Eelsüüteküünlad!!!
Moderaator: Moderators
Eelsüüteküünlad!!!
Tere!
sooviks teada kumma firma omad on kvaliteetsemad ja kumba soovitate, kellel on selliste asjadega kokkupuuteid olnud, kas Bosch või Denso???
sooviks teada kumma firma omad on kvaliteetsemad ja kumba soovitate, kellel on selliste asjadega kokkupuuteid olnud, kas Bosch või Denso???
Re: Eelsüüteküünlad!!!
Ikka Bosch. Vahetasin kunagi Boschi jupp aega sõitnud küünlad uute Denso küünaldega aga iga mõne päeva tagant põles mõni läbi. Ei tea, kas oli partii viga või mis. Keerasin vanad kasutatud Boschid tagasi ja elu läks edasi. Peale seda pole Denso poole vaadanudki. Kasutan ikka Boschi.kilu kirjutas:Tere!
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
tänud! ma siis soetan ka omale Boschid 

Niipalju kui mina neid küünlaid otsinud olen siis kõik tootjad pakkuvad Terrano2 2.7TD 74kw mootorile 11v küünlaid.
Huhh! Nendest Denso-dest käi kauge kaarega mööda! Põhjendan just sellepärast,et tegu on ebakvalideetsete küünaldega. Kui valida, siis vali Bosch. Maksad suts rohkem kuid tead,et raha on läinud õigesse kohta 

Audi A6 allroad 2.5 V6 TDI 132 kW, 01
Metsas myttan :
Villis (Hetkel taastamisel) UAZ 469 B 2.5, 1973
Nissan Navara 2.5 TD 98 kW, 04
John Deere 1070D(isiklik ja oma)
Nissan Navara 2.5 TD 98 kW, 04
John Deere 1070D(isiklik ja oma)
Mida BERU küünaldest arvatakse? Audil mu meelest originaalis peal.
Paned huupi? loe veel kord jaan mmc postitus läbi.MackHundu kirjutas:Huhh! Nendest Denso-dest käi kauge kaarega mööda! Põhjendan just sellepärast,et tegu on ebakvalideetsete küünaldega. Kui valida, siis vali Bosch. Maksad suts rohkem kuid tead,et raha on läinud õigesse kohta
Mul läbi aegade 5 japani diislit õues, millest neljale on uued küünlad saanud. Kõik on lõpuks kas Denso, või Japanparts´i karbiga tooted. (sisu ikka Denso vist?)
Üks kord olen elus käibevahendite puudusel ostnud "odavad ja head" FAI küünlad, kestsid kuu, need ka ainsad mida ei soovitaks.
Ja käivad Densod kenasti a päris pikalt.
mina tellisin omale Boschi küünlad! eks siis ole näha kui hästi nad ennast õigustavad!!!
Kas CRDl on igas silindris küünal või on kusagil üks, nagu vanal transitil? Kui on 5, siis kas sellele viiinedale pääseb ligi või on nagu pihustiga, et peab mootori lahti laskma?
Praeguste ilmadega juba käima enam ei lähe.
Kas muu viga saab ka olla, kui eelsüüteküünlad?
teex yhe zuicu
-
- I live off from the mud
Igas silindris on küünal.Pomo kirjutas:Kas CRDl on igas silindris küünal või on kusagil üks, nagu vanal transitil? Kui on 5, siis kas sellele viiinedale pääseb ligi või on nagu pihustiga, et peab mootori lahti laskma?
Küünal on kehvemas asendis, kui pihusti. seega - vist ei saa lammutamata.
Saab ka muud viga olla - mootor hõre, pihustid peetis, KSP peetis...
Potsu, Krooks, GLK, Frontud ja hübriidruss veavad enamasti kõigi ratastega. Üldiselt olen rahul...
-
- Rock Crawler
Viienda küünla vahetus 2,7-l on ebameeldiv töö. Selles, et too mootor külmaga jonnib, on reeglina süüdi pihustite tagasivool.
-
- I live off from the mud
Katkestuse tuvastamine käib testriga. Aga takistuse olemasolu ei tähenda veel töötavat küünalt...Pomo kirjutas:aga eelsüüteküünalde kontroll on hõlpus ma loodan?

http://foorum.clubmb.ee/showthread.php?tid=16659
Potsu, Krooks, GLK, Frontud ja hübriidruss veavad enamasti kõigi ratastega. Üldiselt olen rahul...
-
- True Off Roader!
Kah eelsüüteküünalde valimise teema. Minu Isuzule Boschi ei pakuta, küll aga väidetavalt kvaliteetanaloogina Beru, Denso, Blue Print ning siis ka Champion, Japanparts (2 artiklit, neist 1 hkt), Nipparts, Jakoparts, Ashika, Japko, Kaishin, Kavo Parts, NPS ja Valeo.
Champion neist kõige soodsama hinnaga ...
Kes oskab soovitada, milline neist ka kestaks, tehase omad on garantiiajal korduvalt vahetuses käinud. Nüüd tuleb omal valima asuda.
Imelik on see, et ka suvel ja plokisoojendusega läheb armatuuris eelsüüte tuli jupiks ajaks põlema, ju siis põletab neid küünlaid ilmaasjata.
Champion neist kõige soodsama hinnaga ...
Kes oskab soovitada, milline neist ka kestaks, tehase omad on garantiiajal korduvalt vahetuses käinud. Nüüd tuleb omal valima asuda.
Imelik on see, et ka suvel ja plokisoojendusega läheb armatuuris eelsüüte tuli jupiks ajaks põlema, ju siis põletab neid küünlaid ilmaasjata.
Huvitav, et jalakäijatega libedaga toimunud õnnetustes on praktiliselt alati süüdi libedad kõnniteed ja hooletud kinnistuomanikud, aga autojuhtide teelt väljasõitude puhul on tegu "ilmastiku ja teeoludele mittevastava kiirusega"
Ma olen ammu juba neist eemale hoidnud.jaan mmc kirjutas:Pärnus müüdavad DENSO eelsüüteküünlad on tõesti pask, sain omal nahal tunda. Pidasid kaks nädalat.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.