käpad ikka väga kergelt ja ilusti puhtaks
ja ei pea pesema s.t. saab vaid vahendi ja kaltsu/paberiga käed puhtaks.
väikepakendis hea autos kaasas vadada.
http://www.loctite.co.uk/fullproduct-li ... 000000J6FI
teeb käpad ikka väga kergelt ja ilusti puhtaks
ja ei pea pesema s.t. saab vaid vahendi ja kaltsu/paberiga käed puhtaks.
väikepakendis hea autos kaasas vadada.
- Roostekoll
- Fitting 38"
Ise kasutan tööalaselt sellist kätepesuvahendit.http://www.autokaubad24.ee/et/tooted/ka ... eaner-45kg
Ütleks, et tõsiselt hea kraam. Eriti veel kuna putru-tavotti-hüdroõli,käiamistolmu ja muud jura satub kätele kohe mehiselt (tegelen lumesahkadega ja mäkaiverdamisega).
Kõiki töid kindaga ei saagi teha ja nii peab käsi mitmeid kordi pesema. See kama ei kuivata käsi, kulub vähe ja võtab puhtaks.
Keevitamiseks kasutan tamrexi seemisnahkseid, käsitsi freesimisel on TIGi kindad head (ei lenda laastu kinda kiudude vahele ja näppe saab siiski kasutada. Viimased tavalised töökindad, mille juurde jäin, on need Töökindad 12 paari/RNYPO-ULTRA suurus 9/L. würdi omad punduvad ja paistetavad vormist välja kui hüdroõliga kokku puutuvad ja pärast ei saa kasutada.
Ütleks, et tõsiselt hea kraam. Eriti veel kuna putru-tavotti-hüdroõli,käiamistolmu ja muud jura satub kätele kohe mehiselt (tegelen lumesahkadega ja mäkaiverdamisega).
Kõiki töid kindaga ei saagi teha ja nii peab käsi mitmeid kordi pesema. See kama ei kuivata käsi, kulub vähe ja võtab puhtaks.
Keevitamiseks kasutan tamrexi seemisnahkseid, käsitsi freesimisel on TIGi kindad head (ei lenda laastu kinda kiudude vahele ja näppe saab siiski kasutada. Viimased tavalised töökindad, mille juurde jäin, on need Töökindad 12 paari/RNYPO-ULTRA suurus 9/L. würdi omad punduvad ja paistetavad vormist välja kui hüdroõliga kokku puutuvad ja pärast ei saa kasutada.
Trolle pole olemas
sõber tegeleb kinnaste ja tööriietega ning vastas mulle.
ehk leiate endale sobivad antud tootevalikust.
Õlidele ja kemikaalidele on vastupidavad nitriilkindad. Latekskindad rohkem toiduainetööstuste pärusmaa. Bensu käes lagunevad lihtsalt ära. Sobivad kindad leiab järgnevalt lingilt: http://www.randesko.ee/?div=9-0&toode=4|6 . Artikkel 1590 on hea õhukese nitriilkattega kinnas, millega tunnetab hästi näpuotsi. Natukene paksema nitriiliga on artikkel 1530. Seal veel teisigi nitriilkattega kindaid, aga neid soovitan kindlasti.
ehk leiate endale sobivad antud tootevalikust.
Õlidele ja kemikaalidele on vastupidavad nitriilkindad. Latekskindad rohkem toiduainetööstuste pärusmaa. Bensu käes lagunevad lihtsalt ära. Sobivad kindad leiab järgnevalt lingilt: http://www.randesko.ee/?div=9-0&toode=4|6 . Artikkel 1590 on hea õhukese nitriilkattega kinnas, millega tunnetab hästi näpuotsi. Natukene paksema nitriiliga on artikkel 1530. Seal veel teisigi nitriilkattega kindaid, aga neid soovitan kindlasti.
unistuseks korralik Jeep Chero Limited 4.0 136kw np242 vahekastiga