Huvitav vaatamine mis tegelikult USA-s toimus!!!

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Teff
Fitting 38"

Huvitav vaatamine mis tegelikult USA-s toimus!!!

Postitus Postitas Teff »

Tel.+358400448132
+37256672599
Jeep Grand Cherokee 2009a 3.0 CDR 2"
Nissam Patrol y61 4,2 3" 37x12,5
Arxs
Fitting 38"

Re: Huvitav vaatamine mis tegelikult USA-s toimus!!!

Postitus Postitas Arxs »

Tegelikult sittus tädi Maali hoopis püksi. Igast paska uskuda ei tasu, samuti ka seda ulmefilmi.
Ma ei jää kinni, ma lihtsalt kaotan pidamise ja jään seisma.
Honda TRX680
mämm mämm 650 XMR
Kasutaja avatar
Teff
Fitting 38"

Postitus Postitas Teff »

ma ei ütlegi et ma usun seda aga vaata esimeneosa korralikult ära ning siis tahest tahtmatta paneb see mõtlema sest ned faktid tunduvad vägagi reaalsed.

ps:viisakas kõnepruuk maksab ka tänapäeval midagi.
Tel.+358400448132
+37256672599
Arxs
Fitting 38"

Postitus Postitas Arxs »

Teff kirjutas:ma ei ütlegi et ma usun seda aga vaata esimeneosa korralikult ära ning siis tahest tahtmatta paneb see mõtlema sest ned faktid tunduvad vägagi reaalsed.

ps:viisakas kõnepruuk maksab ka tänapäeval midagi.
Ma olen seda juba näinud.

PS: Õigekiri maksab ka tänapäeval midagi.
Honda TRX680
mämm mämm 650 XMR
Kasutaja avatar
CaveMan
True Off Roader!
Kontakt:

Postitus Postitas CaveMan »

Mõtlete, kas ulemefilmides on asjad päriselt? Muidugi on. Start Trek ja Avatar on ju ka päriselt.
Viimati muutis CaveMan, T Mai 07, 2013 9:58 am, muudetud 1 kord kokku.
Land Cruiser 100 2005, 4,2TD Aut - 33'' Cooper Discoverer STT PRO - Come Up DV-9
Kasutaja avatar
Teff
Fitting 38"

Postitus Postitas Teff »

Jah aga kuulaks siis targemate meeste versioone asjast.
Kuhu kadus lennuk?
Jah ametlik versioon oli et põles ära aga ned raamatud,puus lauad ja arvuti miks neil pole põlemis jälgi.sest kuumus pidi ju meeletu seal olema.
Miks kukkusid kokku majad mille ehitusel arvestati sellega et lennuk võib sinna sisse sõita?
Kuidas saam metallkonstruktsiooniga maja kokkuvariseda vabalangemis kiirusga?
Maailmas ei ole ulmefilmi väitel veel üksgi pilvelõhkuja tulekahju tagajärjel kokku varisenud.
Nende esimese kolme osa puhul tekkib minul küll küsimusi.edasi mis seal näidatakse on jah liigagi ulme juba.
Kuigi suhteliselt põnev vaatamine oli see ikkagi,mida kõike inimesed välja ei mõtle. :)
Tel.+358400448132
+37256672599
Arxs
Fitting 38"

Postitus Postitas Arxs »

Teff kirjutas:Jah aga kuulaks siis targemate meeste versioone asjast.
Kuhu kadus lennuk?
Jah ametlik versioon oli et põles ära aga ned raamatud,puus lauad ja arvuti miks neil pole põlemis jälgi.sest kuumus pidi ju meeletu seal olema.
Miks kukkusid kokku majad mille ehitusel arvestati sellega et lennuk võib sinna sisse sõita?
Maailmas ei ole ulmefilmi väitel veel üksgi pilvelõhkuja tulekahju tagajärjel kokku varisenud.
Nende esimese kolme osa puhul tekkib minul küll küsimusi.edasi mis seal näidatakse on jah liigagi ulme juba.
Kuigi suhteliselt põnev vaatamine oli see ikkagi,mida kõike inimesed välja ei mõtle. :)
Miks sa arvad, et need ulmefilmi kaadrid üldse 100% tõesed on? Irnu herneks kui kergelt meedia mõjutab sinisilmseid.
Honda TRX680
mämm mämm 650 XMR
v6sa
I live off from the mud

Postitus Postitas v6sa »

Teff kirjutas:Jah aga kuulaks siis targemate meeste versioone asjast.
Kuhu kadus lennuk?
Minul on hoopis küsimus, miks need filmid on nii nähtavalt ühe rahastaja nägu? Ning selle rahastaja emakeeleks ei ole ilmselt ei hiina ega vene keel... Säärases mastaabis projekti puhul võiks ju veidi enam panustada aborigeenidele suunatud materjali lihvimisele. :floff

Samas on Ulmefilmide sari ja too tõeportaal huvitav materjal, kui loogikavead lohakast eesti keelde tõlkimisest väga ei sega. Üsna kohustuslik vaatamine, kui Zeitgeisti osad on vaadatud.

9/11 ja ilmselt ka värske Boston ei ole päris puhtad asjad. Kangesti tekib mulje, et Asiimov oma "Asumis" tutvustatud psühhoajalooga ei olnud mitte unistaja, vaid ettekuulutaja. :?
Potsu, Krooks, GLK, Frontud ja hübriidruss veavad enamasti kõigi ratastega. Üldiselt olen rahul...
davidsoniharald
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas davidsoniharald »

Kas austet Zeitgeisti fännid on ka tuttavad asjaoluga, et filmide autor lükkas oma tööga üsna korraliku raha kokku? Sama moodi igasugu maailmalõppu ja uut maailmakorda kuulutavad teosed ei ole teps mitte tasuta jagamiseks. Lollide arvelt rikastumine on ikka moes olnud. :D
Üldiselt tsikliinimene, aga kodutee vajab Jeepi.
ibra kirjutas: Kui ta tervest peast on katki läinud siis vaevalt ta kokkukeevitatult peab.
rommel
Fitting 38"

Postitus Postitas rommel »

Ei oska öelda keda siin lollideks peetakse ja keda mitte aga elu on näidanud:
1) USA ja GB eestvõttel tehti Saddamile tuupi põhendusega, et viimane omab massihävitusrelvi. Massihävitusrelvi muidugi ei leitud aga nüüd on Iraagi majandus (jah, naftapuurimine ja mitte ainult) lääneliitlaste (puuk)firmasid täis.

2) Viimase aja USA andmekogumisskandaal:
http://forte.delfi.ee/news/tarkvara/toh ... d=66260188

Vanemast ajast tuleb meelde Noriega mahavõtmine, Sigade laht jne. See, et mikid on maailma politseinikud on mull. Kõige imperiaistlikum riik üldse. NSVL on suhtkoht süütu lambuke nende kõrval.

Wikileaks on ka suht julm teema. Näiteks:
http://www.telegram.ee/maailm/island-vi ... bYSfZyGccs
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”